Merhaba arkadaşlar, nerden başlayacağımı bilemiyorum, bugün çok saçma bir konu yüzünden eşimle boşanmaya kadar vardık. Mesele şu, bir kargo vardı gorumceme gönderilen, ama bir sebeplerden dolayı benim adıma verdik kargoyu, normalde eve getirdiğinde kimlik sormuyorlar, neyse kargocu yanlış kapıyin zilin çalmış, kimse yok diye de PTT şubesine göndermiş, ordan da kime aitsa o gelsin diye vermemişler, eşim de işten gelince bu olayı duyup bana kızmaya başladı, sen suçlusun diye, benim de şalterlerlerim attı, nedense çok sinirlendim zaten sürekli suçlu olan benim keşke böyle ise girismeseydim diye (ürün de kv için, şimdi tedavi görüyor), sinirimden elin kızıyım ya dedim (bu kp den genelde bana Karşı duyduğum Kelime) ama içimde bir şey yoktu, sadece sinirden, bide çok duygusal biriyim, şimdi de hamileyim 10 kat daha arttı, öyle dedikten sonra eşim bana el kaldırdı, kv gili aradı anlattı, görümcem aradı sinirden açmadım, sonra yazmış annem hasta sizinle şimdi uğraşmaz diye, ben zaten bişey dediğim yoktu, oğlu arayıp konuyu abarttı, anneme de anlattı annem olayı yatıştırmaya çalıştı, barışın diyerek, ve eşimin bana dediği hamilelik yüzünden boyleysen çocuğu aldirtalim diye, benim ailem çok uzakta yoksa çekip giderdim, şimdi lütfen bana yardım edin bu durumda ne yapmalıyım, yarın kv arayıp yanlış anlaşılma olduğunu mu soyleyim, bu arada eşimle barıştık, ama tabi artık ailesi bana karşı önyargılı olurlar, ne yapsam olur, eşimi seviyorum ayrılmak ta istemiyorum, çok uzun ve karışık oldu, şu anki benim kafam gibi, lütfen doğru yol gösterin, çok mu yanlış yaptım, abartılacak ne vardı