geçmiş olsun ALLAH ananenize şifasını versin.
boşanma da mal paylaşımı başlı başına zorlukları olan süreç
evler neden dedenizin üzerine.
boşandıgın da tazminat alabilir.en iyi bilgi avukatdan alacaksınız
Ölcek gitcek napicak acaba parayı ? Insanin gözü ac olmaya görsün.Dedem zamanında kimseye tapu vermediği için onda ayrıca ayrıca tabu için kendisine para istiyor
Yanlis biliyor olabilirim ama dede tapuyu verse bile ortak edinilmis mal gibi paylasilmiyor. Eger boyleyse cekmesinin hic anlami yok
Yanlis biliyor olabilirim ama dede tapuyu verse bile ortak edinilmis mal gibi paylasilmiyor. Eger boyleyse cekmesinin hic anlami yok
Ya boşverin evi de parayı da ... eğer alabiliyorsanız annenizi yanınıza alın bir dakika bile beklemeyin .. madem babanız annenizin evden gitmesini istiyor ,anneniz de gitsin annesine baksın gönül rahatlığı ile
Yani tapular dede ustuneyse babanizin uzerine verse dahi anneniz hak iddia edemiyor.ister parali versin ister parasiz, bir kac arkadasim bu duruma dusmustu ama hala boyle midir bilemiyorum.Bizim evimiz müstakil 2 si bizim diğerleri amcam halam dedemin herkesin oturduğu bir evi var ama dedem tapuları para karşılığı vereceğini söylediği için almadılar bizimkiler babamında işine geliyor bu durum tabiki..
kadın boşanıcam diyormuş. ee sorun ne bırakın boşansın.
Valla siz demiştiniz konu içerisinde annemi yanıma alayım diye o yüzden söyledim .. eğer öyle bir durumunuz yoksa annenizi de boşuna heveslendirmeyinBende evliyim ne yapacağımı bilmiyorum
Yani tapular dede ustuneyse babanizin uzerine verse dahi anneniz hak iddia edemiyor.ister parali versin ister parasiz, bir kac arkadasim bu duruma dusmustu ama hala boyle midir bilemiyorum.
Ben bekarken anneme yalvardım boşa anne ev tutalım birbirimize yardımcı oluruz dedim beni dinlemedi
Boşanmasını dünyada herkes den ben çok isterim ama boşansa da nafakadan başka talep edeceği başka birşey yok ev yok kardeşim engelli nası olucak?
Valla siz demiştiniz konu içerisinde annemi yanıma alayım diye o yüzden söyledim .. eğer öyle bir durumunuz yoksa annenizi de boşuna heveslendirmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?