Çok kötüyüm

Evet, zaten burda benim hatam yok demedim ki, kargo için kendi kimliğimi çekip atacaktım, durumu anlatın dedim, daha kesin kargo vermicez diye bişey de olmadı, en çok pişmanlığım da bu, böyle olacağını bilseydim girismezdim bile bu işe
Yok onu demiyorum senin yüzünden dediğinde alttan alsaydınız bilerek yapmadım hayatım neden kızıyorsun sakin ol deseydiniz.He tabi ben el kızıyım falan saçma olmamış mı?

Maale
Gorumcemle aynı şehirde değiliz, ben kimliğimi çekip gondercem, bide yarın öyle deneyecekti anlaşmıştık, sizin dediklerinizi yapacak kadar cesaretli olmak isterdim ama ne yazık ki, üstesine kendime en çok sinir olduğum nokta onu sevmeye devam etmem, benim ailem yurtdışında burda kimsem yok maalesef

Yurtidisinda yasayip, Türkiyede elin hirbosu ile evlenmek nasil bir kafa ya? Ikinizde olgun olmadan bide üstüne çoçuk. En küçük bir olayda bile "çoçugu aldiralim" diyen hadsiz bir babasi var. Cocuga yazik ya.

Adam ne yaparsa yapsin, halen seviyorsun. En çok seninin annenler için üzüldüm. Onlar göstermeselerde çok endiselenmislerdir. Ellerinden birseyde gelmez. Evlat cidden insani rezilde eder, vezirde eder.

Yani adam sana vurmus, tüm aileye yaymis, çoçugunu aldirmak istemis ve adami en azindan süründürmek, küsmek, tavir almak bile aklina gelmiyor. Hemencecik barisiyorsun.

Ne diyelim, kask al, koruma materyallari al. Bu dövmelerin sonu gelmeyecek çünkü. Ve sende bosanmayacagina göre, bare kendini koru derim.

Yok onu demiyorum senin yüzünden dediğinde alttan alsaydınız bilerek yapmadım hayatım neden kızıyorsun sakin ol deseydiniz.He tabi ben el kızıyım falan saçma olmamış mı?
Evet, saçma oldu, ama beni suçladığı için çok sinirlendim, ve babasının kelimesin söyledim sinirden, dediğiniz gibi yapsam doğru olurdu, ama o an bunları düşünmedim

Benim hatam dilimi tutamamak, önce olayı ben abarttım, sonra o abarttı arayarak
Zaten eşin özünde çok iyi biri
Karıncayı bile incitmez
Sana el kaldırması kıçıkırık bi kargo için ama kargo önemli neticede
Çok daha dikkatli ol eşini sinirlendirme
Naparsa yapsın sevmeye devam et
Bu devirde böyle koca nerdeğğğ

Merhaba arkadaşlar, nerden başlayacağımı bilemiyorum, bugün çok saçma bir konu yüzünden eşimle boşanmaya kadar vardık. Mesele şu, bir kargo vardı gorumceme gönderilen, ama bir sebeplerden dolayı benim adıma verdik kargoyu, normalde eve getirdiğinde kimlik sormuyorlar, neyse kargocu yanlış kapıyin zilin çalmış, kimse yok diye de PTT şubesine göndermiş, ordan da kime aitsa o gelsin diye vermemişler, eşim de işten gelince bu olayı duyup bana kızmaya başladı, sen suçlusun diye, benim de şalterlerlerim attı, nedense çok sinirlendim zaten sürekli suçlu olan benim keşke böyle ise girismeseydim diye (ürün de kv için, şimdi tedavi görüyor), sinirimden elin kızıyım ya dedim (bu kp den genelde bana Karşı duyduğum Kelime) ama içimde bir şey yoktu, sadece sinirden, bide çok duygusal biriyim, şimdi de hamileyim 10 kat daha arttı, öyle dedikten sonra eşim bana el kaldırdı, kv gili aradı anlattı, görümcem aradı sinirden açmadım, sonra yazmış annem hasta sizinle şimdi uğraşmaz diye, ben zaten bişey dediğim yoktu, oğlu arayıp konuyu abarttı, anneme de anlattı annem olayı yatıştırmaya çalıştı, barışın diyerek, ve eşimin bana dediği hamilelik yüzünden boyleysen çocuğu aldirtalim diye, benim ailem çok uzakta yoksa çekip giderdim, şimdi lütfen bana yardım edin bu durumda ne yapmalıyım, yarın kv arayıp yanlış anlaşılma olduğunu mu soyleyim, bu arada eşimle barıştık, ama tabi artık ailesi bana karşı önyargılı olurlar, ne yapsam olur, eşimi seviyorum ayrılmak ta istemiyorum, çok uzun ve karışık oldu, şu anki benim kafam gibi, lütfen doğru yol gösterin, çok mu yanlış yaptım, abartılacak ne vardı

Benim anlamadığım neden korkuyorsunuz ki mesafeli olmaktan.Böyle saçma bişey yüzünden tavırlı olacaklarsa olsunlar. Hayır bi damla suda fırtına kopran kocanken nasıl döndürüp dolaştırıp da olayı senin başına maletmesine izin verdin ben orayı anlamadım.Neden buna müsade ediyorsun.?

Bence sorun senin onlara karşı aman yanlış düşüncekler diye hamile halinle kendinde suç araman..Bu his dışardan çok belli olur biliyormusun.ve bazı insanlar bunu çok rahat kullanır.

Yani siz böyle ürkek kuş gibi davranırsanız kafese kapatmak isteyen çok olur.Hükmetmek isteyen çok olur.
Rahat olun bi önce..bu anlattıklarınızda ne var sanki. neler neler yaşayıp da su akar yolunu bulur deyip zamana bırakıyor insanlar..HALA kendinize kalken elin muhasebesini yapmıyorsunuz da kv görümce kp bilmem neyin tavırlarından bahsediyorsunuz.Sizin kendinize saygınız yoksa karşıdakiler çerez niyetine harcar sizi bunu unutmayın..

Bu olay için de; eşiniz s ...ş sizde tüy dikmeyin. Tokadı hazmettiyseniz diğerlerini gündeminizden çıkarın. nacizane tavsiyem.

Evet, saçma oldu, ama beni suçladığı için çok sinirlendim, ve babasının kelimesin söyledim sinirden, dediğiniz gibi yapsam doğru olurdu, ama o an bunları düşünmedim

Bak canım babasının veya annesinin söyledikleri için kocana laf sokma.Eğer rahatsızsan kayınpederine söyle.Söyleyemiyorsan da sus.En doğrusu bu.Senin için ailen nasıl kıymetliyse herkes için öyle.Haksız olsalar da eşin senin gibi düşünmez.Bunu kabullen.

Benim olaydan anladığım şu; eşiniz sizin suçunuz olmayan bir durumdan ötürü size kızıyor, tartışıyorsunuz, hamile olduğunuzbhaldr size el kaldırıyor, hamilelikten ötürü böyleysen bebeği aldıralım bile diyor ve siz bu adamı sevdiğinizi söylüyorsunuz bir de onun ailesi hakkınızda yanlış düşünecek diye endişeleniyorsunuz. Umarım kızınız olursa kendiniz gibi yetiştirmezsiniz.

Bak canım babasının veya annesinin söyledikleri için kocana laf sokma.Eğer rahatsızsan kayınpederine söyle.Söyleyemiyorsan da sus.En doğrusu bu.Senin için ailen nasıl kıymetliyse herkes için öyle.Haksız olsalar da eşin senin gibi düşünmez.Bunu kabullen.
Kaç senedir evliyiz, bı kere bile olsun ailesine karşı saygısızlık yapmadım, dediklerim de sinirden di zaten, niyetimde bir şey yoktu

Merhaba arkadaşlar, nerden başlayacağımı bilemiyorum, bugün çok saçma bir konu yüzünden eşimle boşanmaya kadar vardık. Mesele şu, bir kargo vardı gorumceme gönderilen, ama bir sebeplerden dolayı benim adıma verdik kargoyu, normalde eve getirdiğinde kimlik sormuyorlar, neyse kargocu yanlış kapıyin zilin çalmış, kimse yok diye de PTT şubesine göndermiş, ordan da kime aitsa o gelsin diye vermemişler, eşim de işten gelince bu olayı duyup bana kızmaya başladı, sen suçlusun diye, benim de şalterlerlerim attı, nedense çok sinirlendim zaten sürekli suçlu olan benim keşke böyle ise girismeseydim diye (ürün de kv için, şimdi tedavi görüyor), sinirimden elin kızıyım ya dedim (bu kp den genelde bana Karşı duyduğum Kelime) ama içimde bir şey yoktu, sadece sinirden, bide çok duygusal biriyim, şimdi de hamileyim 10 kat daha arttı, öyle dedikten sonra eşim bana el kaldırdı, kv gili aradı anlattı, görümcem aradı sinirden açmadım, sonra yazmış annem hasta sizinle şimdi uğraşmaz diye, ben zaten bişey dediğim yoktu, oğlu arayıp konuyu abarttı, anneme de anlattı annem olayı yatıştırmaya çalıştı, barışın diyerek, ve eşimin bana dediği hamilelik yüzünden boyleysen çocuğu aldirtalim diye, benim ailem çok uzakta yoksa çekip giderdim, şimdi lütfen bana yardım edin bu durumda ne yapmalıyım, yarın kv arayıp yanlış anlaşılma olduğunu mu soyleyim, bu arada eşimle barıştık, ama tabi artık ailesi bana karşı önyargılı olurlar, ne yapsam olur, eşimi seviyorum ayrılmak ta istemiyorum, çok uzun ve karışık oldu, şu anki benim kafam gibi, lütfen doğru yol gösterin, çok mu yanlış yaptım, abartılacak ne vardı
Hamilesiniz!!! Eşiniz size el kaldırıyor!!! Ortalığı ayağa kaldırıyor!!! Ama siz hala ne yapsam ortalığı düzeltsem diyorsunuzo_O Bırakın dağınık kalsın...

27 yaşındayım, eşimle de son zamanlar duygusallığım yüzünden çok tartışıyorduk, biriyle artık paylaşmak istedim diyor, kafam çok karışık ne yapmalıyım bilemiyorum
Sizin duygusallığınızdan kaynaklı mı zannediyorsunuz?Bence eşinizin tahammülsüzlüğünden kaynaklı tartışmışsınız.Hem şiddet görüp,hem psikolojik baskı yaparak,problem hamilelikse çocuğu aldır diyen adamı nasıl halen sevebiliyorsunuz?

Back
X