çok kötüyüm

Balkupumm

RABBİM beni bana bırakma
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2014
2.766
2.974
158
30
Nasıl yazcami bilmiyorum aglamaktan ne yazdigimida görmüyorum amcam bir aydi yoğun bakimdaydi sabah annemler gitti durumu çok kötüydü akşam eşim olacak insan gelince amcam çok kotu yarın gidelim dedim ben gelmiyorum sen istiyorsan gidebilirsin diyor sen kötü günümde yanimda olmuycaksan iyi gunumdede olma dedim tartıştık yattı ve amcam ölmüş ben bunu bir saat önce öğrendim başka bir şehirde yaşıyoruz ve bunu duyunca elim ayağım titredi ve ben bunu eşim olacak insana söyledim amcam ölmüş diyorum aglamaktan sesim çıkmıyor gözünü aciyor bana bakiyor tekrar yatiyor ben gitip diğer odada ağladım sesimden rahatsız olup kalkıp sinirlenip kapıyı kapattı yarın pişman olup özür dilesede benimle gelsede ne fayda ben böyle bir insanla nasıl yasarim ömür geçer mi bir insan bukadar katı olurmu bukadar vicdansız olurmu ben yarın giderken özel eşyalarımı yapmayıp birdaha donmemeyi düşünüyorum INŞALLAH bu kararimdan dönmem beni ikna etmesine izin vermeycem çok kotuyum amcam ölmüş ben burda ne yapıyorum allahim kafayı yiycem sadece tertlesmek içimi dukmek istedim

Basınız sagolsun.
Esınızın amcanıza olan tepkısı nıye aralarında bı problemmı vardı da böyle davranıyor sıze.

Basınız sagolsun.
Esınızın amcanıza olan tepkısı nıye aralarında bı problemmı vardı da böyle davranıyor sıze.
Sağol allah razi olsun niye onun amcası ölünce bu amcam gelmemişti soylemedi de ben öyle tahmin ediyorum oda babasının düşüncesi ama NE olursa olsun ben onun esiyim benim için yapması lazım en azinda bir teselli etseydi

Eşinize Allah akıl fikir versin. Keşke siz gitseydiniz tek başınıza cenazesine gelecek yüzüde olmazdı eşinizin.

Başın sağolsun. Eşine diyecek sözüm yok

Sabah gitcem INŞALLAH
Eş kişisi de gelecek mi yüzsüz yüzsüz ben senin yerinde olsam gelecekse de gelmesin diye mani olurum yalandan yere milletin gözünü boyamasın cenaze de. Allah vicdan versin düşman bile olsa insan olum döşeğinde diye gider bi helallik ister ama neyse anlayamayacak eşiniz. Hiç kavga etmeyin dediğiniz gibi alın eşyalarınızı o evi bırakın ne hali varsa görsün.

Öyle yapcam zaten bugüne kadar bişey olunca aman kimse duymasın aman huzurumuz bozulmasın diye diye bu hale geldi artık ne hali varsa gorsun

Başınız sağolsun. Eşinize diyecek birşeyim yok. Çok ayıp etmiş.

Başınız sağolsun Rabbim geri kalanlarına sabır versin.Evlenmeden önce eşinizi tanıyamamışsınız. Allah insanların kalbine vicdan versin .

Adamdaki rahatliga bak.Onun amcasi öldugunde sen kapiyi carpip uyusaydin napardi cok merak ettim.Basin sag olsun bu arada.

Adamdaki rahatliga bak.Onun amcasi öldugunde sen kapiyi carpip uyusaydin napardi cok merak ettim.Basin sag olsun bu arada.
Sağol allah razi olsun amcası öldüğünde hiç ağladığını görmedim kendisi duygusuz herkesi kendisi gibi biliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…