Nasil anlatsam nerden baslasam bilmiyorum.uzun yillar bi sevgililik durumumuz oldu. Her sey yolundaydi. Bir kez bile kötü bi sey yasatmadi bana. Neyse evlendik. Aile yapilarimiz maalesef cok farkli. Onlar ic ice gelip gitsinler hatta ayni semtlerde yatili kalsinlar vs. Oyleler. Bizdede tam tersi arada bi gorusur herkes. Ben bide çalıştığım icin surekli misafiri vs. Kaldiramadim. Ve o sehirden tasinmak istediğimi söyledim. Tayin isteyip 2 saat uzaktaki bi sehre tasindik. Ev tasidim annem yetisti. Ameliyat oldum annem yetisti. Cocugumuz olmadi. Tup bebekle hamile kaldim. Simdi yine annem yanimda. Hamileligim zor geciyo. Kayinvalidemi aradik her seferinde ben bakamam dedi. Esim bunlara sinirleniyo. Ailesinin bu vurdumduymazligina sinirleniyo ama sinirini annemden cikario. Ikidir böyle. Annem geleli 5 gun oldu. 3 gundur benimle tartisma cikariyo. Sebebi kendi ailesi rahat gelemiyomus. Annesi babası gelmiyolar. Cagirsakta gelmiyolar. Bekar kardesi ben ne zaman memlekete gitsem benim evimde. Afedersiniz evin icine ediyolar. Her geldigimde temizlikci tutuyorum. Bide kardesi berdus. En son bicaklanip bize gelmis. Pesindende adamlar gelmis. Istemiyorum artk evimde dedim. Kavga cikardi. 3 gundur agliyorum. Bebegime bi sey oldu mu bilmiyorum yarin doktora gitcem. Bosanmaya karar verdim. Anneme her geldiginde boyle yapn bi adamla yasamk istemiyorum. Bebegime bakarim ben cok sukur isimde gelirimde iyi.