• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cok kotuyum

Canim cok yaniyo. Ben annemin sacinin teline kiyamazken benim yuzumden neler yasadi. Yarin birlikte memlkete gidiyoruz. Eylule kadar calismiyorum zaten. Eylulde gelip subata kadar idare edecegim. Subattada dogum iznine qyrilip memleketime tayin isteyip gidecegim. En cokta bebegimi dusunuyorum. Bulantim kusmam aniden durdu. Yarin hemen doktora gidecegim.bi sey oldu diye cok korkuyorum cunku bidaha coxugum olmayacak
Sakin olun lutfen :(

Sakin olun lutfen :KK43:
Canim cok yaniyo biz bide cok severek evlendik. Ailesi yuzunden bu kadar degismesi cok canimi yakiyo. Abisi bana hakaret etti. Kardesi etti. Annesi cocugu olmaz evlenme dedi. Ama bunlarin hepsini kulak ardi ettim ben yeterki biz mutlu olalim dedim. Simdi onlar hakli ben haksiz duruma düştüm

Sabah gidecegim. Lutfen dua edin. Bu bebegi hrr seyden cok istiyorum.
Bebeğiniz için kendinizi panikletmeyin, güzel düşünün güzel olsun, Allah bebeğinizi size bağışlasın, geri kalan sorunlara bir çözüm bulacak kadar güçlü bir kadınsınız, üzmeyin kendinizi.

Canim cok yaniyo biz bide cok severek evlendik. Ailesi yuzunden bu kadar degismesi cok canimi yakiyo. Abisi bana hakaret etti. Kardesi etti. Annesi cocugu olmaz evlenme dedi. Ama bunlarin hepsini kulak ardi ettim ben yeterki biz mutlu olalim dedim. Simdi onlar hakli ben haksiz duruma düştüm

Kusura bakmayin ama boyle bir ailenin evime gelmesini bende istemezdim :KK43:
Cok haklisiniz, esiniz olaya sizin tarafinizdan hic bakmiyor..
Ailesini memnun etme cabasinda olsa gerek..
Sakin bir kafayla olan biteni dusunun,esinizle ciddi anlamda oturun konusun, bi sekilde sizi anlamasini saglayin..
hakkinizda hayirlisi olur insallah, simdi gidip guzel bir uyku cekin..

Soran arkadaslarim olmustu. Bebegim cok sukur iyi. Esimle hic konusmadik. Sadece tayin konusunu konustuk. Olursa eger tayin isteyecrgim memleketime burda zaten bebegime bakacak kimse yok hep sıkıntı yapiyodum bakici konusunu. Dun gece kocam sarilmak istedi. Istemiyorum dedim. Hic bi sey olmamis gibi davranma dedim. Tek kelime etmedik.

Bebeğiniz uğuruyla gelir ve yuvanızı kurtarır inşallah. Acele etmeyin derim. Hamileliğin vermiş olduğu bir duygusallık da vardır muhtemelen.

açılııııın uçan tekmeci geldi!
sen kendini ne sanıyorsun acaba terbiyesiz hadsiz düşüncesiz bencil adam!!
bu vıcık vıcık aile ilişkilerini zaten hiç sevmiyorum , gelseler de gelmeseler de hesap kadına çıkıyor bu ne ya?
inşallah bebeğini hayırlısıyla kucağına alırsın, boşanmazsan da en azından bebeğin hatrına eşin düzelir kendine gelir.
her halükarda sen çok güçlüsün ve çok mutlu olacaksın.

Nasil anlatsam nerden baslasam bilmiyorum.uzun yillar bi sevgililik durumumuz oldu. Her sey yolundaydi. Bir kez bile kötü bi sey yasatmadi bana. Neyse evlendik. Aile yapilarimiz maalesef cok farkli. Onlar ic ice gelip gitsinler hatta ayni semtlerde yatili kalsinlar vs. Oyleler. Bizdede tam tersi arada bi gorusur herkes. Ben bide çalıştığım icin surekli misafiri vs. Kaldiramadim. Ve o sehirden tasinmak istediğimi söyledim. Tayin isteyip 2 saat uzaktaki bi sehre tasindik. Ev tasidim annem yetisti. Ameliyat oldum annem yetisti. Cocugumuz olmadi. Tup bebekle hamile kaldim. Simdi yine annem yanimda. Hamileligim zor geciyo. Kayinvalidemi aradik her seferinde ben bakamam dedi. Esim bunlara sinirleniyo. Ailesinin bu vurdumduymazligina sinirleniyo ama sinirini annemden cikario. Ikidir böyle. Annem geleli 5 gun oldu. 3 gundur benimle tartisma cikariyo. Sebebi kendi ailesi rahat gelemiyomus. Annesi babası gelmiyolar. Cagirsakta gelmiyolar. Bekar kardesi ben ne zaman memlekete gitsem benim evimde. Afedersiniz evin icine ediyolar. Her geldigimde temizlikci tutuyorum. Bide kardesi berdus. En son bicaklanip bize gelmis. Pesindende adamlar gelmis. Istemiyorum artk evimde dedim. Kavga cikardi. 3 gundur agliyorum. Bebegime bi sey oldu mu bilmiyorum yarin doktora gitcem. Bosanmaya karar verdim. Anneme her geldiginde boyle yapn bi adamla yasamk istemiyorum. Bebegime bakarim ben cok sukur isimde gelirimde iyi.

Bence burada asıl suçlu sizsiniz sırf kvniz geliyor diye farklı şehre tayin istemek pek iyi niyetli bir durum değil siz zaten ilk etapta kendilerinden rahatsız olduğunuzu belli etmişsiniz kvniz gelmemekte gayet haklı eşinizde bu duruma tepki olarak böyle bir tutum sergiliyor diye düşünüyorum biriyle evlendiğimiz zaman artık o ailenin içine giriyoruz siz eşinize yakınlarıyla ilgili yasaklar getiremezsiniz

Bence burada asıl suçlu sizsiniz sırf kvniz geliyor diye farklı şehre tayin istemek pek iyi niyetli bir durum değil siz zaten ilk etapta kendilerinden rahatsız olduğunuzu belli etmişsiniz kvniz gelmemekte gayet haklı eşinizde bu duruma tepki olarak böyle bir tutum sergiliyor diye düşünüyorum biriyle evlendiğimiz zaman artık o ailenin içine giriyoruz siz eşinize yakınlarıyla ilgili yasaklar getiremezsiniz
Keske gelen kayinvalidem olsaydi. Kayinvalidem ayni sehordeyken bile bizim israr etmemizle 2 defa geldi. Esimin 6 kardesi daha var. 5 tanesi evli ve haftanin 3 4 gunu coluk çocuk gelip bende kaliyolardi ustelik calismama ragmen. Esimin bekar erkek kardesi ki benden sadece 1 yas kucuk 15 tatil ve yaz tatili boyunca benim evimde kalıyordu. Ben bunlari kabule edemezdjm. Ve esimide o sehirden zorla getirmedim konuyu actim onayladi ve geldik.

Bence kesinlikle kvyi çağırma emin ol daha cok sorun çıkar evde moralin bozulur.
Ben de seninle ayni kafadayim. Fazla gelip gitmem kimseye. Sık muhabet tez ayrılık getirir diye boşa dememisler

Kendimden ornek verim Benim kv'dem memleketten geldi dogumuma 5 gun kala. Dogum yaptim 1 gun hastanede kaldim . annemle kv kisisi refakatci kaldi ve kadin tüm gece full yatti sekerim yukseldi diyip. Annem sekerin yukseldiyse hastanedeyiz git bi baktir kendine dedi gitmedi olmadi mamamiolarin evi yakin nasilsa uyuyosun oraya git dedi gitmedi kadin sirf hastanede bekledi olsun diye. Annemde kac saat benim yuzumden ayakta kaldi bel fitigida var kadinda baktim kv kisisinin kalkip anneme yer verecegi yok. Ben kalktim yatagimdan anne uyu dinlen tum gun kosturdun dedim o kdr israrimdan sonra annem yatti yatağıma yatar yatmaz ici gecti yorgunluktan. Daha neler yasadim hamileligim boyunca yazsam roman olurdoa uzatmak istemiyorum.

Eger esin annenide istemiyosa annenle guzel dille konus evine yolla. Esinde evde bi kadın düzeni bulamayınca paşa pasa kendi teklif eder annen gelsin diye.

Sırf onlarla gorusmemek için şehir degistirmissiniz. Şimdi gelip size bakmalarini mi bekliyorsunuz anlayamadim? Siz eşinizin annesine saygi duyacaksiniz, esiniznde sizin annenize tabii ki. Aranizda ne olursa olsun ailelere mal etmek cok yanlış. Icinizi ferah tutun 3 gun agladiniz diye doktora gitmenize gerek yok. Hamile halde germeyin kendinizi

Back
X