- 25 Şubat 2016
- 1.047
- 665
- 123
- Konu Sahibi Mayisgelini
-
Bencede öyle.diger türkü sevişme evlendikten sonra ona komik geliyormus yapmak istemiyormuşHasta falan degılsın. Seni kıvama sokamayan bırlesmenın nerden oldugunu dahi bilmeyen bir cahile denk gelmıssın hepsi o.
Bırlesme olmuyor diye uzaklaşmak gordugum en sacma bahane. Sevısmenın bınbır turlu yolu var. Yanı sıra cabalar.
Adam piyasada yok. Bellıkı daha once de sevısmemıs kimseyle yerını bilmediğine göre.
Cok dogru ne yapıcam bilmiyorum.eminim terapiye gelecek zamanıda yoktur..0Vajinismus olmanız ilişkinizi etkiliyordur da, eşinizin kütüklüğü de vajinismusunuzu tetikliyordur. Tüm yükü sırtlanmayın. Bunu aşmak için anlayışa, sevgiye, ilgiye ihtiyacınız var, zira insanın tek başına değil, eşiyle aşması gereken bir durum bu. Çünkü sıra sevişmeye gelince tek başınıza sevişmeyeceksiniz. Şuan sizi mutlu edemiyor, insan kendini mutlu etmeyen biriyle sevişmek ister mi? Ben istemem şahsen. Aranızdaki problemleri, vajinismusla birlikte beraberce atlatmanız gerekiyor. Eşinizde bunu anlayacak idrak yeteneği yoksa, birlikte terapiye gitseniz, belki bir aydınlanma yaşar.
Uzmek istemiyorum ama aklıma ilk ereksıyon olamıyor olsa da yeterli sertlik olmuyor geldi. Simdı sen böyle yazınca, gay oldugunu dahı dusunmeye basladım.Bencede öyle.diger türkü sevişme evlendikten sonra ona komik geliyormus yapmak istemiyormuş
Ereksiyon sorunu yok gibi.yani benimde bu konularda hiç bilgim yok ama hani sönme vs olmadı.sadece isteksiz haftada bir yanaştıgını farkediyorum.gay konusunda bir arkadasımın eşinde bu duruma rastladık.yani ona göre gözlemledigimde kesinlikle yok.ne erkege yönelim ne gaylikle alakalı istekler vs.bence sadece isteksiz.zaten hiç yaşamamış görmemiş belliki benim gibi bilmiyor cinselliğin ne oldugunu.güdüsel diyorlar ama belliki öyle bir güdüde yok bilmiyorum ya valla ama gaylik olmadgna cok eminimUzmek istemiyorum ama aklıma ilk ereksıyon olamıyor olsa da yeterli sertlik olmuyor geldi. Simdı sen böyle yazınca, gay oldugunu dahı dusunmeye basladım.
Bosanmayı dusunuyor musun
Hiçbir şekilde size ayıracak zamanı olmayan adamla, hayatı nasıl paylaşacaksınız ki? İyi gün eşi mi bu? Kötü günde yanınızda destekçiniz, ortağınız olamayacaksa, eş olmanın anlamı ne?Cok dogru ne yapıcam bilmiyorum.eminim terapiye gelecek zamanıda yoktur..0
İste anlamadığım kısım bu. İkiniz de bilmiyorsunuz birlikte ogrenın.Ereksiyon sorunu yok gibi.yani benimde bu konularda hiç bilgim yok ama hani sönme vs olmadı.sadece isteksiz haftada bir yanaştıgını farkediyorum.gay konusunda bir arkadasımın eşinde bu duruma rastladık.yani ona göre gözlemledigimde kesinlikle yok.ne erkege yönelim ne gaylikle alakalı istekler vs.bence sadece isteksiz.zaten hiç yaşamamış görmemiş belliki benim gibi bilmiyor cinselliğin ne oldugunu.güdüsel diyorlar ama belliki öyle bir güdüde yok bilmiyorum ya valla ama gaylik olmadgna cok eminim
Paravan evlilik bile yapmış olabilir. Öyle düşündüm benHasta falan degılsın. Seni kıvama sokamayan bırlesmenın nerden oldugunu dahi bilmeyen ve bunu kabul etmeyen bir cahile denk gelmıssın hepsi o.
Bırlesme olmuyor diye uzaklaşmak gordugum en sacma bahane. Sevısmenın bınbır turlu yolu var. Yanı sıra cabalar.
Adam piyasada yok. Bellıkı daha once de sevısmemıs kimseyle yerını bilmediğine göre.
Haklısın canım çalışsam belki bende aynı senin gibi olabilirdim çünkü çalıştıgım dönemler yoruluyordum ama suan rahatsızım evdeyim bunalımdayım yanında destek arıyorum ama yok..ve eşimin rahat bir işi var öyle kendini yormuyor bos zamanı bir degil iki degil Haftada 4 gün falan boşta ama ikinci bir iş yapıyor yani kendi kendine yapıyor ne basında patron var ne zora sokan var.ama gel görki benmle sinemaya gitmek için bile zamanım yok diyor.bahane oldugu cok belli..Mesele vajinusmustan ziyade siz biraz daha fazla dışarıda farklı aktivite yapmak istiyorsunuz sanırım, eşiniz ise pek istekli değil. Şuan çalışmadığınız için sıkılıyorsunuz ve akşam haliyle farklı etkinlik istiyorsunuz. Fakat belki eşiniz gerçekten yorgun hissediyordur veya dışarıda vakit geçirmekten çok hoşlanmıyordur birde öyle düşünün. Biz ikimizde çalışıyoruz arada benim arkadaşlarım dahi plan yaptığında ya gönülsüz gidiyoruyorum yada giymiyorum. Çünkü tek istediğim evde ayaklarımı uzatıp dinlenmek. Biraz bu açıdan düşünün
İnan bende çok rahat çalışma koşullarına sahip olmama rağmen yoruluyorum. Mesela haftaiçi akşam 10dan sonra birlikte olmak bana ölüm gibi geliyor. Vajinusmusun etkisi de vardır muhakkak. Biraz oturup iletişim kurmaya çalışın. Konuşmayıp eşin gelene kadar düşünürsen akşama kadar kendine eziyet edersin.Haklısın canım çalışsam belki bende aynı senin gibi olabilirdim çünkü çalıştıgım dönemler yoruluyordum ama suan rahatsızım evdeyim bunalımdayım yanında destek arıyorum ama yok..ve eşimin rahat bir işi var öyle kendini yormuyor bos zamanı bir degil iki degil Haftada 4 gün falan boşta ama ikinci bir iş yapıyor yani kendi kendine yapıyor ne basında patron var ne zora sokan var.ama gel görki benmle sinemaya gitmek için bile zamanım yok diyor.bahane oldugu cok belli..
Dogru ama ne yapayim.düşünsene boşansam sebep zamanı yok demek desek.7 aydırda hastayım beni idare etti üzerime gelmedi.bu sefer bundan dolayı vicdan yapıyorumHiçbir şekilde size ayıracak zamanı olmayan adamla, hayatı nasıl paylaşacaksınız ki? İyi gün eşi mi bu? Kötü günde yanınızda destekçiniz, ortağınız olamayacaksa, eş olmanın anlamı ne?
Paravan evlilik ne oluyorParavan evlilik bile yapmış olabilir. Öyle düşündüm ben
Kimseyle birlikte olmadın mı diye sordugumda saçmalama dedi.tabiki oldu ama bir kızla olmadı dedi.canımı yakmaktan o aşamaya gelince itilmekten kavga etmekten korkuyormus..İste anlamadığım kısım bu. İkiniz de bilmiyorsunuz birlikte ogrenın.
Yani bunun ayıbı yok ki karı kocasınız.
Sevısmekte tek basına guzel. Haftada bir sevısmek ıcın yanasması da az
Adam bana enteresan geldi
Kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum.konusmayı beceremiyoruz bu konuda daha önce konustum ama degişen pek birşey olmadı.yorgunum çalışıyorum diyor.cogu zaman erkenden uyuyor.ben bi hiçim ya gerçekten hiçim..İnan bende çok rahat çalışma koşullarına sahip olmama rağmen yoruluyorum. Mesela haftaiçi akşam 10dan sonra birlikte olmak bana ölüm gibi geliyor. Vajinusmusun etkisi de vardır muhakkak. Biraz oturup iletişim kurmaya çalışın. Konuşmayıp eşin gelene kadar düşünürsen akşama kadar kendine eziyet edersin.
Kime geçerli bir sebep sunmanız gerekiyor boşanmak için? Boşanın demiyorum da, sizin için en ufak çaba sarf etmeyen adamla ne yapılır peki? Eşler birbirine zaman yaratmak zorunda, bunun başka yolu yok. Sizi anlamak, sizinle ilgilenmek, sevildiğinizi hissettirmek zorunda. Vajinismus olsanız da olmasanız da bunları yapmak zorunda. Diğer türlüsü ya seks partnerliği ya da ev arkadaşlığı oluyor çünkü. Konuşun, kendinizi anlatmaya çalışın, desteğine ihtiyacınız olduğunu, size zaman ayırması gerektiğini söyleyin ısrarla. Ama aylar geçiyor, adamda tık yoksa, ne yapılır ki totosuna tekmeyi basmaktan başka?Dogru ama ne yapayim.düşünsene boşansam sebep zamanı yok demek desek.7 aydırda hastayım beni idare etti üzerime gelmedi.bu sefer bundan dolayı vicdan yapıyorum
Hayır hergün evdeyim..bişeyler yapalım sıkıldım diyorum daha dün arkadaslarınlaydın diyor.yani haftada bir ya da iki haftada bir arkadaslarınla görüşüyorum.ama o iyiyim sanıyorum.söyledigimdede işin gücün yiyim içiyim geziyim diyor..bu cümleyi hakedecek ne yaptım ya da bana bunj diyebilecek ne yaptı cok merak ediyorum..
Valla bende. Konu sahıbı degıl diyor ısrar edemeyiz ama seninle hemfikirim fikrimde degısmeyecekParavan evlilik bile yapmış olabilir. Öyle düşündüm ben
Cinsel yönelimi toplumda kabul görmediği için yapılan evlilikParavan evlilik ne oluyor
Gay olmasa da aseksüel olabilir. Ya da konu sahibi yeterince gay insan görmemiş olduğundan çıkarım yapamıyordur.Valla bende. Konu sahıbı degıl diyor ısrar edemeyiz ama seninle hemfikirim fikrimde degısmeyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?