- 7 Kasım 2008
- 6.546
- 8.793
- 498
- Konu Sahibi obenmdunym
-
aaa öyle mi olmuş boşa uğraştık yani fikir vermek içinVay arkadaş oturdum 1,5 saattir konu okuyorum yazık bana ...
Sonuna bir bakarım ki ;konu sahibi kayınvalidesiyle geziyor kafa açıyor ,boşanma sürecini askıya alıyor.
Millet te burda birbirini yemiş, fesubhanallah,
Vay arkadaş oturdum 1,5 saattir konu okuyorum yazık bana ...
Sonuna bir bakarım ki ;konu sahibi kayınvalidesiyle geziyor kafa açıyor ,boşanma sürecini askıya alıyor.
Millet te burda birbirini yemiş, fesubhanallah,
aaa öyle mi olmuş boşa uğraştık yani fikir vermek için
KatılıyorumO kadar okadar aldatmalar arttıki en yakın arkadaşlarımdan ikisi, akrabalardan bir yakınım, 40 yıllık evliliği olan mahalledeki elinde büyüdüğümüz amca teyze dediğim örnek gösterilen insanlar bile bu sebeple boşandı, eskidendemi böyleydi? Şimdimi böyle oldu bilmiyorum ama galiba zina suç olmaktan çıkınca insanların daha rahat hareket ettiklerini düşünüyorum, boşanmak dışında hiçbir cezası yok çektiği acılarla kalıyor insanlar..Allahtan korkmayan insanların bazen birşeyden korkmaları gerektigini düşünmüyor değilim..Sistem değişmedikçede daha beter olacak boşanmanın dışındada bu ihanet edenler adalette ceza almalılar..
Canım tüm mesajlarını okudum. Öncelikle kesinlikle ne söylersen söyle küfür bile etsen haklısın!!! Şayet benim başıma gelse göz dönmesinden kocamı ve kadını öldüredebilirim. Fakat ben sana çevremsen edindiğim gözlemlediğim kadarıyla bir kaçbirşey söylemek istiyorum.
Ablamın eşi çocuklarının üstüne yemin etti aldatmam diye fakat aldattı 3sene ilişkileri sürmüş. Taksici olduğu için ablam erken farkedememişti. Tabi boşandı. Uzuncabirsüre ayrı kaldılar ozamanlar evli değildim. 2 çocukla baba kapısına döndü. Fakat o süre zarfında çocuklar öyle travmalar yaşadı öyle psikolojileri bozulduki hangi birini anlatsam bilemedim. Bebeğin kendini tanımaya başladığından beri seninle aynı evde yaşayacak olması babayla aymı evde yaşamanın tadını bilmeyecek olması onu bir tık şanslı kılsa dahi yaşayacağı travmalar, seni suçlayacağı dönemler, arkadaşlarına özendiği dönemlerdeki yaşanacak duygusal fırtınalar.. Gençliğinde yapabileceği hatalar dahada çoğalacak. Sonra ablam ve eniitem birleşti çocuklar kendilerine geldi fakat yaklaşık 1 senedir yine ayrılar çünkü başka problemler yaşadılar ve ablam sevgisininbittiğini farketti. Eniştem tekrar aldatmadı kesinlikle çünkü ablamın kıymetini yokluğunda anlamıştı. Ama kısmet yeniden ayrıldılar. Çoculşardan biri 21 yaşında thy da hostes kendi hayatı var. Diğeri 16 yaşına geldi ve birçoksorunları var. 21 yaşındakide 16 yaşındakide babasızlığın izlerini çokfazla taşıyorlar. Bebeğine büyüse dahi baban beni aldattı ayrıldık diyemeyeceksin babasından nefret etmesini tiksinmesini yada erkeklere karşı güvenini kaybetmesini istemeyeceksin. Anlaiamadık boşandık diyeceksin ama bu onu anlamayacak her zaman seni suçlayacak. İnan bebeğin olmasa direk hemen koş mahkemeye derdim. Benim senden tek isteğim sadece otur her açıdan yeniden düşün. Kararınkesinlikle bpşanmak olursa o zaman yapacak başka birşey yok. Umarım hakkında hayırlı olan ne ise onu yaşarsın. Duygularını paylaşıyorum ve yanındayım en azından manen..
herseyii o kadar guzel anlatmissin ki kafamda ki soru isaretlerin cevabi gibi olmuş tesekkur ederim
Kusura bakmayın da yine boşanmak en iyisi olmuş diyeceğim.Ben de kahramanlar gibi gittim boşanma davası açmaya ama sekiz yıldır tek başıma çocuğun okulu doktoru Yoruldum. Ben hastanede ateşler içinde yanan Çocuğumun başında beklerken bana boşan diyenler yoktu yanımda. Kaymakamdan kömür isterken de. Ayağımda ayakkabı yokken soğukta titrerken de. Annemin evindeyim. Çocuğum da ben de neler çekiyoruz. Aldatmışmış. Felek beni nasıl aldatıyor bilseniz.
Ya siz şaka mısınız ??
Ne demek mağduru oynama! Kadın mağdur!!
Bi yerlerde Metresler Kulübü falan var da, birbirinize haber salıp buraya mı toplandınız noluyor ??
Boşanmayıp bu ş.refsizle yaşamak lütuf mu yani ? Ne kadar çük meraklısı insanlarsınız siz yaa !! Yok çocuğuyla ortada kalırmış, rezil olurmuş, öbür kadına istediğini vermeymişmiş!! Sizin gibi gurursuz, onursuz, ezik bi asalak gibi kocasına yapışarak yaşamalı değil mi ?
Sizin gibiler yüzünden bu pipili organizmalar bu kadar rahat aldatıyor işte. Zavallısınız.. Acıyorum size...
Yine o kadınla işiniz yokcular, siz kocanıza bakıncılar...
Hem kadına hem kocanıza tazminat davası açın. Herkese duyurup onları rezil edin.
Kadını da kocamı da rezil etmeden içim soğumazdı
Gayet de normal ve mantıklı düşünüyorsunuz. Tebrik ederim.o kadinin amacinin bu olup olmamasi umrumda degil alip tepe tepe kullansin ! bosananlar neden pisman neden hemen bir erkek muhabbeti yapiliyorki ? benim gururum nerde ? yerlerde mi kalsin burnunu surtup barissam nolcak yine aynisini yapicak cinsellik konusunda suan hic sikintimiz yokken bunu yapan adam benim dogumumdan lohusaligima kadar neler yapar ? bosandiktan sonra calisip kendi ayaklarimin uzerinde duramam mi ? illaki hayatimda bi erkek mi olmasi gerekiyor arayista yanlis yola dusuyolar diyenler var herkes oyle olmaz bence onlar calisip ayakta durmayi degil bir erkegin sirtina dayayip yasamayi tercih etmisler . benmi yanlis dusunuyorum suam bilmiyorum kafam cok karisti
Inanamiyorum..YUVASINI MI YIKSIN ?????bebegi var. belki adam pisman ve cani seks istedi.... sonucta hamile ve seks yapamiyorlar..
+1Bence troll yada eşini aldatan bir erkek
Oneydi gııı anam bende inanamiyorumInanamiyorum..
Metreslerede tazminat davası açılıyor biliyoruz?Esinize siddetli gecimsizlikten bosanma davasi ve ayriyeten sizi aldattigi icin de tazminat davasi acabilirsiniz.
O diger kadina gelince, ona bir dava acamazsiniz cunku kadin kusurlu degil. Kusurlu olan ve size karsi evlilik sorumlulugu olan kisi esinizdir.
Bu arada ben isin sadece hukuki boyutuna yanit vermek icin yazdim.
Hersey gönlünüzce olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?