- 30 Nisan 2012
- 261
- 82
- 118
- Konu Sahibi obenmdunym
-
pardonda delil olarak ne gosterilir baska yatakta resimlerini bulamam ya sonuctaNe yazarsa yazsın mesajlar delil sayılmaz. Özel hayatın gizliliğini ihlale giriyor, keza ses kaydetmek falan da öyle bir delil sayılmıyor. Tazminat alayım derken sizin tazminat ödemeniz gerekebilir mazallah. Daha somut deliller bulmalısınız.
Sakin ol. Seni sevmedigi icin aldatmadi sirf cinsellik icin o kadinla beraber. Bence göz yum. Bir erkegin seni aldatmasi seni sevmedigi anlama gelmez.kizlar 4 aylik hamileyim ve bir saat once aldatildigimi ogrendim
o kadindan da ve o koca denen adami mahkemeye verip ikisinin de hayatini mahvetmekil istiyorum neler yapabilirim nolur akil verinbana lutfen cok kotuyum
Allah yardımcınız olsun üzüldüm adınıza, herkesin kendi hikayesi farklı ben öyle düşünmesemde anlamaya çalışıyorum, umarım iyi bir hayata kavuşursunuz evladınızla..anladığım kadarıyla şuan en azından aynı durumda olsaydım ani karar vermezdim diyorsunuz, buda bir bakış açısı..sevgiler...Ben de kahramanlar gibi gittim boşanma davası açmaya ama sekiz yıldır tek başıma çocuğun okulu doktoru Yoruldum. Ben hastanede ateşler içinde yanan Çocuğumun başında beklerken bana boşan diyenler yoktu yanımda. Kaymakamdan kömür isterken de. Ayağımda ayakkabı yokken soğukta titrerken de. Annemin evindeyim. Çocuğum da ben de neler çekiyoruz. Aldatmışmış. Felek beni nasıl aldatıyor bilseniz.
Sakin ol. Seni sevmedigi icin aldatmadi sirf cinsellik icin o kadinla beraber. Bence göz yum. Bir erkegin seni aldatmasi seni sevmedigi anlama gelmez.
Yaşadıklarınız gerçekten zor. Allah yardımcınız olsun. Siz neden boşandınız.sanırım pişmansınız.Ama konu sahibinin durumu çok zor.Evliliğini devam ettirmek bu şartlarda çok zor bana göre.Tabi karar onun biz fikrimizi söylüyoruzBen de kahramanlar gibi gittim boşanma davası açmaya ama sekiz yıldır tek başıma çocuğun okulu doktoru Yoruldum. Ben hastanede ateşler içinde yanan Çocuğumun başında beklerken bana boşan diyenler yoktu yanımda. Kaymakamdan kömür isterken de. Ayağımda ayakkabı yokken soğukta titrerken de. Annemin evindeyim. Çocuğum da ben de neler çekiyoruz. Aldatmışmış. Felek beni nasıl aldatıyor bilseniz.
Boşanmak sınıfta kalmaktır ne demek ben anlayamadım da ??Kocanı bu durumda terketme, şeytana uymuş. Belki de pişman. Evladını düşün, boşanmak sınıfta kalmaktır. Durumu kurtar. O kadına bırakma. Kadın onu kandırmış belli. Beşer şaşar demişler. Herşey düzelecek. Sakin ol önce.
Sizin adiniza cok üzuldum Allah yardimcin olsun.Söylede dusun bir insan hayatinda ne icin yasar namusu gururu degilmidir.Sen gururunu kurtardir acta olsan gonlun rahat yarin bir gun elbet rahata varirsin sabret.Ben de kahramanlar gibi gittim boşanma davası açmaya ama sekiz yıldır tek başıma çocuğun okulu doktoru Yoruldum. Ben hastanede ateşler içinde yanan Çocuğumun başında beklerken bana boşan diyenler yoktu yanımda. Kaymakamdan kömür isterken de. Ayağımda ayakkabı yokken soğukta titrerken de. Annemin evindeyim. Çocuğum da ben de neler çekiyoruz. Aldatmışmış. Felek beni nasıl aldatıyor bilseniz.
pardonda delil olarak ne gosterilir baska yatakta resimlerini bulamam ya sonucta
peki mesajlarda birbirlerini yikamaktan bahsediyorlarsa bu delil sayilmaz mi ?
pismanmisniz?Ben de kahramanlar gibi gittim boşanma davası açmaya ama sekiz yıldır tek başıma çocuğun okulu doktoru Yoruldum. Ben hastanede ateşler içinde yanan Çocuğumun başında beklerken bana boşan diyenler yoktu yanımda. Kaymakamdan kömür isterken de. Ayağımda ayakkabı yokken soğukta titrerken de. Annemin evindeyim. Çocuğum da ben de neler çekiyoruz. Aldatmışmış. Felek beni nasıl aldatıyor bilseniz.
kaynanamdayim onunla konustum . yarin o adamla da oturup konusucaz bosanmaya karar verdimhay Allah
sakin olun, kendinizi kontrollü tutun, bebeğinizi düşünün
eve girdiniz mi, hala dışarıda mısınız?
Sakin ol. Seni sevmedigi icin aldatmadi sirf cinsellik icin o kadinla beraber. Bence göz yum. Bir erkegin seni aldatmasi seni sevmedigi anlama gelmez.
YUVASINI MI YIKSIN ?????bebegi var. belki adam pisman ve cani seks istedi.... sonucta hamile ve seks yapamiyorlar..
kaynanamdayim onunla konustum . yarin o adamla da oturup konusucaz bosanmaya karar verdim
Kocanı bu durumda terketme, şeytana uymuş. Belki de pişman. Evladını düşün, boşanmak sınıfta kalmaktır. Durumu kurtar. O kadına bırakma. Kadın onu kandırmış belli. Beşer şaşar demişler. Herşey düzelecek. Sakin ol önce.
Ben de kahramanlar gibi gittim boşanma davası açmaya ama sekiz yıldır tek başıma çocuğun okulu doktoru Yoruldum. Ben hastanede ateşler içinde yanan Çocuğumun başında beklerken bana boşan diyenler yoktu yanımda. Kaymakamdan kömür isterken de. Ayağımda ayakkabı yokken soğukta titrerken de. Annemin evindeyim. Çocuğum da ben de neler çekiyoruz. Aldatmışmış. Felek beni nasıl aldatıyor bilseniz.
YUVASINI MI YIKSIN ?????bebegi var. belki adam pisman ve cani seks istedi.... sonucta hamile ve seks yapamiyorlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?