- 25 Şubat 2016
- 1.047
- 665
- 123
- Konu Sahibi Mayisgelini
-
İyileştikten sonra nasıl oldunuz peki.değişme oldumu eşinizde yada sizde bizim gibi birbirinize vakit ayırmazmıydınjz öncedenBende vajinismusu yenen biri olaraktan söylüyorum evliliği çok büyük etkileyen bişey eşinin bu davranışları bu yüzden olabilir ben doktor sayesinde yendim tabiki ama sende biran önce yenmeye çalış evliliği aranızdaki bağı çok etkiliyor
Hayır hergün evdeyim..bişeyler yapalım sıkıldım diyorum daha dün arkadaslarınlaydın diyor.yani haftada bir ya da iki haftada bir arkadaslarınla görüşüyorum.ama o iyiyim sanıyorum.söyledigimdede işin gücün yiyim içiyim geziyim diyor..bu cümleyi hakedecek ne yaptım ya da bana bunj diyebilecek ne yaptı cok merak ediyorum..Evli çiftleri birbirine daha çok bağlayan yaşadıkları cinselliktir. Vajinismus buna darbe vuruyor maalesef. Ancak bunu aşmanın yolu birbirine destek olmaktır. Siz size destek olmayan, sizi umursamayan, sizinle zaman geçirmek istemeyen biri için çaba sarfediyorsunuz. Bu sorunu aşsanız bile adamın değişeceğinin garantisi yok.
Şu an çalışıyor musunuz?
Evet hergün okuyorum birşeyler yapıyorum ama destegim yok.vajinusmusu atlattıktan snra iyi olcakmıyız bilmiyorum.bu sebepten içimden yenmek bile gelmiyor belki hiç yapmamamk daha iyi diyorumİlişkinizi etkileyen en büyük faktör vajinismus olmanız evde kendiniz nasıl yenmeye çalışıyorsunuz neler yapıyorsunuz bunun için evet ücretler yüksek ama bir şekilde bu sorunu çözmeniz lazım burda vajinismusu atlatan çok kişi hikayesini yazmış onları okudunuz mu belki size fayda sağlar
Bende düşünmüyorum...Tek basına cabalıyorsun ne ıcın? Sana vakit ayırmadan adam ıcın. Derdi sevısmek olsa sanırım yardımcı olurdu veya durumdan sikayetciyse ben sıkıldım bıktım falan derdi
Halbuki hıc bırını demiyor ve yapmiyor, umrumda degılsınız gıbı.
Dıyelım ki gectı vajınusmus. Sevkle tutkuyla sevısecegınızı artık tum vakitlerini size ayıracagını dusunuyor musunuz.
Ben dusunmuyorum
Bunu size demesi ıcın haketmenız gerekmıyor.Hayır hergün evdeyim..bişeyler yapalım sıkıldım diyorum daha dün arkadaslarınlaydın diyor.yani haftada bir ya da iki haftada bir arkadaslarınla görüşüyorum.ama o iyiyim sanıyorum.söyledigimdede işin gücün yiyim içiyim geziyim diyor..bu cümleyi hakedecek ne yaptım ya da bana bunj diyebilecek ne yaptı cok merak ediyorum..
Napmam lazım peki.sevgiliyken nişanlıyken böyle degildi..Bunu size demesi ıcın haketmenız gerekmıyor.
Gerizekali her bireyin kuracagı cumleler bunlar. Bosuna kendinizi sorgulamayın yanı, ben naptım da bana böyle diyor diye
Benim eşim hep destek verdi bana 1 yıl vajinismustum bende ama onun hiç soğukluğunu hissetmedim. Ama yendikten sonra birbirimize daha çok bağlandığımızı hissettim daha çok sahiplendi benimsedi. Yani ertelenecek bi sorun değil benim çok yakınım bu yüzden evliliği bitti erkekler biraz daha önem verdiği için sorunlarla boğuşmak istemiyorİyileştikten sonra nasıl oldunuz peki.değişme oldumu eşinizde yada sizde bizim gibi birbirinize vakit ayırmazmıydınjz önceden
Boşan öyleyse. Belki de vajınusmus degılsın.Bende düşünmüyorum...
Eşimde baskı yok.ama destekte yok.ev arkadası gibi olduk..Benim eşim hep destek verdi bana 1 yıl vajinismustum bende ama onun hiç soğukluğunu hissetmedim. Ama yendikten sonra birbirimize daha çok bağlandığımızı hissettim daha çok sahiplendi benimsedi. Yani ertelenecek bi sorun değil benim çok yakınım bu yüzden evliliği bitti erkekler biraz daha önem verdiği için sorunlarla boğuşmak istemiyor
Vajinusmus teşhisi kondu.ama buna etken tecrubesizliğide oldu.cok birşey bilmiyordu.yerini bile.cok tedirgin oldum.ama söyledigimde asla kabuk etmiyor kendinde sıkıntı oldugu için bu durumda oldugumu.evde bana karşı davranışları iyi.sarılır yatar sabah işe gitmeden öper.yani olmuyo diye canıma okumadı.ama olsun diye destekte olmadı.sende insansın hastasın canın sıkkın cıkalım gezelimde demiyor.kendimi ot gibi hissediyorum artık çıldırıcam..Boşan öyleyse. Belki de vajınusmus degılsın.
Belki de sıkıntı seksınızde kocanda. Doktora gittin senı muayene etti ve vajunusmussun mu dedi? Yoksa bırlesme olmuyor diye sız kendinize vajınusmusum ben mı diyorsunuz
Belki adam da ereksıyon sıkıntısı var?
Ehline dusmeyen hersey ziyan olur can da inci mercan da.
Ne güzel inşallah hep böyle devam ederBenim eşim hep destek verdi bana 1 yıl vajinismustum bende ama onun hiç soğukluğunu hissetmedim. Ama yendikten sonra birbirimize daha çok bağlandığımızı hissettim daha çok sahiplendi benimsedi. Yani ertelenecek bi sorun değil benim çok yakınım bu yüzden evliliği bitti erkekler biraz daha önem verdiği için sorunlarla boğuşmak istemiyor
Destek olmadan çok zor çünkü herkesle paylaşabileceğin bişey değil dertleşemezsin kimseyle ancak eşinle bir olup üstesinden gelirsin bence en önemli eş desteği insan güç buluyo cesaretleniyorEşimde baskı yok.ama destekte yok.ev arkadası gibi olduk..
Hasta falan degılsın. Seni kıvama sokamayan bırlesmenın nerden oldugunu dahi bilmeyen ve bunu kabul etmeyen bir cahile denk gelmıssın hepsi o.Vajinusmus teşhisi kondu.ama buna etken tecrubesizliğide oldu.cok birşey bilmiyordu.yerini bile.cok tedirgin oldum.ama söyledigimde asla kabuk etmiyor kendinde sıkıntı oldugu için bu durumda oldugumu.evde bana karşı davranışları iyi.sarılır yatar sabah işe gitmeden öper.yani olmuyo diye canıma okumadı.ama olsun diye destekte olmadı.sende insansın hastasın canın sıkkın cıkalım gezelimde demiyor.kendimi ot gibi hissediyorum artık çıldırıcam..
O destek bende yok malesef..zorakide olmuyor ki bu beni gezdir benle vakit geçir benim tedavi sürecimde yanında ol demekDestek olmadan çok zor çünkü herkesle paylaşabileceğin bişey değil dertleşemezsin kimseyle ancak eşinle bir olup üstesinden gelirsin bence en önemli eş desteği insan güç buluyo cesaretleniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?