Nasıl yazcami bilmiyorum aglamaktan ne yazdigimida görmüyorum amcam bir aydi yoğun bakimdaydi sabah annemler gitti durumu çok kötüydü akşam eşim olacak insan gelince amcam çok kotu yarın gidelim dedim ben gelmiyorum sen istiyorsan gidebilirsin diyor sen kötü günümde yanimda olmuycaksan iyi gunumdede olma dedim tartıştık yattı ve amcam ölmüş ben bunu bir saat önce öğrendim başka bir şehirde yaşıyoruz ve bunu duyunca elim ayağım titredi ve ben bunu eşim olacak insana söyledim amcam ölmüş diyorum aglamaktan sesim çıkmıyor gözünü aciyor bana bakiyor tekrar yatiyor ben gitip diğer odada ağladım sesimden rahatsız olup kalkıp sinirlenip kapıyı kapattı yarın pişman olup özür dilesede benimle gelsede ne fayda ben böyle bir insanla nasıl yasarim ömür geçer mi bir insan bukadar katı olurmu bukadar vicdansız olurmu ben yarın giderken özel eşyalarımı yapmayıp birdaha donmemeyi düşünüyorum INŞALLAH bu kararimdan dönmem beni ikna etmesine izin vermeycem çok kotuyum amcam ölmüş ben burda ne yapıyorum allahim kafayı yiycem sadece tertlesmek içimi dukmek istedim
Ne kadar gaddarmış eşin insanın amcası baba yarısı aynı durum onun akrabalarının başınada geçebilirdi çok vicdansızmışNasıl yazcami bilmiyorum aglamaktan ne yazdigimida görmüyorum amcam bir aydi yoğun bakimdaydi sabah annemler gitti durumu çok kötüydü akşam eşim olacak insan gelince amcam çok kotu yarın gidelim dedim ben gelmiyorum sen istiyorsan gidebilirsin diyor sen kötü günümde yanimda olmuycaksan iyi gunumdede olma dedim tartıştık yattı ve amcam ölmüş ben bunu bir saat önce öğrendim başka bir şehirde yaşıyoruz ve bunu duyunca elim ayağım titredi ve ben bunu eşim olacak insana söyledim amcam ölmüş diyorum aglamaktan sesim çıkmıyor gözünü aciyor bana bakiyor tekrar yatiyor ben gitip diğer odada ağladım sesimden rahatsız olup kalkıp sinirlenip kapıyı kapattı yarın pişman olup özür dilesede benimle gelsede ne fayda ben böyle bir insanla nasıl yasarim ömür geçer mi bir insan bukadar katı olurmu bukadar vicdansız olurmu ben yarın giderken özel eşyalarımı yapmayıp birdaha donmemeyi düşünüyorum INŞALLAH bu kararimdan dönmem beni ikna etmesine izin vermeycem çok kotuyum amcam ölmüş ben burda ne yapıyorum allahim kafayı yiycem sadece tertlesmek içimi dukmek istedim
Nasıl yazcami bilmiyorum aglamaktan ne yazdigimida görmüyorum amcam bir aydi yoğun bakimdaydi sabah annemler gitti durumu çok kötüydü akşam eşim olacak insan gelince amcam çok kotu yarın gidelim dedim ben gelmiyorum sen istiyorsan gidebilirsin diyor sen kötü günümde yanimda olmuycaksan iyi gunumdede olma dedim tartıştık yattı ve amcam ölmüş ben bunu bir saat önce öğrendim başka bir şehirde yaşıyoruz ve bunu duyunca elim ayağım titredi ve ben bunu eşim olacak insana söyledim amcam ölmüş diyorum aglamaktan sesim çıkmıyor gözünü aciyor bana bakiyor tekrar yatiyor ben gitip diğer odada ağladım sesimden rahatsız olup kalkıp sinirlenip kapıyı kapattı yarın pişman olup özür dilesede benimle gelsede ne fayda ben böyle bir insanla nasıl yasarim ömür geçer mi bir insan bukadar katı olurmu bukadar vicdansız olurmu ben yarın giderken özel eşyalarımı yapmayıp birdaha donmemeyi düşünüyorum INŞALLAH bu kararimdan dönmem beni ikna etmesine izin vermeycem çok kotuyum amcam ölmüş ben burda ne yapıyorum allahim kafayı yiycem sadece tertlesmek içimi dukmek istedim
Herkesin duygusal yapısı farklıdır malesef, bazı aileler vardır te göz yaşı dökmezler cenazelerinde. Bazıları vardır aylarca atlatamazlar. Herkesin yaptığı kendini bağlar bence, üstünüze alınmayın. Eşinize kısasa kısas ta yapmayın. Siz aile terbiyeniz neyse ona göre davranın. Siz ona söyelendikçe savunma mekanizmasına gececektir. Sessizlik en güzel derstir insana, karşı tarafın vicdanını daha çok sızlatır. Siz gidin gelin cenazeye, hiç bir şey olmamış gibi..yaptığı hatayı fark edecektir mutlaka bir gün...Nasıl yazcami bilmiyorum aglamaktan ne yazdigimida görmüyorum amcam bir aydi yoğun bakimdaydi sabah annemler gitti durumu çok kötüydü akşam eşim olacak insan gelince amcam çok kotu yarın gidelim dedim ben gelmiyorum sen istiyorsan gidebilirsin diyor sen kötü günümde yanimda olmuycaksan iyi gunumdede olma dedim tartıştık yattı ve amcam ölmüş ben bunu bir saat önce öğrendim başka bir şehirde yaşıyoruz ve bunu duyunca elim ayağım titredi ve ben bunu eşim olacak insana söyledim amcam ölmüş diyorum aglamaktan sesim çıkmıyor gözünü aciyor bana bakiyor tekrar yatiyor ben gitip diğer odada ağladım sesimden rahatsız olup kalkıp sinirlenip kapıyı kapattı yarın pişman olup özür dilesede benimle gelsede ne fayda ben böyle bir insanla nasıl yasarim ömür geçer mi bir insan bukadar katı olurmu bukadar vicdansız olurmu ben yarın giderken özel eşyalarımı yapmayıp birdaha donmemeyi düşünüyorum INŞALLAH bu kararimdan dönmem beni ikna etmesine izin vermeycem çok kotuyum amcam ölmüş ben burda ne yapıyorum allahim kafayı yiycem sadece tertlesmek içimi dukmek istedim
bence esiniz gercekten cok garip biri. Hani bircok konu okuyorum, gordugum en garip adamlardan biri. Esinin bir yakini olmus agliyor, sesten rahatsiz olup sinirleniyor falan. Sonradan yaptigi aciklama da sacma sapan bi sey. Allah kolaylik versin yani.Çoktan giremedim çok sağolun ALLAH razi olsun hepinizden o zaman çok kırgın çok ofkeliydim ofkem geçti ama kırgınlık hayla var baristiktan sonra sordum sen niye bukadar duygusuz kalabildin bukadar vicdansız olabildin benim amcam öldü ben uzulmedim senin amcan icinmi uzulcem tamam gelip aglasaydin uzulseydin demiyorum en azinda bir tesseli etseydin dedim. yüksek sesle agliyormusum öyle ağlamayı agit yakar gibi geliyor bir tepki veremiyormus bilmiyorum ne olursa olsun yanimda olmasını beklerdim
Çoktan giremedim çok sağolun ALLAH razi olsun hepinizden o zaman çok kırgın çok ofkeliydim ofkem geçti ama kırgınlık hayla var baristiktan sonra sordum sen niye bukadar duygusuz kalabildin bukadar vicdansız olabildin benim amcam öldü ben uzulmedim senin amcan icinmi uzulcem tamam gelip aglasaydin uzulseydin demiyorum en azinda bir tesseli etseydin dedim. yüksek sesle agliyormusum öyle ağlamayı agit yakar gibi geliyor bir tepki veremiyormus bilmiyorum ne olursa olsun yanimda olmasını beklerdim
Amcam ölmüş ağıt Yakıyorum zaten demek lazım. Çok duygusuz biri. Sizin amcaniza üzülmek zorunda değil ama acinizda size destek olmak zorunda ne halt yemeye koca olmuş o zaman böyle tirt açıklama mı olur? Bahaneye bakar mısın ya! Siz artık ona karşı temkinli olur çok merhametli biri gibi durmuyor. Allah sizi onun eline düşürmesin.Çoktan giremedim çok sağolun ALLAH razi olsun hepinizden o zaman çok kırgın çok ofkeliydim ofkem geçti ama kırgınlık hayla var baristiktan sonra sordum sen niye bukadar duygusuz kalabildin bukadar vicdansız olabildin benim amcam öldü ben uzulmedim senin amcan icinmi uzulcem tamam gelip aglasaydin uzulseydin demiyorum en azinda bir tesseli etseydin dedim. yüksek sesle agliyormusum öyle ağlamayı agit yakar gibi geliyor bir tepki veremiyormus bilmiyorum ne olursa olsun yanimda olmasını beklerdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?