- Konu Sahibi obenmdunym
-
Aklamaya çalışanların içinde bu hayatı yaşayan yada özenenlerde vardır diye düşünüyorum, metres hayatı ışıltılı nede olsa evdeki kaba adamlar kibar olurlar , cimri adamlar para saçarlar metreslerine karşı.. metreslerki görmedikleri bir hayatı yaşarlarki ve bu hayatı kabullenirler.. Yoksa Akıl ve Vicdanı olan hiç bir kadın aldatan erkegin suç ortagı olamaz bu net...hiç bir insanın yuvası yıkılırken zerre miskal payı olsun istemez buda çok günah...kısacası metreslik çıkar dünyası ve ahlaksızlık bana göre..(.kimse aşk demesin kirli duyguların oyuncagı olamayacak kadar yüce bir duygudur)Tamam aldatan koca asıl suçlu da o kocayla birlikte olan kadın neden aklanmaya çalışılıyor bende bunu anlamıyorum. İkiside aynı b.k
Canım Allah yardımcın olsun sabret ve bebeğini düşün nasıl bir kocadir o üstelik baba ılıcak sabret dua et canımkizlar 4 aylik hamileyim ve bir saat once aldatildigimi ogrendim
o kadindan da ve o koca denen adami mahkemeye verip ikisinin de hayatini mahvetmekil istiyorum neler yapabilirim nolur akil verinbana lutfen cok kotuyum
Ozaman bana söylediğinizi siz neden yapıyorsunuz. Her çocuk psikolojisi sizin gibi olamayabilir. Siz küçük bir kesime girmişsiniz. Ama yüzdeye vutmak gerekirse çoğunluk zorlu çocukluk geçiren kesim. Bunu inkar edemezsiniz!!bir tek ablanızın ve çocukların yaşadığı olaydan tüme varım yapamazsınız
benim de annem babam ben 3 aylıkken boşanmış, bir gün bile annemi suçlamadım
annem bana baban aldattı, dövdü gibi şeyler anlatmadı, yine de suçlamadım
çünkü annemi tanıdım! ben
şu an 40'lı yaşlardayım harika bir evliliğim, huzurlu bir hayatım var
kusura bakmayın ama olay biraz "anne"de bitiyor
bir de siz aldatılıp ayrılana örneksiniz
benim arkadaşımın babası, annesini defalarca aldattı, kadın ayrılmayıp evliliğini sürdürdü
arkadaşımın psikolojisini size anlatamam çünkü bir süre sonra annesi mahvoldu
sürekli ilaç kullanmak zorunda kalan, bir baktığı yere belki yarım saat dalıp giden, kendinden geçen bir kadın oldu
arkadaşım da tüm bunlara şahit oldu, onun da psikolojisi bozuldu
sonra ancak kendisi evlenip çocukları olunca toparlayabildi
yani örnekler çok
bu yüzden, tek bir olaydan çıkıp, tüme varım yapmanız yanlış
"her zaman seni suçlayacak" gibi kesin yargılarla konuşmamalısınız
nereden biliyorsunuz? nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz?
şu ana kadar yazmış olduğunuz mesajlarla, bu mesaj pek bağdaşmamış konu sahibi, kusura bakma
Ozaman bana söylediğinizi siz neden yapıyorsunuz. Her çocuk psikolojisi sizin gibi olamayabilir. Siz küçük bir kesime girmişsiniz. Ama yüzdeye vutmak gerekirse çoğunluk zorlu çocukluk geçiren kesim. Bunu inkar edemezsiniz!!
Tamam ben size laf anlatmaya çalışmayacağım. Konu sahibi benim neden böyle söylediğimi ve iyi niyetimi farketti zaten. Zira ben mesjaımda çevremde çokörnek gördüğümü ama sadece ablamı anlattığımı belirttim. Etrafımdaki tek örnek ablam değil yani. Siz burda bana odaklanacağınıza konu sahibine odaklanın. Burda herkes kendi fikrini söylüyor konu sahibi de herkesin mesajlarını okuyup kendine yol belirlemeye çalışıyor. Ben a derim siz b. Bu kadar basit.sanırım okuduğunuzu yanlış anlamışsınız
ben size farklı örnekler verdim, bu örneklerden yola çıkarak TÜME VARIM yapmadım
siz, ablanız örneğinden yola çıkarak TÜME VARIM yapıp konu sahibine "çocuğun her zaman seni suçlayacak!" diyorsunuz
dikkatinizi çekerim bu cümle KESİN bir YARGI cümlesidir
siz bunun böyle olup olmayacağını Bİ-LE-MEZ-Sİ-NİZ
bu kadar kesin YA-ZA-MAZ-SI-NIZ
benim karşı çıktığım budur!!!
zorlu çocukluk, illa boşanma ile olmaz
evlilik içinde, aldatılan ve psikolojisi bozulan annelerin çocukları da zorlu çocukluk geçirebilir
çok sorunlu, içinde sevgi olmayan evliliklerin içinde büyüyen çocuklar da zorlu çocukluk geçirebilir
bakın! geçireBİLİR diyorum
bu düşüncedir
YARGI değil!
Metreslerede tazminat davası açılıyor biliyoruz?
Özel hayat dediğiniz konu sahibinin özel hayatı kocasının telefonu buda delil sayilmoyosa hep beraber köprüden atlayalim yani .karşı tarafın telinden gormuski delil olmasın kadinn özel hayatı kurcaladi desinler daha somut delil ne ölçekli yataktami basmasi lazım bilemedim yani bence şikayet etsin zaten dokümanları mahkeme ister yinede tam bilgisi olanlar yazsın burayaNe yazarsa yazsın mesajlar delil sayılmaz. Özel hayatın gizliliğini ihlale giriyor, keza ses kaydetmek falan da öyle bir delil sayılmıyor. Tazminat alayım derken sizin tazminat ödemeniz gerekebilir mazallah. Daha somut deliller bulmalısınız.
Özel hayat dediğiniz konu sahibinin özel hayatı kocasının telefonu buda delil sayilmoyosa hep beraber köprüden atlayalim yani .karşı tarafın telinden gormuski delil olmasın kadinn özel hayatı kurcaladi desinler daha somut delil ne ölçekli yataktami basmasi lazım bilemedim yani bence şikayet etsin zaten dokümanları mahkeme ister yinede tam bilgisi olanlar yazsın buraya
kizlar 4 aylik hamileyim ve bir saat once aldatildigimi ogrendim
o kadindan da ve o koca denen adami mahkemeye verip ikisinin de hayatini mahvetmekil istiyorum neler yapabilirim nolur akil verinbana lutfen cok kotuyum
Aynen çok güzel yutturuyorsunuz yazdıklarımı. :))))))) Doğru ben bilemem, dava dosyası mı gördüm hayatımda, dava tecrübesi olan, bu işlerin içinde bulunan siz bilirsiniz. :d hadi bol şans. :)
Yahu hakimler neye göre karar veriyor bilemezsiniz dediniz, ben de size, evet haklısınız, bunlar devlet sırrı, neye göre karar alındığı kararın gerekçe bölümünde yazılmıyor, bilemem doğru diyorum. :))))) Hatta zina tanımı yapılamadığı için hukukta, zina sebepli boşanma davalarında hakimler sürekli farklı yönde kararlar alıyor; çünkü tartışmalı olduğu için hepsi kafasındaki zina tanımına göre karar alıyor, sürekli kararlara itiraz ediliyor anayasaya aykırı kararlar çıkıyor diye, bir üst yargıya taşınıyor, boşuna mahkemeleri işgal ediyorlar, zina sebebini de çıkartmalıyız boşanma sebepleri arasından. :))))dava dosyası gören, dava tecrübesi olanları görüyoruz hanımefendi aihm'den kararları dönen ülkelerde ilk 3'deyiz, daha dün hakimler elin mecuzubunun peşinde takılmış durumdaydı.. neye güveneceksiniz?
Yahu hakimler neye göre karar veriyor bilemezsiniz dediniz, ben de size, evet haklısınız, bunlar devlet sırrı, neye göre karar alındığı kararın gerekçe bölümünde yazılmıyor, bilemem doğru diyorum. :))))) Hatta zina tanımı yapılamadığı için hukukta, zina sebepli boşanma davalarında hakimler sürekli farklı yönde kararlar alıyor; çünkü tartışmalı olduğu için hepsi kafasındaki zina tanımına göre karar alıyor, sürekli kararlara itiraz ediliyor anayasaya aykırı kararlar çıkıyor diye, bir üst yargıya taşınıyor, boşuna mahkemeleri işgal ediyorlar, zina sebebini de çıkartmalıyız boşanma sebepleri arasından. :))))
Bakın en haklı siz çıktınız, benim sizinle tartışacak seviyede hukuk bilgim yok. :)))) Benim gibi hukukta neyin ne oldugunu bilmeyen biri için de ban almaya değmez. Hukuki platformlar size daha uygun hatta, seviyenizi yüksek tutun. :))))
Not: Bu yorum hukuksal açıdan doğru bilgiler içermemektedir.
AsfjlafjlksscZinayı boşanma sebepleri arasından çıkartmalıyız diye bir cümle kullanmışsınız ama zaten zina boşanma sebebi olarak geçmiyor maalesef (!) ülkemizde..
Gerilere doğru okursanız anlarsınız. Burada geçenlerde hukuksal bir şey soruldu ve doğru bilgi vermek adına cevapladım. Verdiğim cevapla ilgili boş bir tartışmanın içine çekilmeye çabalanıldı ve geçen ben polemikten ban aldım. Şimdi hala çekilmeye çalışılıyor ve ben ban almak istemiyorum. O yüzden ironik bir cevap verdim, üstüne siz yazdınız.Pardon, evet suç olarak yer almıyor demek istedim cümle yanlış oldu. Neden bu kadar gergin cevaplar yazdığınıza anlam veremedim ama neyse :)
Yahu hakimler neye göre karar veriyor bilemezsiniz dediniz, ben de size, evet haklısınız, bunlar devlet sırrı, neye göre karar alındığı kararın gerekçe bölümünde yazılmıyor, bilemem doğru diyorum. :))))) Hatta zina tanımı yapılamadığı için hukukta, zina sebepli boşanma davalarında hakimler sürekli farklı yönde kararlar alıyor; çünkü tartışmalı olduğu için hepsi kafasındaki zina tanımına göre karar alıyor, sürekli kararlara itiraz ediliyor anayasaya aykırı kararlar çıkıyor diye, bir üst yargıya taşınıyor, boşuna mahkemeleri işgal ediyorlar, zina sebebini de çıkartmalıyız boşanma sebepleri arasından. :))))
Bakın en haklı siz çıktınız, benim sizinle tartışacak seviyede hukuk bilgim yok. :)))) Benim gibi hukukta neyin ne oldugunu bilmeyen biri için de ban almaya değmez. Hukuki platformlar size daha uygun hatta, seviyenizi yüksek tutun. :))))
Not: Bu yorum hukuksal açıdan doğru bilgiler içermemektedir.
hukuk bilgisi olmak başka adalet sağlamak başkadır zina konusunda net bir tanım yapın dedim ilişkiyi baz alır dedin peki ilişki yaşandığına kanıt nedir dediğimde bir şey söyleyemedin. yani hakim zina sebebiyle boşanmaya karar verdiğinde bunu doğru olduğuna kanıt nedir? ya ortada bir cinsel münasebet yoksa?
mesajlar vs var dersen e hani zina sadece cinsel münasebetti?
yani öyle alaycı yaklaşımla kaçamazsın.
aihm'de türk hakimleri seviyeleri uygun bulunmadığı için elendiler kalkmış hukuk bilgisi diyorsun..
muhtemelen hocalarınız da şu kumpas davalarında çok uzmanca yorumlar yapıyordu zamanında değil mi fos çıktı ama hepsi hukukta neyin ne olduğunu biliyorlardı bak sen şu işe :))))
daha kendi iradesiyle karar alamayanlardan adalet mi bekleyeceğiz?
cinsel münasebeti kanıtlayın deyince nedense laf çeviriliyor. illa mesajda biz seviştik diyecek yoksa olmaz :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?