cok kotuyum..

Birbirinizi seviyorsanız teyzesinin dediğine takılmayın bende ufak tefek minyon biriyim ve sizi çok iyi anlıyorum aynı şekilde kilo almak için denemediğim yol kalmadı cılız kaldım hala.. Haklısınız banada sizin gibi dense bende üzülürüm fakat burada sevgilinizin tavrı önemli o teyzesine tepki verebiliyorsa sizi olduğunuz gibi seviyorsa sorun yok ama aksini yapıp oda ses çıkarmıyorsa en az teyzesi kadar sevgilinizde hatalı..

Herkes bişey der kilon olsa şişman derler, zayıf olsan çıt kırıldım derler ne takıyorsun sen kafana? Erkek arkadaşında neden sana söylüyor ki hemen? Söylenecek şey vardır söylenmeyecek şey vardır.

İyi de teyzesine ne? Neden kendini bu kadar üzdüğünü anlamadım açıkçası.Hadi annesi babası demiş olsa bi derecede teyzesine hiçte üzülmem valla.Boşveeeerrrrrr...

Benimde boyum kisa zayifimda aksine goren ay ne guzel citi piti bi gelin diolar k.bkma ama teyzesinin terbiyesiligi ona mi kalmis orda devedede boy var ama essegin arkasindan gidiyorrr deseydinnn . Onami kalmis senin boyun posun bence hicc takma

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Canım üzülme benim de eşimin teyzesi ilk tanistigimizda eşime biraz kilosu var verse keşke demişti. Eşim de bana söylediğinde sen çok mu zayifsin ki teyzen bana laf söylüyor önce kendi yigenini zayiflatsin demiştim ki kilolu da değildim zaten. Neyse şimdi evliyiz Teyzem, artık ona teyzem diyorum çünkü beni çok seviyor hep arar yanıma gelir aramızdan su sizmiyor ben de çok seviyorum onu tabi. Üzülme canım böyle olumsuzluklar elbette ki olacak sevgilinin ağzının payını ver tabi.

Ne yapacakmis teyzesi uzun boylu kizi. Koyun basket takimina forvet mi ariyor? cok uzun olsan yine bir kulp takicakti, biliyorsun degil mi? densiz insanlar icin gozyasi akitmaya degmez sekerim. İt ulur kervan yurur:)

Erkek arkadaşının bunu söylemesi çok çok çok gerekesiz yersiz olmuş... İçinde bişey tutamıyo demişsin de bu bir yalan vs gibi birşey değil ki. Ttutulacak şey var tutulmayacak şey var...

Ayrıca teyzesinin söylediklerini de kafana takma. Belli ki çok çok cahil. Öyle olmasa elini öpmeye gelmiş bi kıza pat diye bu cümleyi söyleyemez hiç kimse. İlginç bi cesaret tamamen cahillikten geliyo... Öyle bi insanın da söylediği sözün bir hükmü olmasın sen de. Bu bir kusur da değil üstelik. Herkesin bir yapısı var. Kimi çok iri kimi minyon. Fiziğini eleştirmek kimin ne haddine hem de bu şekilde... Sen canını sıkma hiç, böyle bir insanın dediklerini de kaale almaya hiç değmez unutma.

Sen 20 yaşındasın.Sevfgilinin de çok büyük yaşı yoktur.Yani eleştirilerin çok olduğu yaşlar.Bu yaşta sevgilinin köyüne gidip arkrabalarıyla tanışıp el öpmen çok manasız ve yersiz geliyor bana.Siz bir ilişkiyi büyütün,kendiniz büyüyün ondan sonra iş ciddiye binince arkrabaların içine girersiniz.Köylü bir eski kafalı kadının lafını da çok ciddiye almamak lazım.Kendini de tip olarak veya huy olarak kimseye beğendirmek zorunda değilsin.İnsanların zevklerine göre mi şekilleneceksin.

erkek arkadaşınızın size bunları aktarması çok yanlış..
siz erkek arkadaşınızın akrabalarıyla evlenecek değilsiniz.
varsın beğenmesinler, konuşsunlar eğer sevgiliniz yanınızdaysa hiç takmayın

Ne yapacakmis teyzesi uzun boylu kizi. Koyun basket takimina forvet mi ariyor? cok uzun olsan yine bir kulp takicakti, biliyorsun degil mi? densiz insanlar icin gozyasi akitmaya degmez sekerim. İt ulur kervan yurur:)

' Koyun basket takimina forvet mi ariyor? ' bu sözünüze çok güldüm doğru diyosunuz
evet kilolu yada ondan uzun olsam bu sefer de başka bir şey diyecekti görünüşüme demese bile başka bi davranışıma kusur bulacaktı
artık yemek yeme isteğim bile kalmadı zaten ne zaman üzülsem hemen midem bulanır ve ağrır
yaa çok üzüldüm çok kırıldım ama ben artık böylelerini Allah a havale ediyorum

17 yaşındaki birinden olgunluk beklemeniz hata. Ayrıca daha ortada bir resmiyet yokken teyzesiyle falan tanıştırması da gereksiz. Elele geçirip gülüp eğleneceğiniz zamanları gereksiz sözler yüzünden ağlayarak geçiriyorsunuz.

Benim boyumda 1.60 eşim 1.82. Siz yaşınızdan dolayı daha çocuksu duruyorsunuzdur. Zamanla fiziğiniz- giyiminiz oturur insanlar söylediklerinden utanır. Ailesiyle çok iç içe olmayın. Hayatın ne getireceği belli olmaz.

oyy kıyamam canım ya üzülme. teyzesi yaşına göre hiç olgun değil. önemli olan hayırlı olmak. üzülme sen ne güzel işte zayıfsın. teyzesinin ayıbı. tabi erkek arkadaşında sana söylememesi gerekirdi ama yapcak bişey yok.

yani beni nasıl bişey bekliyolardı ki yaşımız o kadar da büyük değil
hadi götürdü beni bi cahillik etti ama teyzesinin yaptığı daha büyük bi cahillik

üzülmeyim diyorum ama 2 dakika sonra aklıma geliyor teyzesini geçtim anneanneside demiş hastalıklı mı diye

yok artık daha neler. sakın üzülme onlar hatalılar bu konuda. zayıf olunca hastalıklı mı olunuyor. biraz kilolu olsan o ne balina derler. boşver canım benim takma kafana. ama erkek arkadaşına da söyle bu tarz şeyleri sana söylemesin

söylemesem yine ben suçlu olcam diyo
evet öyle derler kimseye de yaranılmıyor 4-4lük olsam bile bi kusur bulacaklardı eminim ..

Bence eşin onlara size ne deyip bunu da sana söylememeliydi.
Sana bunu iletip üzmenin anlamı yokmuş.
Yalnız kadın da pek görgüsüzmüş

Bence eşin onlara size ne deyip bunu da sana söylememeliydi.
Sana bunu iletip üzmenin anlamı yokmuş.
Yalnız kadın da pek görgüsüzmüş

oda hiç bir şey diyememiş bende dedim ki şimdiden laf söyletmiceksin ki ilerde de bir şey diyemesinler
artık köyede gitmicem görüşmicem hiç birisiyle de diyo
aslında bende bir şey dememesine şaşırdım çünkü amcasının kızı daha 6 yasına falan erkek arkadaşıma durup dururken 'boşver sevgilini' dedi
oda baya sinirlendi normalde hiç kimseye laf söyletmez ama morali bozulduğu an sadece susar içinden söylenir..
aynen hemde ne görgüsüz ..

Son düzenleyen: Moderatör:

İşte baştan susturmayınca devamı geliyor tatlım malesef.
Hiç takılma böyle şeylere. Dış görünüşümüzü biz seçmedik. Allah böyle yarattı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…