Bu durum benim mantığıma ters geldi yahu
17 yaşında ki birinden teyzesi nasıl bir 'sevgili' getirmesini bekliyormuş ki sizi görünce beğenmemiş
Kadınsı birini mi bekliyordu :26:
Tam tersi yaşınıza göre küçük gözükmeniz böyle bir ilişkide avantaj olsa gerek
Erkek arkadaşının ağzında bakla ıslanmıyor anlaşılan.
İnsan sevdiğine böyle bişeyi söyleyebilir mi yahu.
Takılmaa boşver.
teyze etraftakilerin yaşam enerjisini emmeye çalışan bir vampir
ufak tefek olmasan iri olsan
bu sefer nerden buldun bu beygiri diyecekti
emin ol bir kulp takar bu tipler
gözünün altında kaş var örneğinde olduğu gibi
sen de öğreneceksin baş etmeyi
hayat bu tiplerle dolu
Sevgilin 17 yaşında mı 14 te çıkmaya başladınız o vakit:26:
Böyle salakça lafları sana taşımış diye kızacaktım ama bu yaştaki birinden
ince düşünce beklemek saçma olur.
Çok erken bence ailesiyle tanışman için.
Önce büyüyüp, seni taşıyabileceği, savunabileceği olgunluğa erişmesini beklemeliydin..
sevgılınızle aranız nasıl sımdı pekıYa hayir o degil de ben mutluysam benim icin yaşının onemi yok
Ben inandigim icin gittim zaten ve beni herturlu savunuyo ama bunlari bana soylemekle hata yapti
Ve annesi de beni savunuyo gercekten basta cok uzulmustum ama sonradan anladim ki degmezmis
Tesekkurler yorumunuz icin
sevgılınızle aranız nasıl sımdı pekı
Erkek arkadasin kendi soyleyemediklerini teyzem dedi diye anlatmis bence. Yoksa bu okuzlugun baska bi açıklamasını bulamiyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
masallah o haldeCok iyii :)
Hayir canim olur mu oyle sey ya :)
Mrb arkadaslar kisaca anlatayim aglamaktan zor yaziyorum zaten. 2bucuk senelik bi iliskim var dunde erkek arkadasim beni koyune goturdu ilk defa akrabalariyla gorustum teyzesinin elini optum ve bana ilk dedigi sey 'sende cok cansizmissin' dedi. Bende 20 yasindayim ufak tefek biseyim. Bugunde erkek arkadasima demis ki, o kiz ne oyle kendi boyuna posuna gore birini bul demis onu dedigi andan beri agliyorum ne yapacagimi bilmiyorum moralim cok bozuldu bende isterdim boyum kisa olmasin zayif olmayim diye ama benim elimdemi sanki. Kilo almak icinde herseyi yaptim.. erkek arkadasima da, beni istemeyeni ben hic istemem madem bundan sonrada kendine gore birisini bulursun dedim oda kizdi ben onlari cok istiyorum sanki gibisinden biseyler dedi biraz karisik anlatmis olabilirim kusura bakmayin ama artik boyle laflari duymaktan cok sıkıldım heleki erkek arkadasimin tarafindan duyunca iyice moralim bozuldu sizce fazla mi abartiyorum ama cok kirildim gercekten..
Yaşlarınız çok ufak canım, erkek arkadaşın da ergenliğini sürüyor ondan zaten olgunca ailesine karşılık vermesini beklemen ya da sana duyurmamasını beklemen için yaşı küçük. Sen bir daha bu tanışma merasimlerine gitme bence, biraz daha olgunlaşmayı okuldur iştir ne zaman biter o zaman daha iyi olur.
Bir de kaç kilosun merak ettim? Cansız, hastalıklı bu laflar çok ayıp, cahilce laflar sakın kafanı takıp da üzülme. Minyon olmak özellikle ileriki yaşlarda avantajdır.
Zaten bidaha da gitmeyi dusunmuyorumm
33-34 falan :'( ilerde avantaj ama bu yaslarda gercekten cok zor
masallah o halde
erkek arkadaşını tom cruise moduna sokma sakın..
hem zaten köy yeri öyle, benim ananemler falan da hep laf yapar öyle yeni tanıdıkları insanı yani asla aşağılamıyorum ancak kültür, yetişme ortamı olarak öyleler..
karşısındaki insanı düşünmeyecek kadar dürüstler aslında.
canınızı sıkmayın erkek arkadaşınız da sussun saçma sapan şeyler söylemesin size üzüleceğinizi bildiği halde. allah allah yahu ne düşüncesizmiş
33-34 kilo musun canım? Boyuna göre evet alman gerek, kilo almak için diyetisyene gittin mi canım? Bence gitmelisin sağlıklı bir şekilde kilo alırsın.
Vee spor çok önemli kilo alman için.
Ayrıca kafana takma milletin lafını, kusur bulmak en kolay şey.
Gittim her doktora gittim ama sonuc 0 tahlillerimin hepsi normal
Spora gitmedim yalniz
Mrb arkadaslar kisaca anlatayim aglamaktan zor yaziyorum zaten. 2bucuk senelik bi iliskim var dunde erkek arkadasim beni koyune goturdu ilk defa akrabalariyla gorustum teyzesinin elini optum ve bana ilk dedigi sey 'sende cok cansizmissin' dedi. Bende 20 yasindayim ufak tefek biseyim. Bugunde erkek arkadasima demis ki, o kiz ne oyle kendi boyuna posuna gore birini bul demis onu dedigi andan beri agliyorum ne yapacagimi bilmiyorum moralim cok bozuldu bende isterdim boyum kisa olmasin zayif olmayim diye ama benim elimdemi sanki. Kilo almak icinde herseyi yaptim.. erkek arkadasima da, beni istemeyeni ben hic istemem madem bundan sonrada kendine gore birisini bulursun dedim oda kizdi ben onlari cok istiyorum sanki gibisinden biseyler dedi biraz karisik anlatmis olabilirim kusura bakmayin ama artik boyle laflari duymaktan cok sıkıldım heleki erkek arkadasimin tarafindan duyunca iyice moralim bozuldu sizce fazla mi abartiyorum ama cok kirildim gercekten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?