• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cok kötüyüm

eSmerimSin

Guru
Kayıtlı Üye
12 Mart 2012
6.569
396
373
Diğer
kizlar cogunuz beni ve yasadiklarimi biliyor sanirim.. hatirlamayanlara mario desem? kesin hatirlarla..

ailem hic sicak bakmadi hatta hic bir sekilde onaylamadi..bir allahin kulu destek olmadi sülaleden..herkes disladi beni onu seviyorum, onunla olmak istiyorum diye..

benim yapim da milletin cenesi hic takmam sonuta bu hayati ben yasiyorum, elalemin cenesi hic susmaz ki onlara kalsak.. herkesin hayati kendine..neyse annem icinde olsa biraz denedim ondan uzak kalmayi ama imkansizzz .. eve gec gelmeler, aileyi iyice takmamalar basladi.. sonunda annem git ona birdaha gelme dedi.. esyalarmi elime verip kapinin önüne koydular beni.. hem cok uzgun ama bir yandan da yük kalkmis gibi oldu üzerimden.. garip evet ama öyle hissettim neyse.. 3mayista saat 11de nikahimiz var mario ile.. ama bu sabah kardesim geldi kapiya aglayarak.. öyle cok icim acidi ki..

ailemizi darma dagin ettin, yabancilarin hayatina cok özendin(yurt disinda yasiyorum) sen onlar gibi olmak istedin, annemizi ezdin gittin, allahin yokmu senin, annem hergün hergece agliyor, babam hic konusmuyor sen mutlu olamazsin, iki yakan bir araya gelmez, gelsen ellerini öpsen hemen affedecekler seni dedi.. agladik beraber..konustuk biraz..

gittim eve, marioda geldi.. annem daha kapinin önünde o girmeyecek o defolsun bilmem ney diye bagirmaya basladi yine .. cesedimi görmek istemiyorsan birak onu, evine dön ben seni herhalinle kabul ediyorum, evlendirmicem de kimseyle ama dön evine dedi.. aslinda ben gitmedim o kovmustu beni..

ailemin durumuna cok icim acidi, ciddi anlamda yüregim yandi böyle acisini ciizz diye hissettim ama marionun sucu yok ve hala niye bu sekilde dislaniyor anlamiyorum..=(

icimi dökmek istedim.. suan is yerine geldim biraz yalniz kalmak icin..

:14::14::14::14:

simdi ya evime gidip marioyu unutcam

yada marioya gidip ailemi unutcam

baska secenek birakmadilar..

yada köprüye gidip ruhumu özgür birakcam

kardeşinden hiç ummazdım böyle bir davranış o yaptıklarından sonra
ailenin haline çok üzüldüm ama kardeşin haklı onları yakıp yıkıp gidersen mutlu olamazsın
yanlış düşünüyor olabilirler geri kafalılık ediyor olabilirler ama ne olursa olsun ailen onlar :50::50:
bir şekilde rızalarını almalısın

nikahın yakın zaten, kardeşin marioyu kaç kez dövdü, annen kaç kez evden kovdu marioyu, seni de evden kovduklarında nereye gidecektin o halde acaba, düşünmediler mi hiç... mario da şansını deneyip onca yaşanana rağmen, gurur yapmadan yine gitmiş annenin yanına, ona helal olsun diyorum ben sadece... keşke ailen de ortak nokta bulmaya çalışıp, çocuğa elini öptürüp, bu iş nikah düğünle tatlıya bağlansaydı, çocuğa sırf yabancı oldugundan öcüymüş gibi davrandılar... madem siz kararlısınız, onlar da bu kadar inat etmeyecekti... böyle daha iyi mi oldu sanki. ben senle marioya kusur bulamıyorum, kendinizi suçlamayın, barışmak için de elinizden geleni yaptınız, hakkınızda hayırlısı olsun. nikahınız da şimdiden hayırlı olsun,bir ömür boyu mutlu olun inşallah.

icimi dökmek istedim.. suan is yerine geldim biraz yalniz kalmak icin..

:14::14::14::14:

simdi ya evime gidip marioyu unutcam

yada marioya gidip ailemi unutcam

baska secenek birakmadilar..

yada köprüye gidip ruhumu özgür birakcam

3. seçeneği yazmadığını kabul ediyoruz!

kardeşinden hiç ummazdım böyle bir davranış o yaptıklarından sonra
ailenin haline çok üzüldüm ama kardeşin haklı onları yakıp yıkıp gidersen mutlu olamazsın
yanlış düşünüyor olabilirler geri kafalılık ediyor olabilirler ama ne olursa olsun ailen onlar :50::50:
bir şekilde rızalarını almalısın

anlasmak imkansiz, denedim olmuyor.. ben onlarin cocuklariyim ve onlar ne derse o olacak, benim hakkim yok konusmaya..

onlar, özellikle annem böyle bakiyor konuya..

nikahın yakın zaten, kardeşin marioyu kaç kez dövdü, annen kaç kez evden kovdu marioyu, seni de evden kovduklarında nereye gidecektin o halde acaba, düşünmediler mi hiç... mario da şansını deneyip onca yaşanana rağmen, gurur yapmadan yine gitmiş annenin yanına, ona helal olsun diyorum ben sadece... keşke ailen de ortak nokta bulmaya çalışıp, çocuğa elini öptürüp, bu iş nikah düğünle tatlıya bağlansaydı, çocuğa sırf yabancı oldugundan öcüymüş gibi davrandılar... madem siz kararlısınız, onlar da bu kadar inat etmeyecekti... böyle daha iyi mi oldu sanki. ben senle marioya kusur bulamıyorum, kendinizi suçlamayın, barışmak için de elinizden geleni yaptınız, hakkınızda hayırlısı olsun. nikahınız da şimdiden hayırlı olsun,bir ömür boyu mutlu olun inşallah.

hayir hic bir sekilde itiraz etmedi, gelmem falan yapmadi..bu kez belki beni kabul ederler dedi..ve yine hakarete ugradi cocuk..

aslinda cok gururlu birisi, akrep burcu..kincilik var biraz ama ailem sözkonusu olunca gurur yapmiyor..yumusak onlara karsi..

cnm ben senin diğer konularınıda okudum anladım
üzüldüm ama sana demiyrum ailen haklı ama ne biliym onlarıda mı bi dinlesen gerçekten mariodan emin misin onun aşkına inanıyor musun seni,senin aşkın bitene kadar sevecek mi koruycakmı
_bi yanda aşkk
anlatma ya gerek yok aşkı yaşayan bilir o duyguyu ama
_bi yanda aile insanın bu hayatta sadece bi ailesi olur ne yaparsan onların yeri dolmaz her zaman onların yokluğunu çekersin özlersin annenin babanın verdiği huzuru kimse vermez bence iyi düşün

anlasmak imkansiz, denedim olmuyor.. ben onlarin cocuklariyim ve onlar ne derse o olacak, benim hakkim yok konusmaya..

onlar, özellikle annem böyle bakiyor konuya..
ne desem bilemiyorum gerçekten çok zor ve çaresiz bir durum
bir yanda sevdiğim hayaller kurduğun adam diğer yandan ailen
aileni seçsen birdaha karsına gerçek aşkın çıkıp çıkmayacağını bilemezsin
onu seçsen hep içinde bi burukluk özlem kalacak ailene karşı

hayir hic bir sekilde itiraz etmedi, gelmem falan yapmadi..bu kez belki beni kabul ederler dedi..ve yine hakarete ugradi cocuk..

aslinda cok gururlu birisi, akrep burcu..kincilik var biraz ama ailem sözkonusu olunca gurur yapmiyor..yumusak onlara karsi..

böyle bir çocuk bulamazsın bence bir daha, kardeşin onu dövdüğünde kendini bırakıp sen üzülme diye arka bahçenizden gizlice girip sana kocaman bir ayıcık getirip, kendi şalını da onun boynuna dolaması falan, ben bile duygulandım, kim bu kadar ince düşünür, kim yapar böyle jestleri... imkanım olsa ben gelirdim nikahınıza gerçekten.

Normalde ailenizi tercih edin derdim ama bu durum normal değil. Aileniz size hiç söz hakkı tanımıyor. Üstelik adamın tek suçu yabancı olması. Başka bi hatası olsa hadi neyse. Ben olsam sevdiğimle evlenirdim. Sonuçta sizi evden kovan onlar. Kendiniz kaçmadınız.

Ne olursa olsun aileni es geçme bence.

Mario'nun suçu yok niye istemiyorlar ki diyorsun.. Konularını okumuştum sence yeterince masum mu ?

Kardeşine hak veremicem oda suçlu çünkü olayları şiddetle çözmeye çalıştığı için.

Ama şunu söyleyebilirim ki; herkes gider ailen kalır, ne durumda olursan ol bir tek onlar yanında olur.

Onlar senin canın kanın, nasıl ezip geçeceksin..

İleride çok ararsın aileni, iyi düşün.

Şu an gözünü karartıp sevdiğine koşarsın ama mantık ve gerçekler sonradan gösterir yüzünü.

Gerçekten çok iyi düşün.

canım benim de evliliğim %90 böyle gerçekleşti..ailenin yaptığı haksızlık bence sen sadce mutlu olmak istiyorsun..
biz de eşimle sevgiliyken ailem istemedi erkek kardeşim dövdü,ailem çok hakaret etti ama biz de yılmadık..ailem evden kovmadı ama keşke beni kovsalarmış işim daha kolay olurdu biz de(halk dilinde) kaçarak evlendik.ailem kaçtığımızın 3 günü barıştı düğünde karşılıklı göbek bile attılar...siz de evlenin bence ailen seni atamaz bir laf vardır evlat atsan atamazsın satsan satamazsın die o yüzden evlen daha sonra eşinle gidin barışmaya çalışın onlar ailen senin atamazlar seni...yaşayan biri olarak yazıyorum ayrıca ölümü aklının ucundan geçirme çok kötü birşey hem aileni hem de sevdiğini üzersin...inş hakkında hayırlısı olur..ama sevdiğinden mutluluğundan mariodan emin ol

Son düzenleme:
ben de akrep burcuyum mario iyi dayanmış canım bana seviyor gibi geldi çünkü biz akrepler en ufak hakareti kaldıramayız..

ailenıze dönersenız mutlu olabılecekmisniz

hayır mario dan başkası olmaz dıyorsan dönme

öyle yada böyle kabul edıceklerdır

Yasadiginiz onca olumsuzluga ragmen bu cocuk senden hic vazgecmedi. Baska bi adam olsa coktan basip gitmisti. Ailen? Seni kapinin onune koydular. Simdide gel bizimle ol diyorlar. Orda mutlu olamazsin. Ailen marioyu mantikli sebeple istemese tamam diyecegim ama sadece irkcilik yaptiklarindan istemiyorlar. Bugun seni affecek olan, yarin evlendiginde de affeder. Karsilikli sevgi, seven adam kolay bulunmuyor. Mariodan vazgecme derim.

böyle bir çocuk bulamazsın bence bir daha, kardeşin onu dövdüğünde kendini bırakıp sen üzülme diye arka bahçenizden gizlice girip sana kocaman bir ayıcık getirip, kendi şalını da onun boynuna dolaması falan, ben bile duygulandım, kim bu kadar ince düşünür, kim yapar böyle jestleri... imkanım olsa ben gelirdim nikahınıza gerçekten.

ailemin elinden cok cekti canim benim birkere kötü söz cikmadi agzindan.. gercekten cok saygili

ben de akrep burcuyum mario iyi dayanmış canım bana seviyor gibi geldi çünkü biz akrepler en ufak hakareti kaldıramayız..

biliyorum bilmez miyim.. bazen benim soguk sakalarima alinip küsüyor ve yüzünü güldürmesi biraz ugrastiriyor.. patavatsizlik bende almis basini gidiyor malesef.. ama aileme karsi onca hakarete hatta agir hakarete ragmen kaslarini bile catmadi..

ailemin elinden cok cekti canim benim birkere kötü söz cikmadi agzindan.. gercekten cok saygili

ailene dönsen ailen seni evlendirmeyeceğini söylemiş ama bunu ya seni ikna etmek için dedilerse ve eskiden oldugu gibi sevmediğin kişilerle evlendirmeye kalkarlarsa, hadi onların istediği kişiyle bir şekilde evlendin diyelim, olur da ileride anlaşamayıp boşanmak istersen, bu kez de elalem ne der, biz kızımız nasıl boşanıp baba evine geldi deriz, boşanırsan evimize adımını atamazsın derseler... aileni sen daha iyi tanırsın ama ailenin önceki tavırlarına bakılırsa, bunlar çok da ütopik değil gibime geldi...

Back
X