Mrb arkadaslar kisaca anlatayim aglamaktan zor yaziyorum zaten. 2bucuk senelik bi iliskim var dunde erkek arkadasim beni koyune goturdu ilk defa akrabalariyla gorustum teyzesinin elini optum ve bana ilk dedigi sey 'sende cok cansizmissin' dedi. Bende 20 yasindayim ufak tefek biseyim. Bugunde erkek arkadasima demis ki, o kiz ne oyle kendi boyuna posuna gore birini bul demis onu dedigi andan beri agliyorum ne yapacagimi bilmiyorum moralim cok bozuldu bende isterdim boyum kisa olmasin zayif olmayim diye ama benim elimdemi sanki. Kilo almak icinde herseyi yaptim.. erkek arkadasima da, beni istemeyeni ben hic istemem madem bundan sonrada kendine gore birisini bulursun dedim oda kizdi ben onlari cok istiyorum sanki gibisinden biseyler dedi biraz karisik anlatmis olabilirim kusura bakmayin ama artik boyle laflari duymaktan cok sıkıldım heleki erkek arkadasimin tarafindan duyunca iyice moralim bozuldu sizce fazla mi abartiyorum ama cok kirildim gercekten..
Mrb arkadaslar kisaca anlatayim aglamaktan zor yaziyorum zaten. 2bucuk senelik bi iliskim var dunde erkek arkadasim beni koyune goturdu ilk defa akrabalariyla gorustum teyzesinin elini optum ve bana ilk dedigi sey 'sende cok cansizmissin' dedi. Bende 20 yasindayim ufak tefek biseyim. Bugunde erkek arkadasima demis ki, o kiz ne oyle kendi boyuna posuna gore birini bul demis onu dedigi andan beri agliyorum ne yapacagimi bilmiyorum moralim cok bozuldu bende isterdim boyum kisa olmasin zayif olmayim diye ama benim elimdemi sanki. Kilo almak icinde herseyi yaptim.. erkek arkadasima da, beni istemeyeni ben hic istemem madem bundan sonrada kendine gore birisini bulursun dedim oda kizdi ben onlari cok istiyorum sanki gibisinden biseyler dedi biraz karisik anlatmis olabilirim kusura bakmayin ama artik boyle laflari duymaktan cok sıkıldım heleki erkek arkadasimin tarafindan duyunca iyice moralim bozuldu sizce fazla mi abartiyorum ama cok kirildim gercekten..
Ne yapacakmis teyzesi uzun boylu kizi. Koyun basket takimina forvet mi ariyor? cok uzun olsan yine bir kulp takicakti, biliyorsun degil mi? densiz insanlar icin gozyasi akitmaya degmez sekerim. İt ulur kervan yurur:)
17 yaşındaki birinden olgunluk beklemeniz hata. Ayrıca daha ortada bir resmiyet yokken teyzesiyle falan tanıştırması da gereksiz. Elele geçirip gülüp eğleneceğiniz zamanları gereksiz sözler yüzünden ağlayarak geçiriyorsunuz.
Benim boyumda 1.60 eşim 1.82. Siz yaşınızdan dolayı daha çocuksu duruyorsunuzdur. Zamanla fiziğiniz- giyiminiz oturur insanlar söylediklerinden utanır. Ailesiyle çok iç içe olmayın. Hayatın ne getireceği belli olmaz.
oyy kıyamam canım ya üzülme. teyzesi yaşına göre hiç olgun değil. önemli olan hayırlı olmak. üzülme sen ne güzel işte zayıfsın. teyzesinin ayıbı. tabi erkek arkadaşında sana söylememesi gerekirdi ama yapcak bişey yok.
yani beni nasıl bişey bekliyolardı ki yaşımız o kadar da büyük değil
hadi götürdü beni bi cahillik etti ama teyzesinin yaptığı daha büyük bi cahillik
üzülmeyim diyorum ama 2 dakika sonra aklıma geliyor teyzesini geçtim anneanneside demiş hastalıklı mı diye
yok artık daha neler. sakın üzülme onlar hatalılar bu konuda. zayıf olunca hastalıklı mı olunuyor. biraz kilolu olsan o ne balina derler. boşver canım benim takma kafana. ama erkek arkadaşına da söyle bu tarz şeyleri sana söylemesin
Bence eşin onlara size ne deyip bunu da sana söylememeliydi.
Sana bunu iletip üzmenin anlamı yokmuş.
Yalnız kadın da pek görgüsüzmüş
söylemesem yine ben suçlu olcam diyo
evet öyle derler kimseye de yaranılmıyor 4-4lük olsam bile bi kusur bulacaklardı eminim ..
oda hiç bir şey diyememiş bende dedim ki şimdiden laf söyletmiceksin ki ilerde de bir şey diyemesinler
artık köyede gitmicem görüşmicem hiç birisiyle de diyo
aslında bende bir şey dememesine şaşırdım çünkü amcasının kızı daha 6 yasına falan erkek arkadaşıma durup dururken 'boşver sevgilini' dedi
oda baya sinirlendi normalde hiç kimseye laf söyletmez ama morali bozulduğu an sadece susar içinden söylenir..
aynen hemde ne görgüsüz ..
Amaç şu bak senin arkandan bunları söylüyolar ama hadi iyisin ben seni seviyorum, kıymetimi bil.
İnsan sevgilisini tanımaz mı, buna üzüleceğini, kırılacağını bilmez mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?