çok kötüyüm yardim edin

Vay arkadaş oturdum 1,5 saattir konu okuyorum yazık bana ...
Sonuna bir bakarım ki ;konu sahibi kayınvalidesiyle geziyor kafa açıyor ,boşanma sürecini askıya alıyor.
Millet te burda birbirini yemiş, fesubhanallah,
aaa öyle mi olmuş boşa uğraştık yani fikir vermek için

Yine o kadınla işiniz yokcular, siz kocanıza bakıncılar...
Hem kadına hem kocanıza tazminat davası açın. Herkese duyurup onları rezil edin.
Kadını da kocamı da rezil etmeden içim soğumazdı

Katılıyorum

Hicbirsey öfke kadar insan düşüncesini saptıramaz. Önce sakin ol. Sonra iyice öğren ve kararında kesin ve de eminsen yapman gereken boşanmak olur. Hayatini en ince ayrintisins kadar rahat tutacak bir sözleşme yap. Hem bir hukukcu eşi hem de psikolojik danışman olarak konuşuyorum. Ama once sakin ol. Kendine biraz zaman tanı. Ofkenin seni yonlendirmesine izin verme sonra atacagin adimlari sırala. Kolay değil biliyorum

bir tek ablanızın ve çocukların yaşadığı olaydan tüme varım yapamazsınız
benim de annem babam ben 3 aylıkken boşanmış, bir gün bile annemi suçlamadım
annem bana baban aldattı, dövdü gibi şeyler anlatmadı, yine de suçlamadım
çünkü annemi tanıdım! ben
şu an 40'lı yaşlardayım harika bir evliliğim, huzurlu bir hayatım var
kusura bakmayın ama olay biraz "anne"de bitiyor

bir de siz aldatılıp ayrılana örneksiniz
benim arkadaşımın babası, annesini defalarca aldattı, kadın ayrılmayıp evliliğini sürdürdü
arkadaşımın psikolojisini size anlatamam çünkü bir süre sonra annesi mahvoldu
sürekli ilaç kullanmak zorunda kalan, bir baktığı yere belki yarım saat dalıp giden, kendinden geçen bir kadın oldu
arkadaşım da tüm bunlara şahit oldu, onun da psikolojisi bozuldu
sonra ancak kendisi evlenip çocukları olunca toparlayabildi

yani örnekler çok
bu yüzden, tek bir olaydan çıkıp, tüme varım yapmanız yanlış
"her zaman seni suçlayacak" gibi kesin yargılarla konuşmamalısınız
nereden biliyorsunuz? nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz?

herseyii o kadar guzel anlatmissin ki kafamda ki soru isaretlerin cevabi gibi olmuş tesekkur ederim

şu ana kadar yazmış olduğunuz mesajlarla, bu mesaj pek bağdaşmamış konu sahibi, kusura bakma

Kusura bakmayın da yine boşanmak en iyisi olmuş diyeceğim.
Çünkü eski kocanız tam bi pislik olmasa size maddi ve manevi her türlü yardımcı olurdu.
Çocuğunu babasız bırakmazdı. Tek başınıza bütün yükün altına gitmenize izin vermezdi.
Yine de yaşadıklarınız zor Allah yardımcınız olsun mükafatını alırsınız inşallah..

keşke bir kaç yüz bin beğenme hakkım olsaydı..

Bir saat once aldatilan hamile kadin o haliyle gelip kkya konu mu acar yahu
Simdi de gidip kvsiyle gezip kafa dagitiyormus
Yazik oldu banlananlara

Yine o kadınla işiniz yokcular, siz kocanıza bakıncılar...
Hem kadına hem kocanıza tazminat davası açın. Herkese duyurup onları rezil edin.
Kadını da kocamı da rezil etmeden içim soğumazdı

valla toplumda bir erkektir yapar düşüncesi vardı ama sanırım artık kadındır yapar'a dönüyor bu iş Bu ahlaksız kadınlar neden böyle sinsice aklanmaya başlıyor anlamıyorum

ben bosanmayi askiya aldim derken avuka
t arastiriyorum da yazdim görmediniz heralde bosanmicam demedim evet kv le geziyorum kafa dagitiyorum ben o adami bosuyorum kv ile aramda hic bir sıkıntim yok biz arkadasiz onla ve bu boyle devam edicek . aldatildim bosancam diyede kendimi eve kapatip aglayip sizlamak hic bi işe yaramiyor onlar hayatlarini yaşarken . kim nasil anlamak isterse.

Esinize siddetli gecimsizlikten bosanma davasi ve ayriyeten sizi aldattigi icin de tazminat davasi acabilirsiniz.

O diger kadina gelince, ona bir dava acamazsiniz cunku kadin kusurlu degil. Kusurlu olan ve size karsi evlilik sorumlulugu olan kisi esinizdir.

Bu arada ben isin sadece hukuki boyutuna yanit vermek icin yazdim.

Hersey gönlünüzce olsun.

Gayet de normal ve mantıklı düşünüyorsunuz. Tebrik ederim.
6 yıl oldu boşandım. Sıfırdan bir hayat ve ev kurdum kendime. Kimseden destek almadan.
Hayatımda bir erkeğin eksikliğini duymadım uzunca bir süre. Kimse ile düşüp kalkmama gerek yoktu. Zira çalışan, kazanan, üreten bir kadınım. Manevi anlamda da kendime yetebilen biriyim.
Sonra hayatıma biri girdi... Kaliteli, seviyeli, paylaşıma dayalı, saygı çerçevesinde hayatı paylaşıyoruz. Yeniden evlenme fikrine alışmaya çalışıyorum şu ara...
Son tespitiniz de çok isabetli. İhaneti ve şiddeti sineye çekip normalleştiren ve bunu tavsiye eden kadınlar hayata karışıp, çalışmaya , didinmeye, geçimini üstlenmeye gönlü olmayan kadınlar bana göre de... Alışmışlar başkalarının sırtından geçinmeye... Yaşadıkları hayatı da "her erkek yapar " cümlesine sığdırıp yaşadıklarına kendilerini inandırmışlar.

Metreslerede tazminat davası açılıyor biliyoruz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…