Cok kotuyum

Allah eşinize ve ailesine sabır versin.
Ozelliklede senin
benimde tam anlatmak istedigim bu canım daha önce çok dile getirdi kp o yüzden tepkime ağır oldu

İsterse 20 senelik gelin ol.. baba evlat ana kavramları arasına kimse giremez..adam bir resim göstermiş diye sizde çıkıp babaligini sorgulayamazsiniz yazık eşinize üzüldüm..

Evliliğin izin sonunu görmüyorum diyen bir babadan basediyorum ben whatsaplarimi takip eden bir kp den basediyorum ve anlayamıyorum galiba size normal mi geliyor ya evli adama kadın resmi göstermek
benim annem bile begenince babama gösteriyor , evli değilim bende gösteririm sevgililerime .
sokaktaki güzel bulduğum kadınları çaktırmadan kesin kesin gösteiririm . oda genelde begenmez , ne oluyor simdi anlayamıyorum gercekten ?

Canım benim esimle sikintim yok ki sadece baskı ve çok fazla kısıtlaması evde tekim aksama kadar bir çocuk olsa bana iyi gelir
Canım kp ne kızmanı anlıyorum ama eşin sana baskı yapıyor ve çok kısıtlaması varken sorun yaşamamanız normal değil. Burada haksızlık gören yine sensin ve sırf dışarı çıkmıyorsun diye de bir çocuk istemen çocuğa da haksızlık. Onu da mı eve hapsedeceksin? Kimse kimseyi eve hapsetme özgürlüğüne sahip değildir. Sen böyle oldukça eşine kızda gösterirler yeni bir eş ve kuma da..

Birisi bana senin baban baba değil dese baya sinirlenirim. Siz haklıyken haksız duruma düşmüşsünüz maalesef

Biraz daha beklicem konuştuk herşeyi ama hayırlısı artik

Valla bende cok kiskanirim ne gerek var elin boya küpü kizlarini evli barkli ogluna göstermesi üstelik karisinin yaninda senin baban aynisini yapsa elin adamlarinin fotosunu kocanin yaninda gosterse cok ayip seyler

Kp fotoları nerden bulmus. Durup da resimlerini mi cekmis. Sosyal medyasından baktılaar desem hepsini nasıl biliyor ya.Valla ben de buralara takıldım. Sanane be adam ayrica makyajindan. Kizi yasindaymis. Kizi degil... Sapık mıdır nedir.

Valla bende cok kiskanirim ne gerek var elin boya küpü kizlarini evli barkli ogluna göstermesi üstelik karisinin yaninda senin baban aynisini yapsa elin adamlarinin fotosunu kocanin yaninda gosterse cok ayip seyler
İste grup da bazı dengesiz arkadaşlar olduğu için bu konuyu anlayamiyorlar

Bide açıp bekar oğlu orda oturmasına rağmen evli oğluna tek göstermesini de anlamadım acikcasi

Biraz özgüven.. Ne düşündünüz kocanıza onlardan birini ayarlamaya çalıştığını mı? Yada kocanızın herhangi birinden etkileneceğini mi? Adam iş arkadaşlarını göstermiş laf olsun diye. Ne kötü babalığı kalmış ne hadsizliği. Biraz sakin olun bence.

ben cevap vereyim zira konu sahibi hakaret etmekle mesgul bize , adam whatsaaptaki profil fotolarını göstermiş. iş arkdası olduğu için bi zahmet numaraları var diye de sapık olmasın adam

Böyle okuyunca gereksiz büyütülmüş bir konu gibi geliyor hele kayınpederin babalığının sorgulanması çok yanlış.

Ama eşi tarafından balkona bile çıkarılmayan, erkek diye kuzenleriyle görüstürülmeyen, wahstaptaki son görülmesi saati bile takip edilen bir kadın için normal geldi bu tepki. Çünkü eşinden daha beter muameleler görüyor kendisi.

Kendi ilişki yada evliliklerimizle kıyaslamamak lazım, onlarin normali bu.

Son düzenleme:
Bazi hanimlar attigim mesaji begenmiyo ama kusura bakmayin ben sizin gibi genis deilim sizin kocaniz baksin baska karilara ben
tahammül edemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…