on aylık evliyim ve ilk baslarda eşimin dükkanında calısmaktan memnundum daha önce hiç çalışmama ragmen fekat son 3 4 aydır asırı yoruldum ve bunaldım iş yüzünden arkadaslarımla akrabalarımla kimseyle doğru dürüst görüşemez oldum kayınvalidemle bile hiç gün gün gezemedik annemle hiç gezemedik artık bu durumdan cok bunaldım ve sonunda patladım ama buda hem eşimle hem ailesiyle aramda biraz sogukluk yarattı gibi geldi eşimi seviyorum bu yüzden boşanma falan gibi bir şey düşünmüyorum ben işe gidemeyince mecbur birini almak zorunda ve bütçemizde azalıcak fakat artık çok sıkıldım buna ragmen gitmek istemiyorum ama bu seferde eşimle aramız acılıyo bu durumda sizce ne yapmalıyım eşimle aram açılmasın ama işede gitmeyeyim
on aylık evliyim ve ilk baslarda eşimin dükkanında calısmaktan memnundum daha önce hiç çalışmama ragmen fekat son 3 4 aydır asırı yoruldum ve bunaldım iş yüzünden arkadaslarımla akrabalarımla kimseyle doğru dürüst görüşemez oldum kayınvalidemle bile hiç gün gün gezemedik annemle hiç gezemedik artık bu durumdan cok bunaldım ve sonunda patladım ama buda hem eşimle hem ailesiyle aramda biraz sogukluk yarattı gibi geldi eşimi seviyorum bu yüzden boşanma falan gibi bir şey düşünmüyorum ben işe gidemeyince mecbur birini almak zorunda ve bütçemizde azalıcak fakat artık çok sıkıldım buna ragmen gitmek istemiyorum ama bu seferde eşimle aramız acılıyo bu durumda sizce ne yapmalıyım eşimle aram açılmasın ama işede gitmeyeyim
bende kayınvalidemle güne gitmemek için ciddi ciddi işe girmeyi düşünüyorum
evimiz var ama biraz merkezden uzak yakın ve büyük ev alırız diyo o yüzden birini almak istemiyo çalışsan iki seneye alırız diyo ama işimiz 12 saatlik bi iş ve genelde hep ayakdasın cafe gibi bi yer ama genelde cay dağıtıyoruz inan gün gelio cay koymaktan 12 saat boyunca 1 dakika oturamıyorsun iş sadece gezmek değil aşırı yorgunluk ne ölüme ne kalıma gidebiliyorsun gitsen yalnız kalıyor ve iş yetiştiremiyorsun böyle oluncada müşteri kaybediyorsun
ne güzel bol müşteriniz var kendi işiniz buna sevineceğine çalışmak zor geliyo bende eşimin yanındayım 3 aylık gelindim başladığımda 4 sene oldu bigün şikayet etmedim hep yeterki iş olsunda çalışalım dedim bence şükür etmelisin haline
bende 1 aylık gelindim basladım ben hiç çalışmıyayım demiyorum sadece haftanın her günü çalışmak istemiyorum kendime evime yakınlarımada zaman ayırmak istiyorum sabah 8 akşam 9 çalışınca buna hiç bir vakit kalmaz hele bizimki gibi sürekli ayakta olunan bi işse bedende dayanmaz ve cocuk yapmamıza bile engel olucak ne yani ben 2 3 sene daha cocuk yapmicam mı yapsak gidemicem yalnız kalacak yine onu düşündümden gidiyorum yoksa kimse beni zorlamadı gel diye ama afedersiniz bazen calısmakdan yemek bile yiyemiyorsun o kadar yoğun bi iş böyle olmasa ömür boyuda calısırım evimde yemegimi yapar evimi temizler öyle giderim ama bu kadar calısınca ne yemek yaoıcak vakit ne evi toplayacak vakit var aksam yapsan zaten 9da geliyosun dinlenicekmisin yapıcakmısın zaten erken kalkıyorsun erken yatman gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?