- Konu Sahibi obenmdunym
-
Ben de hukuk son sınıf öğrencisi olarak boşanma gibi durumlarda kabul edildiğini, ama ortam dinleme ya da casus gibi programlar sonucu elde edilenlerin delil olarak sayılmadığını biliyordum.Jewels hanım avukat. O da durumu şöyle açıklamış:
Durum tartışmalı yani, kimi hakim delil kabul ederken kimi etmiyor. :)
Affetmiş biri olarak söylüyorum ki aslaaa affetme!!! 5 ay sürdü çabaları ben kendi içimde verdim mücadelemi sonuç ne mi aynı kadınla görüşmeye devam ediyormuş onun konuşmasına fırsat verme çünkü kandırmayı iyi biliyorlar inanırsın inanma! Direk boşan hayatına bak inan güven gitti mi hiç bişey eskisi gibi olmuyor ve hiç bi zaman güvenemiyorsun aklında kurdukça kuruyorsun niye kendini yıpratasın ki bırak ne hali varsa görsüno kadini taniyorum ben .beni bile bile kocamla iliski yasamis onunla nasil isim olmaz
Avukat değilim 5651 sayılı kanuna göre evet dava açılıyor bilişim suçu kanunu bilişim suçunun cezaları daha da ağırlaştı eskiden yoktu yanlış bilgi vermem hatta şuan onunla ilgili haber okuyorum eşinin kendisini aldattığını söyleyen birisi hakkında dava açılmış mesela casus program yüklenmiş 4 yıla kadar hapsi istenmiş özel hayatın gizliliği neticesinde.
Hani marjinal bizdik lafı cuk oturuyorPeki o zaman hicbir evlilik ihanet nedeniyle sonuclanmasin treesome takilsinlar.
Vay arkadas ben de kendimi cok ortam gordum sanardim, ama şu kk da gordugum marjinal kafayi hicbir yerde gormedim.
Bildiğimiz turk kadini resmen acik iliskiyi savunuyor, tek alintiladigim uye degil, onlarcasi... yani arada taraflar gitsin baskalariyla sevissin gelsin, digeri gormezden gelsin, cunku millet vidividi der... bu ne genislik yahu, biz ne zaman boyle bir toplum olduk?
Beyinsiz sizin gibi soylemi olsun metresmi olsun diyosun metres olan sensin bir kadinin ruhu orospu olmasin sizin gibi cocugunu kocasini kendine siper yapmis magduru oynuyor tabi isine gelince cocugum babasindan aldi isine gelince intikam gururlu kadin olsan o evde ikidakka o evde durman daha ne intikami cocuk olunca o yaptiginiz rezilikleriniz intikaminiz diyim nasil bir araya geliceksiniz beyinmi yok sizde evli olunca namuslumu oluyor kadinlar insanlari karakterlerine gore ayrilir evlilik bir statu kazandirmaz cok orospu gorutoruz sevgililerinden ayirip evlenen cirkefleri birde gecip nispet yaparlar adamin aldattigini bilir ses cikarmaz adamlarda bunlari alir sonrada yandim allah ben bu laflarimi birine itham etmiyorum direk edenler uzerine alinsin. Etmiyorum ama konu sahibi cok hirsli ask sevgi vs cocugum kocam yalan o kocasini kaybettigine uzulmuyor hayelleri yilidigina vs baska bir kadinin tercih edilmesini sindiremiyor
Şimdi konunu okudum sen de pusuda eski sevgilinin boşanmasını beklediğin için bu kadar biliyorsun bu işleri
Canım tüm mesajlarını okudum. Öncelikle kesinlikle ne söylersen söyle küfür bile etsen haklısın!!! Şayet benim başıma gelse göz dönmesinden kocamı ve kadını öldüredebilirim. Fakat ben sana çevremsen edindiğim gözlemlediğim kadarıyla bir kaçbirşey söylemek istiyorum.gayet iyiyim kayinvalidemle geziyoruz kafa dagitiyoruz suan bosanma isini askıya aldim iyi bir avukat arastiriyorum bulunca acicaz davayi
herseyii o kadar guzel anlatmissin ki kafamda ki soru isaretlerin cevabi gibi olmuş tesekkur ederimCanım tüm mesajlarını okudum. Öncelikle kesinlikle ne söylersen söyle küfür bile etsen haklısın!!! Şayet benim başıma gelse göz dönmesinden kocamı ve kadını öldüredebilirim. Fakat ben sana çevremsen edindiğim gözlemlediğim kadarıyla bir kaçbirşey söylemek istiyorum.
Ablamın eşi çocuklarının üstüne yemin etti aldatmam diye fakat aldattı 3sene ilişkileri sürmüş. Taksici olduğu için ablam erken farkedememişti. Tabi boşandı. Uzuncabirsüre ayrı kaldılar ozamanlar evli değildim. 2 çocukla baba kapısına döndü. Fakat o süre zarfında çocuklar öyle travmalar yaşadı öyle psikolojileri bozulduki hangi birini anlatsam bilemedim. Bebeğin kendini tanımaya başladığından beri seninle aynı evde yaşayacak olması babayla aymı evde yaşamanın tadını bilmeyecek olması onu bir tık şanslı kılsa dahi yaşayacağı travmalar, seni suçlayacağı dönemler, arkadaşlarına özendiği dönemlerdeki yaşanacak duygusal fırtınalar.. Gençliğinde yapabileceği hatalar dahada çoğalacak. Sonra ablam ve eniitem birleşti çocuklar kendilerine geldi fakat yaklaşık 1 senedir yine ayrılar çünkü başka problemler yaşadılar ve ablam sevgisininbittiğini farketti. Eniştem tekrar aldatmadı kesinlikle çünkü ablamın kıymetini yokluğunda anlamıştı. Ama kısmet yeniden ayrıldılar. Çoculşardan biri 21 yaşında thy da hostes kendi hayatı var. Diğeri 16 yaşına geldi ve birçoksorunları var. 21 yaşındakide 16 yaşındakide babasızlığın izlerini çokfazla taşıyorlar. Bebeğine büyüse dahi baban beni aldattı ayrıldık diyemeyeceksin babasından nefret etmesini tiksinmesini yada erkeklere karşı güvenini kaybetmesini istemeyeceksin. Anlaiamadık boşandık diyeceksin ama bu onu anlamayacak her zaman seni suçlayacak. İnan bebeğin olmasa direk hemen koş mahkemeye derdim. Benim senden tek isteğim sadece otur her açıdan yeniden düşün. Kararınkesinlikle bpşanmak olursa o zaman yapacak başka birşey yok. Umarım hakkında hayırlı olan ne ise onu yaşarsın. Duygularını paylaşıyorum ve yanındayım en azından manen..
Yalniz kanun zaten imam nikahini tanimiyor. Yani zina suc oldugunda, evliyken imam nikahli veya degil her turlu aldatma suc olmus olur.benim hukuçularla niye bir derdim olsun?
okuduğunuzu düzgün anlayın ben zinayı suç sayarsanız ortalık imam nikahından geçilmez diyorum sen ne anlıyorsun?
bu ülkede imam nikahı adı altında nice inançlı genç kız mağdur oldu farkında değilsiniz tabii konuşması kolay.
bana zinanın net tanımını yapın diyorum kaç seferdir bir şey söyleyemiyorsunuz.
Bimere yazın hiç denediniz mi belki oralardan en azından kira yardımı olur insanlar ne yardımlar alıyor inş. size de bir lapı açılır.Ben katşılıyorum ama maaşım az, ev tutacak durumda değilim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?