cok kotuyum..

NeqatiF

Guru
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2012
384
27
318
31
Mrb arkadaslar kisaca anlatayim aglamaktan zor yaziyorum zaten. 2bucuk senelik bi iliskim var dunde erkek arkadasim beni koyune goturdu ilk defa akrabalariyla gorustum teyzesinin elini optum ve bana ilk dedigi sey 'sende cok cansizmissin' dedi. Bende 20 yasindayim ufak tefek biseyim. Bugunde erkek arkadasima demis ki, o kiz ne oyle kendi boyuna posuna gore birini bul demis onu dedigi andan beri agliyorum ne yapacagimi bilmiyorum moralim cok bozuldu bende isterdim boyum kisa olmasin zayif olmayim diye ama benim elimdemi sanki. Kilo almak icinde herseyi yaptim.. erkek arkadasima da, beni istemeyeni ben hic istemem madem bundan sonrada kendine gore birisini bulursun dedim oda kizdi ben onlari cok istiyorum sanki gibisinden biseyler dedi biraz karisik anlatmis olabilirim kusura bakmayin ama artik boyle laflari duymaktan cok sıkıldım heleki erkek arkadasimin tarafindan duyunca iyice moralim bozuldu sizce fazla mi abartiyorum ama cok kirildim gercekten..

Ne dusunceli erkek arkadasin varmis uzulecegini bile bile dis kapinin dis mandalinin gereksiz dusuncesini sana yetistirmis !

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ne dusunceli erkek arkadasin varmis uzulecegini bile bile dis kapinin dis mandalinin gereksiz dusuncesini sana yetistirmis !

Amaç şu bak senin arkandan bunları söylüyolar ama hadi iyisin ben seni seviyorum, kıymetimi bil.
İnsan sevgilisini tanımaz mı, buna üzüleceğini, kırılacağını bilmez mi

ne düşüncesiz teyzesi varmış..!!!
sizi sevdikten sonra boyun posun ne önemi var...kusura bakmayınca sevgiliniz çokmu uzun kalıplı yani arada uçurummu var...
ki öyle olsa bile..kimene..
sizi böyle üzmeye ne hakları var böyle bişey için...

Amaç şu bak senin arkandan bunları söylüyolar ama hadi iyisin ben seni seviyorum, kıymetimi bil.

Katiliyorum

Canım moralin bozuk olabilir ama arkasının bi hatası yok ki teyzenin patavatsızlıgı bu durum tamen üzüntünden kaynaklı arkadaşına gereksiz yüklenmişsin bence hem kadın alışmış köyyerin de balık etli kadınlara onlara göre dolgun olmalı ki iş güç yıpranmasın hemen hasta olmasın sen takma hem sen yaşını belli etmezsin bence çok avantajlısın

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

baska insanlarin dusunceleri yuzunden erkek arkadasinizla aranizi bozmayin. iki kisilik bir iliski bu. senin teyzen sevgiline biyle bir sey dese ayrilirmisin ? bosverinn millet ne derse desin herkes kendi boyuna gore birini bulmak zorunda degil. Herkesi Allah yaratmis ona laf soylemek dusmez. cahilligine ver bosver tatlim sevgilinle arani acmaya degmez :)

burda sevgilinin tutumu önemli.. ben beğeniyorum size ne diyebilmeli..

Çok mu lazım size erkek arkadaşınızın teyzesi ?
Peh.. Hiç takılmam bile böyle şeylere
Erkek arkadaşınız sizi seviyorsa sizinle mutluysa gerisi teferruat.
Klişe ama karakter iyi olduktan sonra boymuş,kiloymuş boş..
Önemli olan arada sevgi, güven,sadakat oluşturabilmek.
Bence hiç kendinizi üzmeyin hem ben minyon tipli insanları çok severim , ayrı bir havaları var bence

Uzulecegimi biliyo ama icinde hic bisey tutamiyo bugune kadar iyi kotu ne yaptiysa herseyi bana soyluyo ici icini yiyiyo mus

Hem ne insanlar var anne baba istemez dünyanın eziyetini hakaretimi işitir de yine de ayrılmaz sevdiğinden aşkından bu kadar kolay mı vaz geçiyorsun sen

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

teyze kaç yaşında bilmiyorum ama eskiler öyle laflar eder takılma canım.. emin ol hamile kalınca 2 kilo fazlan olsa yine ilk o "teyzeler" başlayacak kilolu demeye.. takılma hiç walla ama erkek arkadaşın da çok mühimmiş gibi sana niye anlatıyor böyle gereksiz yorumları onu da anlamadım..

İnsanların her söylediğini takma kafana canım ya. Milletin ağzı torba değil ki büzesin konuşurlar öyle. Bi arkadaşım var senin gibi ufak tefek zayıf, biri ona böyle bişey dedimi " bi bu kadar da yerin altında var, herkese göstermiyorum" der tersler. Sen de öyle yap tersle gitsin. Erkek arkadaşının ailesine söylenmez tabi, genel olarak diyorum.

Hayir tabiki ama moralim.cok bozuldu bugun istemiyorum.diyen ilerde neler yapar :'( bende erkek arkadasima dedim ogrendim ki banada laf soylete biliyosun dedim oda dediki simdi bisey soylesem terbiyesiz falan derler dedi

Sevgilini akrabalari doldurmuş gibi geldi bana cnm
Sevgilin de kirilacagin bişeyi neden sana söylüyor ki
Madem seninle ilgli öyle düşündüler sen üzülme diye sevgilin saklamaliydi bence
Ayrıca bırak ne düşünürlerse düşünsünler cnm Sevgilin seni seviyor mu önemli olan o
Gül geç 'beni X böyle seviyor ' de daha çok sinirleri bozulur
Ayrıca erkek tarafınin bazıları genelde tanistirilaca kızı süzerler de süzerler ve illa bi aciklik bulurlar cnm

erkek arkadaşında büyük suç var.ne die herşeyi sana yetiştiriyor sölenecek söz var sölenmeyecek söz var yani..teyzesine gelince boşboğazlık yapcak illa ki kilolu olsaydın boyun uzun olsaydı bu kez başka bi kusur bulurdu..patavatsız insanları takma

Uzulecegimi biliyo ama icinde hic bisey tutamiyo bugune kadar iyi kotu ne yaptiysa herseyi bana soyluyo ici icini yiyiyo mus

Bu içi içini yemek değil ki bu tamamen düşüncesizlik.
Öyle her şey de denmez yani bi'tartarsın kafanda. Bunu senin bilmen gerekiyo muydu? Hayır demek ki üstünü kapatabilirdi.
Teyze eleştirir, komşu eleştirir, annesi eleştirir lafın kısası ağzı olan konuşur önemli olan sevgilinin tutumu.
Ohoo biz ablamla birbirimizin sevgililerini nasıl eleştirirdik biz gidip aman içimde tutamam diye yetiştirsek adamlar çoktan ayrılırdı bizden abla-kardeş eleştirisi yüzünden.

Kadın ne bilsin yeğeninin yemeyip, içmeyip sana yetiştireceğini öyle konuşmuş sonuçta seni tanımaz etmez, ee sevgi bağı da yok acımasızca eleştirir yani çok takılma. Köy yerinde büyümüş anneme 49 kilo diye veremli derlermiş burdan hesapla kilonun köy yerindeki önemini.

Ya o kadar çok dangalak insan var ki, ciddiye alıp ağlanacaksa ohoo işimiz zor. Böyle insanlara saygı da sevgi de göstersen yaranamazsın. O yüzden mümkün olduğunca uzak duracaksın ki tatlı canını sıkmasınlar lüzumsuz lüzumsuz konuşup. Gerekirse de tavrını kıyacaksın. Ama kendini üzme. Sorun sende değil onlarda. Terbiyesizlik de onlarda. Boşver cahilliklerine ver. Seninle alakalı bir durum değil.

Hayir tabiki ama moralim.cok bozuldu bugun istemiyorum.diyen ilerde neler yapar :'( bende erkek arkadasima dedim ogrendim ki banada laf soylete biliyosun dedim oda dediki simdi bisey soylesem terbiyesiz falan derler dedi

Erkek arkadasin hem bosbogaz hem de seni koruyamiyacak bir tip. Zaten kucuksun, muhtemelen onun yasi da kucuktur, ama bu gidisle daha sen cok aglarsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…