çok kötüyüm yardim edin

Konu sahibi arkadaşım umarım daha iyisindir, şuan nerede ve ne durumdasın..

Jewels hanım avukat. O da durumu şöyle açıklamış:

Durum tartışmalı yani, kimi hakim delil kabul ederken kimi etmiyor. :)
Ben de hukuk son sınıf öğrencisi olarak boşanma gibi durumlarda kabul edildiğini, ama ortam dinleme ya da casus gibi programlar sonucu elde edilenlerin delil olarak sayılmadığını biliyordum.

Hakimler bile kendi aralarında anlaşamamışlar anlaşılan.

Şu mesaj konusu çok tartışılmış, aslında hepimiz haklıyız çünkü konu hakikaten çok karışık. Şimdi bir yerde evlilik birliğinin sona erme sebebi olan zina var ve bunun ispatı lazım diğer yandan kusurlu tarafın özel hayatı var. Şimdi hangi hak birbirinden üstün bu yüzden problem yaşanıyor. Şayet normal sms durumu mevcut ise gsm operatörlerinden arama kayıtları ve mesajları istenebilir, bu zaten kuvvetli ispat olacaktır ancak her ne kadar kusurlu taraf da olsa haberleşmenin gizliliği anayasal bir haktır ve bu gizliliğin ihlali hakikaten kolay kolay ihlal edilemez. Mesela örgüt kurarak uyuşturucu kaçakçılığı yapılan suçlar da bile inanın zor ve kısıtlı.
Hukuka aykırı olarak elde edilen bu deliller için boşanma talebiyle sunduğunuz belgelerde ekli olabilir ancak hakimin takdirine kalmıştır,dilerse bu delilleri karar için etkin delil olarak kabul etmez ve görmezden gelebilir çünkü hukuka aykırıdır. Yani size tavsiyem eğer birlikte fotoğrafları varsa,şahidiniz varsa,gsm kayıtlarının talebi ile birlikte giderseniz sanıyorum yeterli olacaktır

o kadini taniyorum ben .beni bile bile kocamla iliski yasamis onunla nasil isim olmaz
Affetmiş biri olarak söylüyorum ki aslaaa affetme!!! 5 ay sürdü çabaları ben kendi içimde verdim mücadelemi sonuç ne mi aynı kadınla görüşmeye devam ediyormuş onun konuşmasına fırsat verme çünkü kandırmayı iyi biliyorlar inanırsın inanma! Direk boşan hayatına bak inan güven gitti mi hiç bişey eskisi gibi olmuyor ve hiç bi zaman güvenemiyorsun aklında kurdukça kuruyorsun niye kendini yıpratasın ki bırak ne hali varsa görsün

Haklısınız, kadın ya da erkek fark etmiyor, eşler arası yazışma dahi özel hayatın gizliliği, haberleşmenin gizliliği niteliği taşıyor, boşanma davası esnasında casus yazılım, telefon, pc üzerine yapılan hertürlü yazışma vb hakim tarafından delil olarak kabul edilse dahi, yazışmaları delil olarak kabul edilen kişi özel hayatın gizliliği, haberleşmenin gizliliğinin ihlali gerekçesiyle dava açabiliyor, dava edilenin daha önce işlenmiş ve hüküm giydiği bir davası yoksa hükmün açıklanmasının ertelenmesi, davadan beraat veya suçun niteliğine göre daha hafif yollu bir ceza verilmesi olabilir ama bu böyle bir suç yoktur demek değildir, eşler birbirlerinin fotoğraf, yazı, videolarını da sosyal platformlarda izinsiz yayınlayamaz, bakmayın insanlar sosyal platformlarda düğün vb fotoğraflarını yayınlıyor ama bu karşılıklı iyi niyete bağlı bir durum, evlilik birliğinde en ufak bir zedelenmede isterse görüntüleri vs yayınlanan eş kocasına veya karısına dava açma hakkına sahip, bakınız çok uç ama örnek bir dava konusu: https://www.kadinlarkulubu.com/foru...in-goruntulerini-internette-yayinladi.908228/

Hanımlar birde rica ediyorum konuya dini ya da siyasi yazılar yazmayınız yasaktır, konunun din veya siyasetle de alakası yoktur.

Hadi diyelim ki hamile diye cinsel ilişki yok. Bu aldatmayı mı gerektirir? Ulan kadın senin çocuğunu taşıyor 1 sene o önündekine sahip çıksan ölür müsün pislik? Ben adamın b.klu donunu yıkayayım, ev temizleyeyim, gömleklerini ütüleyeyim; benim ütüleyip yıkadıklarımla elin zillisine gitsin! O yikadigim donla boğarım ikisini de! Adamlar aptal yemin ediyorum. Dışardaki kadın(!) bakımlı, süslü, püslü evdeki garibimin ev işi yüzünden kendine bakmaya vakti mi var?

Hayatta en korktuğum şey aldatılmak ve böyle şeyler duyunca çok fantazili küfürler sıralıyorum. Adam ol da ç..küme sahip çıkamicam boşanalım de! Şundan net olarak eminim; biri sizi aldatmışsa, bu onun karaktersizligi ve açlığıdır.

Sakın affetme. Yarın bi gün 1001 bahane bulur yine aldatır.

Hani marjinal bizdik lafı cuk oturuyor
En böyle beyaz yakalı pub bardan çıkmayan adam kadinlarda kocam- karim başkasıyla sevissin gelsin ben kabul ederim düşüncesi yok

Bosanma davasini aldatna nedeniyle acarsaniz bunu ispat etmeniz gerekir. Siddetli gecimsizlik nedeniyle acabilirsiniz.

@Bendedevar 2. üyelik !

gayet iyiyim kayinvalidemle geziyoruz kafa dagitiyoruz suan bosanma isini askıya aldim iyi bir avukat arastiriyorum bulunca acicaz davayi
Canım tüm mesajlarını okudum. Öncelikle kesinlikle ne söylersen söyle küfür bile etsen haklısın!!! Şayet benim başıma gelse göz dönmesinden kocamı ve kadını öldüredebilirim. Fakat ben sana çevremsen edindiğim gözlemlediğim kadarıyla bir kaçbirşey söylemek istiyorum.

Ablamın eşi çocuklarının üstüne yemin etti aldatmam diye fakat aldattı 3sene ilişkileri sürmüş. Taksici olduğu için ablam erken farkedememişti. Tabi boşandı. Uzuncabirsüre ayrı kaldılar ozamanlar evli değildim. 2 çocukla baba kapısına döndü. Fakat o süre zarfında çocuklar öyle travmalar yaşadı öyle psikolojileri bozulduki hangi birini anlatsam bilemedim. Bebeğin kendini tanımaya başladığından beri seninle aynı evde yaşayacak olması babayla aymı evde yaşamanın tadını bilmeyecek olması onu bir tık şanslı kılsa dahi yaşayacağı travmalar, seni suçlayacağı dönemler, arkadaşlarına özendiği dönemlerdeki yaşanacak duygusal fırtınalar.. Gençliğinde yapabileceği hatalar dahada çoğalacak. Sonra ablam ve eniitem birleşti çocuklar kendilerine geldi fakat yaklaşık 1 senedir yine ayrılar çünkü başka problemler yaşadılar ve ablam sevgisininbittiğini farketti. Eniştem tekrar aldatmadı kesinlikle çünkü ablamın kıymetini yokluğunda anlamıştı. Ama kısmet yeniden ayrıldılar. Çoculşardan biri 21 yaşında thy da hostes kendi hayatı var. Diğeri 16 yaşına geldi ve birçoksorunları var. 21 yaşındakide 16 yaşındakide babasızlığın izlerini çokfazla taşıyorlar. Bebeğine büyüse dahi baban beni aldattı ayrıldık diyemeyeceksin babasından nefret etmesini tiksinmesini yada erkeklere karşı güvenini kaybetmesini istemeyeceksin. Anlaiamadık boşandık diyeceksin ama bu onu anlamayacak her zaman seni suçlayacak. İnan bebeğin olmasa direk hemen koş mahkemeye derdim. Benim senden tek isteğim sadece otur her açıdan yeniden düşün. Kararınkesinlikle bpşanmak olursa o zaman yapacak başka birşey yok. Umarım hakkında hayırlı olan ne ise onu yaşarsın. Duygularını paylaşıyorum ve yanındayım en azından manen..

herseyii o kadar guzel anlatmissin ki kafamda ki soru isaretlerin cevabi gibi olmuş tesekkur ederim

Ay şu kadinin yaptigi seni ilgilendirmez, sana sadakat yemini eden kocan diyenler bi bitin ya. Sadakat yemini nedir, valla ben evlenirken yemin memin etmedim, evet dedik bitti , dolamissiniz bi lafi agziniza.

Ha olur konudaki kisi kocasini savunup sadece kadina yuklenir o zaman bende derim don once kocana bi bak. Evliyken aldatan adam kadar evli oldugunu bile bile iliski yasayan kadin da sucludur. Kocamin bana karsi sorumlu olmasi aldattigi kadini daha masum yapmaz. Ikisi de serefsizdir.

Ay şu kadinin yaptigi seni ilgilendirmez, sana sadakat yemini eden kocan diyenler bi bitin ya. Sadakat yemini nedir, valla ben evlenirken yemin memin etmedim, evet dedik bitti , dolamissiniz bi lafi agziniza.

Ha olur konudaki kisi kocasini savunup sadece kadina yuklenir o zaman bende derim don once kocana bi bak. Evliyken aldatan adam kadar evli oldugunu bile bile iliski yasayan kadin da sucludur. Kocamin bana karsi sorumlu olmasi aldattigi kadini daha masum yapmaz. Ikisi de serefsizdir.
Aynen sizin dediğiniz gibi düşünüyorum , bile bile aldatmaya ortak olan kadınları savunanlarında hiç masum oldugunu düşünmüyorum, sanki metreslik normal bir durummuş,bir namussuzluk değilmiş gibi algı yaratılmaya çalışılıyor tüm sosyal medyada, tvde vb..

Yalniz kanun zaten imam nikahini tanimiyor. Yani zina suc oldugunda, evliyken imam nikahli veya degil her turlu aldatma suc olmus olur.
Hos sirf suc islememek icin sadik kalan kocayi napayim.

Vay arkadaş oturdum 1,5 saattir konu okuyorum yazık bana ...
Sonuna bir bakarım ki ;konu sahibi kayınvalidesiyle geziyor kafa açıyor ,boşanma sürecini askıya alıyor.
Millet te burda birbirini yemiş, fesubhanallah,

boşanma davası ile tazminatlar birleştirilebiliyor ama çekişmeli olması lazım ayrıca evet 3. kişiye de tazminat açma hakkınız var zaten aldatma varma telefon kayıtları istenir mahkemede ikisinin yaptıkları hangi saatler vs ama sana sorarsanız boşverin yıpratıcı olur boşanma konusunda ciddi iseniz açın boşayın tüm konuyu da okumadım nasıl bi aldatma vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…