- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.870
- 498
- Konu Sahibi Novamber wind
Biz annemle sırdaştık arkadaştık dosttuk ama geçen seneye kadar...
Üniversitedeyken bir tek onun yokluğuna alışamadım hep onu özledim ağladım
Babam çok kötü bir adam sofraya bir tabak eksik getirsem beni kovar evden ( hatta dün gece oldu bu)
Beni sevdiğini kızım dediğini hatırlamam
2 yıl göndermedi beni üniversiteye zar zor okudum sırf bana para göndersin diye zor zamanlarımda yalan söylemek zorunda kaldım
Onları başıma kakar sürekli
Mezun oldum atama derdi çıktı iş bulamadım
Evde en istenmeyen ben oldum hep itildim kakıldım hakarete uğradım hizmetçiden farkım kalmadı
Kilo aldım ayısın danasın dediler
Okudunda ne olabildin dediler
Bu eve yük olduğumu anladım
Dün gece babam evden kovdu beni annem odama geldi dertleşeceğiz sandım bir güzel hakaretleri yağdırdı bana
Git çalış eve de akşamları uyumaya gelirsin dedi
Öyle zoruma gitti ki dün geceden beri ağlıyorum göz kapaklarım şiş kıpkırmızı açamıyorum
Yemek yemedim su içmedim soran bile olmadı
Ben kime ne yaptım da cezasını çekiyorum bilmiyorum tüm gün iş ilanlarına baktım başvurdum dönen olmuyor
Tercihlerimi yaptım ama 80 puana hiçbir şey gelmez bölüm alımım yok
Atanmaktan gitmekten başka çarem yok ama kahretsin ki olmuyor

İnsanlar bir şekilde hayata tutunur. İşi olmasa sevdiği olur sevdiği olmasa işi bunlar olmasa yine ailesi olur dostları olur. Hiç bir tarafından tutamıyorum hayatın. Konuşacak kimsem yok sadece anlatıp rahatlamak istedim. Çok kötüyüm gerçekten
Üniversitedeyken bir tek onun yokluğuna alışamadım hep onu özledim ağladım
Babam çok kötü bir adam sofraya bir tabak eksik getirsem beni kovar evden ( hatta dün gece oldu bu)
Beni sevdiğini kızım dediğini hatırlamam
2 yıl göndermedi beni üniversiteye zar zor okudum sırf bana para göndersin diye zor zamanlarımda yalan söylemek zorunda kaldım
Onları başıma kakar sürekli
Mezun oldum atama derdi çıktı iş bulamadım
Evde en istenmeyen ben oldum hep itildim kakıldım hakarete uğradım hizmetçiden farkım kalmadı
Kilo aldım ayısın danasın dediler
Okudunda ne olabildin dediler
Bu eve yük olduğumu anladım
Dün gece babam evden kovdu beni annem odama geldi dertleşeceğiz sandım bir güzel hakaretleri yağdırdı bana
Git çalış eve de akşamları uyumaya gelirsin dedi
Öyle zoruma gitti ki dün geceden beri ağlıyorum göz kapaklarım şiş kıpkırmızı açamıyorum
Yemek yemedim su içmedim soran bile olmadı
Ben kime ne yaptım da cezasını çekiyorum bilmiyorum tüm gün iş ilanlarına baktım başvurdum dönen olmuyor
Tercihlerimi yaptım ama 80 puana hiçbir şey gelmez bölüm alımım yok
Atanmaktan gitmekten başka çarem yok ama kahretsin ki olmuyor

İnsanlar bir şekilde hayata tutunur. İşi olmasa sevdiği olur sevdiği olmasa işi bunlar olmasa yine ailesi olur dostları olur. Hiç bir tarafından tutamıyorum hayatın. Konuşacak kimsem yok sadece anlatıp rahatlamak istedim. Çok kötüyüm gerçekten

Son düzenleme: