• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok kötüyüm!!!!

Armyy18

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2017
88
18
3
27
Ya sınavda istediğim gibi gelmedi puanım çok kötüyüm herşey üniversite mi tüm yollarım kapanmış gibi hissediyorum zaten geçen yıl psikolojim çok kötüydü zor şeyler atlattım bu yıl da sınav tercih iyice beni bunalttı sürekli midem ağrıyor uyuyamıyorum çok hareketliydim kolumu kaldıramıyorum hayaller hedeflerim vardı hepsi yıkıldı çok mutsuzum bu mide Ağrı'sı da çok kötü geçmiyor kalbimde sıkışıyor ara ara moralim çok bozuk

Dayanamıyorum artık bu ben miyim bilmiyorum eski Mutlu halimi özledim 2 yılda o enerjik halim gitti 70 yaşındaki teyze geldi yerime evde tüm gün yatıyorum odadan çıkmıyorum Ada'm akıllı düzenli yemek dahi yemiyorum of napcam böyle psikolog da bi işe yaramıyo ilaç verip yolluyor Nasıl düzelicem ben daha 19 yaşındayım

Ya sınavda istediğim gibi gelmedi puanım çok kötüyüm herşey üniversite mi tüm yollarım kapanmış gibi hissediyorum zaten geçen yıl psikolojim çok kötüydü zor şeyler atlattım bu yıl da sınav tercih iyice beni bunalttı sürekli midem ağrıyor uyuyamıyorum çok hareketliydim kolumu kaldıramıyorum hayaller hedeflerim vardı hepsi yıkıldı çok mutsuzum bu mide Ağrı'sı da çok kötü geçmiyor kalbimde sıkışıyor ara ara moralim çok bozuk
Oncelikle Allah hiçbirinizin emegini bosa çıkarmasın kardesimden biliyorum ne kadar zor oldugunu sanki onu anlatmissiniz

Oncelikle Allah hiçbirinizin emegini bosa çıkarmasın kardesimden biliyorum ne kadar zor oldugunu sanki onu anlatmissiniz
Benim bu zamana kadar derslerim çok iyiydi ama aile imkanları olsun fazla bişeyler karamadım kendime gecen yıl üniyi yanlış yazdım ve o yüzden gidemedim çok salak bir insanım bu yılda obp beni çok geri attı hiç bana göre bir bölüm yok mezuna kalmam imkansız ailem benden hep iyi şeyler bekliyor çok utanıyorum çok üzülüyorum kendime de üzülüyorum of anlatamıyorum çevremden de kimseye hemen yargılıyorlar ama içimde o kadar çok şeyler var ki uykum kaçıyo midem Ağrı'yo sürekli dayanamıyorum bazen aşağıya doğru sürükleniyormuş gibi hissediyorum

Benim bu zamana kadar derslerim çok iyiydi ama aile imkanları olsun fazla bişeyler karamadım kendime gecen yıl üniyi yanlış yazdım ve o yüzden gidemedim çok salak bir insanım bu yılda obp beni çok geri attı hiç bana göre bir bölüm yok mezuna kalmam imkansız ailem benden hep iyi şeyler bekliyor çok utanıyorum çok üzülüyorum kendime de üzülüyorum of anlatamıyorum çevremden de kimseye hemen yargılıyorlar ama içimde o kadar çok şeyler var ki uykum kaçıyo midem Ağrı'yo sürekli dayanamıyorum bazen aşağıya doğru sürükleniyormuş gibi hissediyorum
Allah yardimciniz olsun kardesim de hepimizi cok bunaltti encokta kendini

Allah yardimciniz olsun kardesim de hepimizi cok bunaltti encokta kendini
Evin en küçüğüyüm ve tek kızım ailem her zaman üstüme düştü bana hep en iyisini vermeye çalıştılar bende onlara en iyilerini vermek istiyorum bu yüzden çok üzülüyorum onları gururlandırmak istiyorum ama girecek doğru düzgün bir bölüm bulamamak çok koyuyor insana onları hayal kırıklığına uğratıcam ve gitgide sorumluluklar da büyüyor bu beni korkutuyor sadece içimi döküyorum Allah hayırlısını nasip eder inşallah..kardeşine de öyle

kuzum benim henüz 19 yaşındasın..
inan bana kendini bu kadar sıktığına değmez..
1 sene daha çalışırsın, olmadı bir sene daha...
teyze gibi hissediyorum demişsin, teyzenin biri 67 yaşında tıbbı bitirdi bundan haberin var mı?
şu dünyada herşey biz insanlar için..
sen de kurslara git yaz için.. dönem başında da sınav için bir kursa git..
imkanın varsa tatile git..
ailen inan bana seni böyle çökmüş bitmiş görünce daha çok üzülür...
ne demiş samuel beckett...
"hep denedin, hep yenildin. olsun. yine dene, yine yenil. daha iyi yenil.

bence bu kadar üzme kendini ve sana tavsiyem asla istemedigin bölümü yazma... bi sene daha hazirlanip gir. ya bir sene daha zorluk cekeceksin ya da bir ömür boyu... Aaahhh ahhhh simdiki aklim olsa ben 3. defa hazirlanir girerdim sinava istedigim bölüm olsun diye. Artik bitsin bu iskence deyip puanin tuttuğu bölümleri yazip gittim simdi işsiz ev hanimiyim:(

bi sürü bölüm bi sürü okul var
illaki sana uygunu da vardır
ilk sene yerleşmene rağmen gitmeyince puanının kesileceğini bilerek bu seneye hazırlanmışsın di mi?

Tatlım daha yaşın çok küçük tekrar gir sınava istediğin bölümü seç.Dünyanın sonu değil inan ki birçok insan 2., 3. Girişinde istediği yeri yazıyor.Bu sınav kazanma kaybetme sınavı değil önemli olan senin istediğin bölümü yazıp okuman.Bu yıl olmadı seneye olacak.
Üzme lütfen kendini sen yapacaksın buna inan ve lütfen şu genç yaşının güzelliklerini yaşa.
Dinlen tatilini yap ,kendine gel biraz sonra tekrar hazırlanmaya başla.
Ve bu sefer istediğin okul bölüm olacak buna en başta sen inan.

Ben gecikmeli üni kazandım sonra 3 yıl sonra bıraktım ardından yine üniversite okudum hem de en iyisinde :)
O yüzden hiç birşey için geç değil canım. Hayat saat gibi tıkır tıkır giden bişey değil.
Kendine sahip çık ve zaman ver. Yolunda gitmemesi için hiç bir sebep yok.

Önündeki seçenekleri bir yaz da hep beraber bakalım.
Tm3 145 bin hiç doğru düzgün bi yer gelmiyo 50k geri attı kırık obp beni. Uludağ üni,dokuz eylül ikinci öğretim sosyoloji uluslarası iliskiler tutuyor Antalya Tekirdağ Samsun gibi illerde bu bölümlerin 1.öğretimi tutuyor ts de 47k onda da Gazi gazetecilik/rts tutuyor Uludağ uluslararası ilişkilerde 1 yıl hazırlık var. Mezuna kalma şansım yok tekrar kırık obpde çok etkiliyor o yüzden eylülden sonra 2019 için çalışmaya başlamayı düşünüyorum

kuzum benim henüz 19 yaşındasın..
inan bana kendini bu kadar sıktığına değmez..
1 sene daha çalışırsın, olmadı bir sene daha...
teyze gibi hissediyorum demişsin, teyzenin biri 67 yaşında tıbbı bitirdi bundan haberin var mı?
şu dünyada herşey biz insanlar için..
sen de kurslara git yaz için.. dönem başında da sınav için bir kursa git..
imkanın varsa tatile git..
ailen inan bana seni böyle çökmüş bitmiş görünce daha çok üzülür...
ne demiş samuel beckett...
"hep denedin, hep yenildin. olsun. yine dene, yine yenil. daha iyi yenil.
Motiveniz için teşekkür ederim haklısınız ama ben böyle güzel şeyleri başaramayacakmışım gibi hissediyorum. bir yerden başlama gücü bulamıyorum kendimde bu yıl dershaneye gittim inanın hiç bir yararı olmadı haftada sadece 2 gündü evde kendim çalıştım bazen uyumadığını Zaman'lar oldu

bence bu kadar üzme kendini ve sana tavsiyem asla istemedigin bölümü yazma... bi sene daha hazirlanip gir. ya bir sene daha zorluk cekeceksin ya da bir ömür boyu... Aaahhh ahhhh simdiki aklim olsa ben 3. defa hazirlanir girerdim sinava istedigim bölüm olsun diye. Artik bitsin bu iskence deyip puanin tuttuğu bölümleri yazip gittim simdi işsiz ev hanimiyim:KK43:
Okurken hazırlanmayı istiyorum bu yıl bile ailem sürekli söylendi tekrar mezuna kalamam o yüzden :/ sizin için üzüldüm

bi sürü bölüm bi sürü okul var
illaki sana uygunu da vardır
ilk sene yerleşmene rağmen gitmeyince puanının kesileceğini bilerek bu seneye hazırlanmışsın di mi?
Evet hazırlandım ama çok pişmanım gerçekten sıralamayı çok etkiliyor beni 50-60k geriye attı herkes çok atmaz ya en fazla 15-20 atar demişti istediğim yeri bu yüzden kaçırdım ham puanda gelmişti

Motiveniz için teşekkür ederim haklısınız ama ben böyle güzel şeyleri başaramayacakmışım gibi hissediyorum. bir yerden başlama gücü bulamıyorum kendimde bu yıl dershaneye gittim inanın hiç bir yararı olmadı haftada sadece 2 gündü evde kendim çalıştım bazen uyumadığını Zaman'lar oldu
bebeğim elbette başarırsın. neden yapamayasın?
senin yapanlardan ne eksiğin var?
kaldı ki eksiğin bile olsa başarabilirsin...
hep iyi şeyler düşün.. hep olumluyu çağır hayatına...

Üniversiteyi bir yıl geç kazanmak, 4 yıl istemediğin bir bölümü okuduktan sonra işsiz kalacağın bir ömüre sahip olmaktan daha kolay değil mi? Çan'ını sıktığın kadar büyük bir dert değil emin ol gidemediğim için bir hayır vardır. Sadece bir yıl daha çalış, yine dene. Emin'im istediğin bölümü kazanacaksın. Mecbur kaldım ve okudum ama kolay ii sahibi olurum denebilecek bir bölüm yoksa kesinlikle tekrar git sınava. Telafisi var bu durumun. Üniverste okuyup işsiz kalmak daha kötü, içimizde bir sürü insan ikinci üni okumaya çalışıyor (forumlarda görebilirsin)

Tatlım daha yaşın çok küçük tekrar gir sınava istediğin bölümü seç.Dünyanın sonu değil inan ki birçok insan 2., 3. Girişinde istediği yeri yazıyor.Bu sınav kazanma kaybetme sınavı değil önemli olan senin istediğin bölümü yazıp okuman.Bu yıl olmadı seneye olacak.
Üzme lütfen kendini sen yapacaksın buna inan ve lütfen şu genç yaşının güzelliklerini yaşa.
Dinlen tatilini yap ,kendine gel biraz sonra tekrar hazırlanmaya başla.
Ve bu sefer istediğin okul bölüm olacak buna en başta sen inan.
Mezuna tekrar kalma gibi bir şansım yok maalesef bu yıl gitmek zorundayım ama gitsemde hedeften şaşmak yok keşke herkes sizin gibi düşünse çevremin geneli üni sınavını bir yarışı kazanıp kaybetmekten ibaret görüyor ve sanki ünide sadece tıp ve hukuk varmış gibi..

Back
X