sevgilim in bir akrabası var bu bayan 24 yaşında sevgilimde 34 yaşında ......bu bayan sürekli sevgilime çağrı atyıyor boş boş muhabbet ediyorlar..sevgilime bu durumu sorduğumda ise bana o benim akrabam evlenip boşandı ailesi ona sırt çevirdi kocaman oğlu var ben ona abilik yapıyorum....bana güvenip bitek bana dert anlatıyor bunun dışında başka birşey yok dedi....bilmiyorum ama ben hala bunu hazmedemedim
senin adına sevindim ya ne güzel bi çözüme gidiyorsun ikna olmuş demekki nişanlın.. ben kesinlikle gitme kararı aldım ama onu da ikna etmeye çalışıyorum çünkü doktor onu da isticektir ileriki seanslarda demişti teyzem..
aslında bende senin gibi aramayıp uzak durmAk istiyorum ama alışkanlıkmıdır nedir .. kavga dahi etsek unutuyorum sabahına içim acıyo ne yAptı ne etti diye onu düşünmeye başlıyorm ve dayanamAyp arıyorum ... bi aramasam hakikaten süründürsem diyorm hep ama ... içimde kızgınlık biriktiremiyorum ona karşı .. geçiyo hemen.........
İnşallah o nişanlına, çocukluğuna ve nazına rağmen mutlu olursun.
Biraz eğer verdiğin kararın arkasında durup görüşmezsen aklı başına gelir diye ümit ediyorum .. inş düzelir tatlımm..
Kod:
Bu kadar kolay affedıp hemen yüz werdıgıne göre yaşının ufak oldugunu dusundum..Kaç yasındasın,ılk sewgılınle mı nişanlandın hemen ??Bence ılk kavgada hemen kahvaltıya cagırman basta hata..Herkese sorup da dinlemeden hemen affetmen tamamen suç..Yakında bu cocuk tekmeyı basarsa sasrıma ...Bence ara wer we kendını de tut 5-6 gun hiç arama da açma da ''cok kırıldım ,kendımle olmam lazım ''desene..
bu kadar basit olamaz gibi geliyor bana.
aranızda senin görmediğin yada görmek istemediğin birikmiş bişeyler var sanki.
ilişkinizi gözden geçirip özeleştiri yapmaya çalış. senden yana yanlışlar varsa düzeltmek için adım atabilirsin ama nasıl bilemiyorum.
ama,
eğer bahane bulmaksa niyeti o zaman yapacak bişey yok zaten. pişman olursa araması gereken o tabiki sen aramamalısın
çok basit birşey birşeyler yiyecektik bende birşeyler teklif ettim o da bana alınacağım birtakım şeyler söyledi burger tarzıydı istediğmde.. o dA kalktı yok çok ihtiyacın vaR yok bilmemne süzüldün deyince birden alınaCağım tuttu oda bunun üzerine uzatınca bende suratımı düşürdüm hAlbuki caNım ben şöyle demek istedim dese demedi kırıcı geldi banada...üstüne üstlük uzattı durdu ve başka şeyleri kaRıştırdı felan ... başladı saçmaLamaya işte ... evet anlaMıyorum bu kaDAR kolay mıve bAbam bu durumA ilk defa şahit oluyo çok üzüldü o üzüldüğü için bende çok üzüldümm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?