Çok kötüyüm

Şiddet uygulaması ilk değilmiş, hamilesiniz üstelik. Bir de aranızdaki meseleyi anında yedi cihana duyuracak kadar gevşek ağızlı ve kendi meselelerini halledemeyecek kadar kapasitesiz bir adam. Böyle konularda konu sahibi zaten hamile, bir de gerçekleri yüzüne biz çarpıp, üzmeyelim diye düşünüyorum bir yandan ama... Ne diyelim ki? Seviyorum demenizden anlaşılıyor psikolojinizin normal olmadığı. En azından eşiniz de siz de tedavi görün. Bu adamla bir bebek büyüteceksiniz bir de... Dayakçı baba, kendini ezdiren anne mi olacaksınız ona? Biraz dik durun da, tedavi için diretin.
Evet, dediğiniz doğru psikolojik sorunlarım var, ve sadece kendime zarar veriyor, nefret ettiğim aşırı duygusallığım var, ve eşimle kavga ettiğimizde karşılık veriyorum ve herşey bundan oluyor

Evet, dediğiniz doğru psikolojik sorunlarım var, ve sadece kendime zarar veriyor, nefret ettiğim aşırı duygusallığım var, ve eşimle kavga ettiğimizde karşılık veriyorum ve herşey bundan oluyor
Eşinize karşılık vermeseniz her şey düzelecek gibi yazıyorsunuz. Sanki uğradığınız şiddetin sebebi de sizsiniz. Hayır, öyle değil. Eşiniz size vuruyor, çünkü konuşarak kendini ifade edebilecek kapasitesi olmayan bir zavallı. Size vuruyor, çünkü gücünün yettiğini ezerek kendini tatmin ediyor. Eğer eşinizle bir insanla konuşulmaması gerektiği gibi konuşuyorsanız, bu da çok ayıp bir şey, siz de kendinizi düzeltmelisiniz ama bu konuşmalar dayağın sebebi olamaz. Dayak saygısızlıktan sevgisizlikten olur. Düzgün bir hayat istiyorsanız ikinizin de tedavi görmesi gerekiyor. Ve sesinizi çıkaracaksınız tabi, kukla ya da köle değilsiniz.

Eşiniz size duygusalsınız diye diye sindirmiş sizi. Adam ne yapsa duygusalım diyorsunuz. E hamilesiniz. Duygusal olmak duç değil. Suç bile olsa adamın yaptıklarının hiçbirini haklı çıkarmaz. Hadi siz hamilediniz. Ona ne olmuş da çıldırmış?

Hem el kaldırıyor hem de çocuğundan vazgeçiyor, aldıralım diyor. Bazı sözler kavgada bile söylenmez derler. Biz ne desek boş. Zaten seviyorsunuz artı barışmışsınız. Başkalarına kendinizi ispatlama derdindesiniz buda ayrı bir saçmalık. Hemde sizin bir suçunuz yokken. Allah yolunuzu açık etsin ne diyecek millet.

Merhaba arkadaşlar, nerden başlayacağımı bilemiyorum, bugün çok saçma bir konu yüzünden eşimle boşanmaya kadar vardık. Mesele şu, bir kargo vardı gorumceme gönderilen, ama bir sebeplerden dolayı benim adıma verdik kargoyu, normalde eve getirdiğinde kimlik sormuyorlar, neyse kargocu yanlış kapıyin zilin çalmış, kimse yok diye de PTT şubesine göndermiş, ordan da kime aitsa o gelsin diye vermemişler, eşim de işten gelince bu olayı duyup bana kızmaya başladı, sen suçlusun diye, benim de şalterlerlerim attı, nedense çok sinirlendim zaten sürekli suçlu olan benim keşke böyle ise girismeseydim diye (ürün de kv için, şimdi tedavi görüyor), sinirimden elin kızıyım ya dedim (bu kp den genelde bana Karşı duyduğum Kelime) ama içimde bir şey yoktu, sadece sinirden, bide çok duygusal biriyim, şimdi de hamileyim 10 kat daha arttı, öyle dedikten sonra eşim bana el kaldırdı, kv gili aradı anlattı, görümcem aradı sinirden açmadım, sonra yazmış annem hasta sizinle şimdi uğraşmaz diye, ben zaten bişey dediğim yoktu, oğlu arayıp konuyu abarttı, anneme de anlattı annem olayı yatıştırmaya çalıştı, barışın diyerek, ve eşimin bana dediği hamilelik yüzünden boyleysen çocuğu aldirtalim diye, benim ailem çok uzakta yoksa çekip giderdim, şimdi lütfen bana yardım edin bu durumda ne yapmalıyım, yarın kv arayıp yanlış anlaşılma olduğunu mu soyleyim, bu arada eşimle barıştık, ama tabi artık ailesi bana karşı önyargılı olurlar, ne yapsam olur, eşimi seviyorum ayrılmak ta istemiyorum, çok uzun ve karışık oldu, şu anki benim kafam gibi, lütfen doğru yol gösterin, çok mu yanlış yaptım, abartılacak ne vardı

Annesi hasta olduğu için üzgündür sana patlamıştır.Kargo olayını neden senin suçun olarak düşündü eşin acaba?Onu merak ettim.Ben de 2 ay hamilelik geçirdim.Ve benim ben olmadığımı kürtaj olduğumda anladım.İnsanı o kadar değiştiriyor ki sürekli poh pohlanmak istiyor insan sürekli nazı geçsin istiyor.Ama karşımızdaki o kadar sabırlı olamıyor.Biraz kendini kontrol etmeye çalış.Eşinin olayı annesine anlatmasını yanlış buldum.Ne gerek var ki?üstelik bir de hasta kadın.Ailesi neden sana karşı önyargılı olur?Eşin neler anlattı ki?

kafanın karışık olduğu belli,çok karışık yazmışsın bizde bişey anlamadık.

Ama 1-- sorun büyük te olsa küçükte olsa hamile eşine şiddet hoş karşılanacak birşey değil.
2- "herşeyi hamileliğine bağlayacaksan çocuğu aldıralım" da hiç hoş bir yaklaşım değil.
ben eşinin iyi bir baba olacağını sanmıyorum kusura bakma,zararın neresinden dönersen kar,bence iyi düşün.
a eşimi seviyorum demişsin ama kusura bakma sevgi tek teraflı yetmez onun da seni en az senin kadar sevmesi lazım mutlu bir evlilik olsun ,mutlu çocuklar olsun.
Ailen ne kadar uzak olursa olsun mazeret değil ama iyi karar verdikten sonra haerekete geç bence,gidip geri geleceksen de hiç gitme boşuna.

Merhaba arkadaşlar, nerden başlayacağımı bilemiyorum, bugün çok saçma bir konu yüzünden eşimle boşanmaya kadar vardık. Mesele şu, bir kargo vardı gorumceme gönderilen, ama bir sebeplerden dolayı benim adıma verdik kargoyu, normalde eve getirdiğinde kimlik sormuyorlar, neyse kargocu yanlış kapıyin zilin çalmış, kimse yok diye de PTT şubesine göndermiş, ordan da kime aitsa o gelsin diye vermemişler, eşim de işten gelince bu olayı duyup bana kızmaya başladı, sen suçlusun diye, benim de şalterlerlerim attı, nedense çok sinirlendim zaten sürekli suçlu olan benim keşke böyle ise girismeseydim diye (ürün de kv için, şimdi tedavi görüyor), sinirimden elin kızıyım ya dedim (bu kp den genelde bana Karşı duyduğum Kelime) ama içimde bir şey yoktu, sadece sinirden, bide çok duygusal biriyim, şimdi de hamileyim 10 kat daha arttı, öyle dedikten sonra eşim bana el kaldırdı, kv gili aradı anlattı, görümcem aradı sinirden açmadım, sonra yazmış annem hasta sizinle şimdi uğraşmaz diye, ben zaten bişey dediğim yoktu, oğlu arayıp konuyu abarttı, anneme de anlattı annem olayı yatıştırmaya çalıştı, barışın diyerek, ve eşimin bana dediği hamilelik yüzünden boyleysen çocuğu aldirtalim diye, benim ailem çok uzakta yoksa çekip giderdim, şimdi lütfen bana yardım edin bu durumda ne yapmalıyım, yarın kv arayıp yanlış anlaşılma olduğunu mu soyleyim, bu arada eşimle barıştık, ama tabi artık ailesi bana karşı önyargılı olurlar, ne yapsam olur, eşimi seviyorum ayrılmak ta istemiyorum, çok uzun ve karışık oldu, şu anki benim kafam gibi, lütfen doğru yol gösterin, çok mu yanlış yaptım, abartılacak ne vardı
Eşiniz de size aşkından sizi dövmüş, çocuğu aldıralım demiş.
Madem kutsal aşkınız bu kadar yüce, eşin ve ailesi yüzünüze tükürse şükredin seviyorlar diye.

Yalnız size kötü bir haberim var. Şiddetin devamı gelecek ve artacak.
Kadın şiddetinin bir kurbanı da siz olmadan eşinize iyi bir ders verecek kadar akıllıca davranırsınız umarım.

Annesi hasta olduğu için üzgündür sana patlamıştır.Kargo olayını neden senin suçun olarak düşündü eşin acaba?Onu merak ettim.Ben de 2 ay hamilelik geçirdim.Ve benim ben olmadığımı kürtaj olduğumda anladım.İnsanı o kadar değiştiriyor ki sürekli poh pohlanmak istiyor insan sürekli nazı geçsin istiyor.Ama karşımızdaki o kadar sabırlı olamıyor.Biraz kendini kontrol etmeye çalış.Eşinin olayı annesine anlatmasını yanlış buldum.Ne gerek var ki?üstelik bir de hasta kadın.Ailesi neden sana karşı önyargılı olur?Eşin neler anlattı ki?
O ürünü almak için üye olmak lazımdı, ben gorumceme aradım onun bilgilerini istedim, ama biraz geç gönderdiği için kendim kaydoldum ve kendi adıma onun adresine gönderdim, ben dedim ki elin kızıyım ya,o yüzden mi ben suçluyum diye, o da annesine hiçbir zaman beni kiziniz gibi kendinizden görmediniz diye soyliyo, gorumcem de bana yazmış, annem senden beklemiyordu diye, zaten hasta diye, evet ben kendimi tutamadigim için suçlu sansam da ortalığı karıştıran oğlu

Sizin birşey yapmanızı gerektırecek bır durum göremedım ortada he illa yapmak isterseniz , çıkın gidin o evden ruh hastası cocuklarıda başlarına kalınca gelip nasılsa sızden özür dileyecekler. Hamileyken sana el kaldıran ve senle olan kavgalarını ailesine yetiştirenden ne hayır beklıyorsun kı cocuguna ? ne yasarsanız yasayın aranızda kalmalı. hamilelik yüzünden boyleysen çocuğu aldirtalim diyen bı adamdan daha sonrada devamı gelecektır .

"Bebeği aldıralım" lafını o herife yedirmeniz lazım.
Bunun bulantısı var, krampları var, ağırlaşması var, doğumu var, lohusalığı var, gazi var, aglamasi var..
Var oğlu var
Daha 9. Haftasındaki bebeğe tahammül edememiş.
Ben normalde kürtaja karşıyım ama bu herif babalığı hak etmiyor.
Bir haftanız var iyi düşünün tasinin.

Benim hatam dilimi tutamamak, önce olayı ben abarttım, sonra o abarttı arayarak
Yok artık. Dilinizi tutamadiginiz için hak etmişsiniz dayağı.
Yarın o bebek doğduğunda en ufak yaramazliginda babası dövdüğünde söyleyebilecek misiniz bunu bakalım. Nasıl olsa hak edecek dayağı değil mi
:bicak::bicak::bicak::bicak::bicak:
:oha::oha::oha::oha:
:duduk::duduk::duduk::duduk::duduk::duduk::duduk:

O ürünü almak için üye olmak lazımdı, ben gorumceme aradım onun bilgilerini istedim, ama biraz geç gönderdiği için kendim kaydoldum ve kendi adıma onun adresine gönderdim, ben dedim ki elin kızıyım ya,o yüzden mi ben suçluyum diye, o da annesine hiçbir zaman beni kiziniz gibi kendinizden görmediniz diye soyliyo, gorumcem de bana yazmış, annem senden beklemiyordu diye, zaten hasta diye, evet ben kendimi tutamadigim için suçlu sansam da ortalığı karıştıran oğlu
Olayın içeriğini açtıkça sizin de hatalarınız çıkıyor meydana.Eşiniz doğru söylemiş sizin kendi bilgilerinizi girmeniz dolayısıyla olmuş.

bu yaşadığınız ilk değil demekki o vakit bıraz sakın kalmaya çalışın daha hamıleliğin başındasınız bıraz alttan alın şiddte asla musade etmeyın...

Olayın içeriğini açtıkça sizin de hatalarınız çıkıyor meydana.Eşiniz doğru söylemiş sizin kendi bilgilerinizi girmeniz dolayısıyla olmuş.
Evet, zaten burda benim hatam yok demedim ki, kargo için kendi kimliğimi çekip atacaktım, durumu anlatın dedim, daha kesin kargo vermicez diye bişey de olmadı, en çok pişmanlığım da bu, böyle olacağını bilseydim girismezdim bile bu işe

Cocugu icin veya seviyom diye siddete ragmen katlandiniz kocaniz umarim kk da paylasilan o videodaki caniye benzemez ki hamileyken dovulmussunz sindirdinizmi

Back
X