cok kotuyum..

Bu durum benim mantığıma ters geldi yahu
17 yaşında ki birinden teyzesi nasıl bir 'sevgili' getirmesini bekliyormuş ki sizi görünce beğenmemiş
Kadınsı birini mi bekliyordu :26:
Tam tersi yaşınıza göre küçük gözükmeniz böyle bir ilişkide avantaj olsa gerek

yani büyük ihtimal teyzesi benim yaşımı bilmiyordur bile onun yaşında olsaydım o zamanki halimle gitsedim bu sefer ne diceklerdi Allah bilir
yani ondan küçük göstermem daha iyi.
büyük gösterseydim daha mi iyiydi yani ..

Erkek arkadaşının ağzında bakla ıslanmıyor anlaşılan.
İnsan sevdiğine böyle bişeyi söyleyebilir mi yahu.
Takılmaa boşver.

teyze etraftakilerin yaşam enerjisini emmeye çalışan bir vampir
ufak tefek olmasan iri olsan
bu sefer nerden buldun bu beygiri diyecekti
emin ol bir kulp takar bu tipler
gözünün altında kaş var örneğinde olduğu gibi
sen de öğreneceksin baş etmeyi
hayat bu tiplerle dolu

Maalesef ki oyle insan soylemeyeyimde yegenim uzulmesin der anneanneside oyle yok hastalikli miymisimda bilmem neymisim de yazik ya cidden yazik..

Sevgilin 17 yaşında mı 14 te çıkmaya başladınız o vakit:26:

Böyle salakça lafları sana taşımış diye kızacaktım ama bu yaştaki birinden
ince düşünce beklemek saçma olur.

Çok erken bence ailesiyle tanışman için.
Önce büyüyüp, seni taşıyabileceği, savunabileceği olgunluğa erişmesini beklemeliydin..

Ya hayir o degil de ben mutluysam benim icin yaşının onemi yok
Ben inandigim icin gittim zaten ve beni herturlu savunuyo ama bunlari bana soylemekle hata yapti
Ve annesi de beni savunuyo gercekten basta cok uzulmustum ama sonradan anladim ki degmezmis
Tesekkurler yorumunuz icin

sevgılınızle aranız nasıl sımdı pekı

Erkek arkadasin kendi soyleyemediklerini teyzem dedi diye anlatmis bence. Yoksa bu okuzlugun baska bi açıklamasını bulamiyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yaşlarınız çok ufak canım, erkek arkadaşın da ergenliğini sürüyor ondan zaten olgunca ailesine karşılık vermesini beklemen ya da sana duyurmamasını beklemen için yaşı küçük. Sen bir daha bu tanışma merasimlerine gitme bence, biraz daha olgunlaşmayı okuldur iştir ne zaman biter o zaman daha iyi olur.

Bir de kaç kilosun merak ettim? Cansız, hastalıklı bu laflar çok ayıp, cahilce laflar sakın kafanı takıp da üzülme. Minyon olmak özellikle ileriki yaşlarda avantajdır.

erkek arkadaşını tom cruise moduna sokma sakın..
hem zaten köy yeri öyle, benim ananemler falan da hep laf yapar öyle yeni tanıdıkları insanı yani asla aşağılamıyorum ancak kültür, yetişme ortamı olarak öyleler..
karşısındaki insanı düşünmeyecek kadar dürüstler aslında.
canınızı sıkmayın erkek arkadaşınız da sussun saçma sapan şeyler söylemesin size üzüleceğinizi bildiği halde. allah allah yahu ne düşüncesizmiş

Zaten bidaha da gitmeyi dusunmuyorumm
33-34 falan :'( ilerde avantaj ama bu yaslarda gercekten cok zor

Zaten bidaha da gitmeyi dusunmuyorumm
33-34 falan :'( ilerde avantaj ama bu yaslarda gercekten cok zor

33-34 kilo musun canım? Boyuna göre evet alman gerek, kilo almak için diyetisyene gittin mi canım? Bence gitmelisin sağlıklı bir şekilde kilo alırsın.
Vee spor çok önemli kilo alman için.

Ayrıca kafana takma milletin lafını, kusur bulmak en kolay şey.

masallah o halde

Tesekkkurlerr :)

Ben hic bilmem köy insanlari nasildir
Bizim köyümüz yok gercekten hepsimi boyle ya ben hayatimda gormedim boyle sey hani zayif dersin olur biter ama yok hasta falan cok agir seyler

Gittim her doktora gittim ama sonuc 0 tahlillerimin hepsi normal
Spora gitmedim yalniz

Gittim her doktora gittim ama sonuc 0 tahlillerimin hepsi normal
Spora gitmedim yalniz

Diyetisyene gidip kilo alman için diyet yaptın mı? Diyetisyen tahlile yollar madem ki birşey çıkmamış beslenme programı verir uygulaman için.
Beraberinde spor da yaparsan hem kas dokuların oluşur, daha kalıplı gözükürsün ve kilo alırsın.

Hic umursamayin. Sanki o teyze zamaninda dunya guzeli secilmis. Etraf kotu insanlarla dolu. Biri de size yakin cikti. Insallah ilerde evlenirseniz bayramda gidersiniz elini opersiniz biter gider.kirk yilda bir muhabbet edersiniz.
Bazi insanlar kalp mi kirarim can mi yakarim diye dusunmuyor bos bos konusuyor. Bunlara cevap dahi vermeyin en buyuk ceza umursamamak.
Allah yardimciniz olsun. ★ ☆ ★

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…