- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.870
- 498
- Konu Sahibi Novamber wind
-
bil ki yalnız değilsin
allahım mezun olmak ne kadar kotu bişeymiş
ben de buyuk ihtimalle abimin evine gidecegim, annemlerde kalmak istemiyorum
iş bulana kadar da kasiyerlik yapmayı planlıyorum
malum boş oturunca batıyor herkese
Vallahi ne desem ne yzsam da üzüntünü hafifletirim dedim ama.Bir ananın yüreğini evlat evladınkinide atası ancak bu kadar yakar sanırım.
Çık gel kız bize boşver herşeyi sen eksik tabak getir ben kalkar sofradan alırım dertmi bunlar yakınsan gel kal bende bir kaç gün ne diyim bilemedim valla..Üzülme canım.Bolca La Havle Vela Guvveta İlla Billahil Alliyil Azim...oku çokça faydasını göreceksin.
Canım, sorunsuz insan yoktur. Küçük sorunları olan kimi insanları görüyorsunuz batmışlar dibe kadar, ya da çok ciddi çok büyük sorunlar içinde dimdik ayakta duranlar var. Sorunlarla başa çıkma sürecidir belki de yaşamak. Kesinlikle problemini küçümsemiyorum, ama probleme değil çözüme yönelik olmalısın, o zaman duygu ve düşüncelerin daha güzel şeylere yönelecek ve güzel şeyler daha çok karşına çıkacak. Kişisel gelişim kitapları var, hatta videoları, onları okuyup-izleyip, dua edip, iç huzurunu oluşturmalısın.
Bu seri videoları izlemekle başla derim.Sonra çekirdek inanç, kuantum, Mevlana okuyabilirsin.
1- BEYNİNİZİ DEĞİŞTİRİN HAYATINIZI DEĞİŞTİRİN (Bolum 1) - YouTube
Son Ders Randy Pausch Turkce Altyazi - YouTube
Not: Puanın bazı bölümlere yeter diye biliyorum ama emin değilim, iyi araştır. Muhakkak işe girmelisin. Geçici de olsa muhakkak iş. Marketlere filan da başvurabilirsin.
Sevgiler...
Çok şekersin :) Allah razı olsun tebessüm ettirdin daha ne olsun?
Ailemle konuştum dertleştik biraz onlarda işi aklıma taktığım sürekli depresif olduğumdan sıkılmışlar vs vs bir sürü tırı vırı yani sonuç olarak daha iyiyiz diyebilirim en azından annemle arayı düzelttik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?