- 25 Şubat 2016
- 1.047
- 665
- 123
- Konu Sahibi Mayisgelini
-
Bana yaklaştıgı zamanlarda oluyor sadece.onun dısında bana sert yada sogukta degil her gece tv yi sarılarak izleriz.işe gitmeden öper gider yani seviyor ama sanki insan oldugum içinmiş gibi çözemiyorum arkadaslar gerçekten..Siz sosyal hayata beraber karışmak istiyorsunuz haklı olarak. Ancak erkekler eşi ile cinsellik yaşayamadığı zaman kendilerinde yetersizlik hissi olup uzaklaşabiliyorlar eşlerinden.
Eğitim araştırma hastanelerinde falan bir psikiyatr ile görüşseniz hiç değilse bi aşama kat edersiniz.
Vajinismus için karşılıklı çaba göstermek gerekiyor. Onun size davranışı sizin korkmamanızı sağlar. Sizin de zihin yapınızda ilişkiye girmenin kötü bir şey olmadığını hatta kadınların da erkeklerin de en büyük ihtiyaçlarındandır.
Peki normal olarak evliliğinizin ilk aşamasından bu yana evin içinde sarılmalar öpüşmeler oluyor mu, ilişkiye girmediğiniz için azaldı mı bu tarz cilveleşmeler.
Sexle ilgisi olmadıgına bende hemfikirim suan için ama evlenmeden önce böyle degildi asırı düşkündü istekliydi arzuluydu.acaba benim sürekli engel koymam araya mı soguttu bilmiyorum.gerçekten evlenmeden önce zaptedilemicek gibiydi.akrep burcu ona yoruyordum hatta..olmadıgında bana sey dedi hatta.ben yıllarca bunun için ne hayaller kurdum falan diyordu..yani üzülüyo bana belli etmiyo ve gittikçe isteksizleşiyor bendende uzaklaşıyor benceCinsel yönelimi toplumda kabul görmediği için yapılan evlilik
Gay olmasa da aseksüel olabilir. Ya da konu sahibi yeterince gay insan görmemiş olduğundan çıkarım yapamıyordur.
Benim genel fikrim adamın seksle pek bir işi yok gibi
Memur ol diyor bana ısrarla biraz önce konustuk.ev geçindirmek o kadar zorki.sende dersini çalış meslegini eline al birbirimze zaman ayıracak maddi gücünüzde olsun zamanımzda olsn diyor.suan herşeyi tek basıma idare ediyorum ve gerçekten cok stresliyim dedi.ama ben yemin ederim beni hergün gezdir tozdur demiyorum ayda bir olsa bi sinemaya götürse snraki ay yemege cıkartsa cok mu sey istiyorum ya.bence tamamen bahane.uzaklaşıyor benden..Çalışın. Böylece hem tedaviye verecek paranız olur elinizde hem eşinizin size bakış açısı değişir. Ekonomik özgürlüğü ve eşinden ayrı sosyal hayatı olan kadını kaybetmekten korlar adamlar.
Siz vajinismus olabilirsiniz ama eşiniz de çok normal değil. Bu adam ya farklı bir cinsel yönelimde,ya da bu işi gerçekten bilmiyor.Sexle ilgisi olmadıgına bende hemfikirim suan için ama evlenmeden önce böyle degildi asırı düşkündü istekliydi arzuluydu.acaba benim sürekli engel koymam araya mı soguttu bilmiyorum.gerçekten evlenmeden önce zaptedilemicek gibiydi.akrep burcu ona yoruyordum hatta..olmadıgında bana sey dedi hatta.ben yıllarca bunun için ne hayaller kurdum falan diyordu..yani üzülüyo bana belli etmiyo ve gittikçe isteksizleşiyor bendende uzaklaşıyor bence
Anladığıma göre ikinizde ilk defa evlenince cinsellik yaşadınız. Siz onun tecrübesizliğinden kendinizi kapatmışsınız o da muhtemelen yetersizliğinden kendini çekmiş gibi görünüyor (baştaki ilgisi hevesi sizi kandırmak için değilse)Sexle ilgisi olmadıgına bende hemfikirim suan için ama evlenmeden önce böyle degildi asırı düşkündü istekliydi arzuluydu.acaba benim sürekli engel koymam araya mı soguttu bilmiyorum.gerçekten evlenmeden önce zaptedilemicek gibiydi.akrep burcu ona yoruyordum hatta..olmadıgında bana sey dedi hatta.ben yıllarca bunun için ne hayaller kurdum falan diyordu..yani üzülüyo bana belli etmiyo ve gittikçe isteksizleşiyor bendende uzaklaşıyor bence
Memur ol diyor bana ısrarla biraz önce konustuk.ev geçindirmek o kadar zorki.sende dersini çalış meslegini eline al birbirimze zaman ayıracak maddi gücünüzde olsun zamanımzda olsn diyor.suan herşeyi tek basıma idare ediyorum ve gerçekten cok stresliyim dedi.ama ben yemin ederim beni hergün gezdir tozdur demiyorum ayda bir olsa bi sinemaya götürse snraki ay yemege cıkartsa cok mu sey istiyorum ya.bence tamamen bahane.uzaklaşıyor benden..
6 yıl kandıramazdı sanırım bence gerçekten isteksizleşti.cünkü evlendikten sonra umduggunu bulamadı.ilkini yaşayacaktı deneyimleyip belki hep isteyecekti ama ne ben yaşattım ne o zorladı böyle gidiyor nereye kadar gidecek bende bilmiyorum..Anladığıma göre ikinizde ilk defa evlenince cinsellik yaşadınız. Siz onun tecrübesizliğinden kendinizi kapatmışsınız o da muhtemelen yetersizliğinden kendini çekmiş gibi görünüyor (baştaki ilgisi hevesi sizi kandırmak için değilse)
Bu durumda kendi sorununu objektif değerlendirmesi gereken kişi eşiniz.
Cinsellik sadece penetrasyonla olmuyor. Başka yollar denediniz mi? Eşiniz denemek istedi mi?
Burada belli bir yaşa kadar cinsellik yaşamayan, tabu gören insanların sorunlarından bahsedince suçlu oluyoruz ama ortada bir cinsel yönelim farklılığı yoksa durum bundan ibaret.
Evet kesinlikle cok sıkıntılı bir süreç.elimden geleni yapıyorum ama sınav streside beni daraltıyor buna mecbur olmakta evliliğin yolunda gitmemeside herşey üstüste geliyor ve yalnız atlatmaya çalışmak cok zor.o kadar yalnızım ve boşanmamak için bardagın dolu tarafı olarak resmen beni kısıtlamıyor diyip geçiyorum.yani ne İlişkşye zorluyor ne kavga cıkarıyor ne dısarı cıkmama karısıyor diyorumHerkeste bir memur olma hayalidir gidiyor. Ülkenin tamamı memur olacak yakında. Bu açıdan haklı adam, tek başına ev geçindirmek çok zor. Maddi sıkıntılar insanda libido bırakmıyor. Anlıyorum bir hedefiniz var, umarım bu hedefe ulaşmak için çabalıyorsunuzdur. Aksi halde olan boşa geçen yıllarınıza olacak, yaşınız da ilerleyince özel sektöre adım atamayacaksınız. Kısır döngüye girecek durumunuz.
Evet kesinlikle cok sıkıntılı bir süreç.elimden geleni yapıyorum ama sınav streside beni daraltıyor buna mecbur olmakta evliliğin yolunda gitmemeside herşey üstüste geliyor ve yalnız atlatmaya çalışmak cok zor.o kadar yalnızım ve boşanmamak için bardagın dolu tarafı olarak resmen beni kısıtlamıyor diyip geçiyorum.yani ne İlişkşye zorluyor ne kavga cıkarıyor ne dısarı cıkmama karısıyor diyorum
Memur ol diyor bana ısrarla biraz önce konustuk.ev geçindirmek o kadar zorki.sende dersini çalış meslegini eline al birbirimze zaman ayıracak maddi gücünüzde olsun zamanımzda olsn diyor.suan herşeyi tek basıma idare ediyorum ve gerçekten cok stresliyim dedi.ama ben yemin ederim beni hergün gezdir tozdur demiyorum ayda bir olsa bi sinemaya götürse snraki ay yemege cıkartsa cok mu sey istiyorum ya.bence tamamen bahane.uzaklaşıyor benden..
Neresi oldugunu ögrenebilir misiniz pekiEşinizin hevesi kırılmış sadece bana kalırsa. Ankara'da bi yer var tam bilmiyorum orada bir yakınım tedavi oldu vajinsmus için. Onlar bile tedavi olduysa siz haydi haydi olursunuz. Bir de bu tedavi tek başına değil eş ile birlikte oluyor sanırım. Bir araştırın vakit kaybetmeden tedavi olun. Gerekirse borç alın ama vakit kaybetmeyin diyorum...
Öyle ama o hale geldim nimetmiş gibi görür oldum artık..Bunlar her evlilikte olması gerekenler, adamın muhteşem özellikleri değil ki.
Neresi oldugunu ögrenebilir misiniz peki
Dediğim gibi, gerçekten rahat koşullar olsa dahi çalışmak dışarıda olmak insanı fiziken ve ruhen çok yoruyor. Ben bazen keşke acıkmasak yemek Yemek zorunda kalmazdık diye içimden geçiriyorum bırakın sinemayı dışarıyı. Ha kimisi herşeye vakit ve enerji buluyor fakat eşiniz belki de gerçekten çok yorgun hissediyordur. Birde bende ağustosta evlendim ve düzgün bi ilişki yaşayamadık. Benden kaynaklı bi sorun var. Ve evet 4 5 ayda o ilk heyecan kalmadi. Bazen sırf zorunluymus gibi olduğu da oluyor. Bu bence cinsel yönetimle pek alakalı değil.Memur ol diyor bana ısrarla biraz önce konustuk.ev geçindirmek o kadar zorki.sende dersini çalış meslegini eline al birbirimze zaman ayıracak maddi gücünüzde olsun zamanımzda olsn diyor.suan herşeyi tek basıma idare ediyorum ve gerçekten cok stresliyim dedi.ama ben yemin ederim beni hergün gezdir tozdur demiyorum ayda bir olsa bi sinemaya götürse snraki ay yemege cıkartsa cok mu sey istiyorum ya.bence tamamen bahane.uzaklaşıyor benden..
Aynen öyle bu baslarda cok sinirliydi suan sinirleri alınmış gayet normal bi durummuş olmasada olurmus gibi sankiBende 1 yıl vajinusmus çektim.bu forumdaki arkadaşlar sayesinde yendim.aparat yapıp denedim.esim çok amlayisli bi insandı ama bu vajinusmus yüzünden bi süre sonra o da sinirlenmeye başladı. Büyük ihtimal bu yuzdendir
Doktora gittim fiziksel olarak hiç bi problem yok dedi.egzersiz verdi.o egzersizleri yapıyorum suan.ama içimden gelmedigi cok oluyor bu sebeplerden dolayı.cnkü vajinusmusu atlatmak için bi sebebim yok atlattıktan snrası içinde umudum yok..Vajinismus tek başına yenilir mi acaba? Yani adamın desteği şart.
Size tavsiyem bir jinekoloğa gidin. Anlatın derdinizi her şey yolunda mı, öncelikle fiziksel muayenenizi olun. Doktor size gerekeni söyleyecektir zaten. Doktordan sonra her şey düzelecek bakın görün.
Son olarak, eşinizle muhteşem bir seks hayatı yaşayın ama yemek yapmayın ses etmez ama 20 çeşit yemek yapın süper iyi bakın ona ama seks yapmayın, sizden soğur. Bir an önce çözümlemeniz dileği ile..
Eşlerin zaten en büyük hatası destek olmamak..Evet hergün okuyorum birşeyler yapıyorum ama destegim yok.vajinusmusu atlattıktan snra iyi olcakmıyız bilmiyorum.bu sebepten içimden yenmek bile gelmiyor belki hiç yapmamamk daha iyi diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?