çok kötüyüm yardim edin

Pislikler bence kesin boşan. Böyle sen hamileyken sana bunu yapan sonra neler yapar. Ay bide yıkamaktan bahsediyorlar utanmazlar. Ailen bunu bilse niye arkanda durmaz ki.Bi konuş ama kesinlikle affetme

pardonda delil olarak ne gosterilir baska yatakta resimlerini bulamam ya sonucta

kizlar 4 aylik hamileyim ve bir saat once aldatildigimi ogrendim
o kadindan da ve o koca denen adami mahkemeye verip ikisinin de hayatini mahvetmekil istiyorum neler yapabilirim nolur akil verinbana lutfen cok kotuyum
Sakin ol. Seni sevmedigi icin aldatmadi sirf cinsellik icin o kadinla beraber. Bence göz yum. Bir erkegin seni aldatmasi seni sevmedigi anlama gelmez.

Allah yardımcınız olsun üzüldüm adınıza, herkesin kendi hikayesi farklı ben öyle düşünmesemde anlamaya çalışıyorum, umarım iyi bir hayata kavuşursunuz evladınızla..anladığım kadarıyla şuan en azından aynı durumda olsaydım ani karar vermezdim diyorsunuz, buda bir bakış açısı..sevgiler...

Yaşadıklarınız gerçekten zor. Allah yardımcınız olsun. Siz neden boşandınız.sanırım pişmansınız.Ama konu sahibinin durumu çok zor.Evliliğini devam ettirmek bu şartlarda çok zor bana göre.Tabi karar onun biz fikrimizi söylüyoruz

Boşanmak sınıfta kalmaktır ne demek ben anlayamadım da ??

Sakin bosanma!!!!! yuvani ve bebegini babasiz mi buyuteceksin???? baska erken olsa aldatmiyacak mi sanki.. bence sadece onu korkut bosanicakmissin gibi yapki birdaha yapmasin

Sizin adiniza cok üzuldum Allah yardimcin olsun.Söylede dusun bir insan hayatinda ne icin yasar namusu gururu degilmidir.Sen gururunu kurtardir acta olsan gonlun rahat yarin bir gun elbet rahata varirsin sabret.

pardonda delil olarak ne gosterilir baska yatakta resimlerini bulamam ya sonucta

Yapacak bir şey yok kanunları ben yazmadım ki sonuçta. Facebook, whatsapp bilmem ne mesajlaşmaları delil kabul edilmiyor hakimler tarafından. Edeni de olmuştu sanırım ama ceza yeme olasılığınız da var insaflı hakime denk gelmeniz lazım. Bir avukata danışmanız en doğrusu ama manevi tazminat istiyorsanız illa fiziksel ve duygusal ilişkinin varlığını kanıtlayacak şeyler bekleniyor sanırım. Dışarıda samimi olarak çekildikleri fotoğrafları olabilir, öpüşürken, el ele tutuşurken vs. Bu fotoğrafları çeken dedektifler vardı bir aralar hala var mı bilmem.

pismanmisniz?

Yakinen cevremde bu olaylarla cok karsilastim bosananlar cok pisman oldular .ortada kalan cocuklar .ne yapacagini bilemeyen kadinlar kendini ickiye vuranlar birgun biriyle oburgun baskasiyla gezenler dogru insani bulana kadar suren hayal kirikliklari .yani demem oki gelen gideni aratiyo .erkekler hep ayni yenisinide bulsan oda aldatmaz diye bi kural yok malesef.yinede en dogrusunu konu sahibi bilir.okadinin ekmeginede bal surmek istiyosa sursun.cunku o kadinin amacida buydu bosatip hazira konmak .malesef hayat boyle yapacak bi sey yok.

şu anda çok çok zorlanıyor olabilirsiniz
hiç boşanmama taraftarı olabilirsiniz
keşke boşanmasaydım diyor olabilirsiniz
ancak
bunu "kocan şeytana uymuş, pişmandır - kadın onu kandırmıştır - boşanmak sınıfta kalmaktır" diye açıklayamazsınız
bunlar elma ile armut
dersiniz ki "eşin çok hatalı, sana karşı sorumluluğunu bilmemiş, ama boşanmak çok zor, iki kere düşün" anlarım
ama siz bambaşka şeyler söylüyorsunuz

Allah kolaylık versin bu arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…