• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok kötüyüm...

s
canım benim, insanlar kayınvalidelerine bayıldıkları için değil mecburiyetten yakınlarında oluyorlar, en azından benimki mecburiyetten, maddi olarak ayrı eve çıkabilme şansım olmadığı için burada yaşamak zorundayım, eminim benimle aynı durumda olan çok insan vardır.[/QUOTE Haklısın mecburiyet ayrı tabi .ama bn eşime hep dedim çadırda yaşarım yuvam ayrı olsun diye.ki kırk kanaat geçiniyoruz bizde asgari ve 530 kira

Takma boşver. Bi de kalpten rahatsizmissin. Aaaa , senin canın daha kıymetli.:KK20: Çok rahatsizsan söyle eşine açık acik, hatta numara yap, bunlar sana kötü davrandığı bi gün, yere düş mesela :KK53:. Ben gidicem bak de, ayrı eve çıkmaya ikna etmeye bak:KK1:. Ayrıca çocuğun için de endiselenme, sen hala yaşıyorsun bilmem farkında mısın. Ne yani benim de ananem 20 senelik kalp hastası. Hemen ölünümüveriyor. Annemin bi lafı var keçi başından önce kuzu başı tez piser diye. Olucem hastalıktan dersin dersin, küt kaynanan ölür, şaşar kalirsin. Vakti zamanı mi var bunların. At kafandan bu insanları, çıkar hayatından. Ayrı eve cikaramazsan da onu da kafaya takma, senin canın daha kıymetli.
Annemin bi lafı var keçi başından önce kuzu başı tez piser diye. Olucem hastalıktan dersin dersin, küt kaynanan ölür, ne güzel bi benzetme bu, gece gece güldürdün beni, sağolasın canımm. hastalık konusunda numara yapamam da ben, böyle giderse zaten bi gün küt diye düşücem :)

oğlum anaokuluna gidiyor zaten, benimde bikaç arkadasım var burada, ama aile gibi olmuyorki, biz ailemle çok bağlıyız birbirimize, öyle büyüdüm öyle alıştım burada da bunun boşluğunu yaşıyorum, yapayalnızım içim kocaman boşluk.

canim bak oglun varmis tum ilgini esine ve ogluna ver bosluk olcak bi durum yok sende onlari disla cevreni genislet yoklarmis gibi davran
bu kadar kafana takma yaa ozguvenini yuksek tut dua et bol bol

Sana kestirme bir yol öğreteyim , bir psikiyatri doktoruna gözük .
Yanlış anlamayasın sakın , hıncını bile çocuktan alacak duruma geldiysen iyi değilsindir zaten .
Doktorda ihtiyaç görürse kullanacağın ilaç hayat kaliteni nasıl bu kadar arttırdığına sen bile şaşıracaksın .
Yani şimdi ben de derim ev değişme imkanınız yok mu, sabret , çabala vs vs .
Git vallahi bak teşekkür edeceksin sonra.

O ilaçlar kısaca iplememeyi öğretiyor .
Konuşurken öfkelenmediğin için hani olur ya,
Ya ben bu lafı niye konuşma esnasın da söylemedim diye yeriz kendimizi işte o lafları o an rahatça söyleyebiliyorsun .

canim bak oglun varmis tum ilgini esine ve ogluna ver bosluk olcak bi durum yok sende onlari disla cevreni genislet yoklarmis gibi davran
bu kadar kafana takma yaa ozguvenini yuksek tut dua et bol bol

belki aynı binada olmasak bu kadar üzülmeyeceğim, ama hergün yüzyüze geliyoruz bişekilde. hiç olmadı iki günde bir eltim kayınvalideme geliyor oğlumla yaşıt oğlu da bize.. küçücük çocuğun zaten kabahatı yok gelsin tabii en az oğlum kadar ilgileniyorum onunla da gelince. ama annesi olacak gerizekalı hem benimle konusmuyor hem çocuk 4-5 saat bende kalıyor açmı tok mu umrunda değil çoğu zaman ben yedirip içirip terli mi değil mi bakıyorum, hatta bazen o kadar abartıyolarki kayınvalidemlere gelince çocuk yukardayken bana söyleme gereği bile duymadan hep birlikte gezmeye gidiyorlar. çocuk bende kimseden haberim yok, bunalıyorum artık... hem konusmuyorlar hem kullanıyorlar.

Sana kestirme bir yol öğreteyim , bir psikiyatri doktoruna gözük .
Yanlış anlamayasın sakın , hıncını bile çocuktan alacak duruma geldiysen iyi değilsindir zaten .
Doktorda ihtiyaç görürse kullanacağın ilaç hayat kaliteni nasıl bu kadar arttırdığına sen bile şaşıracaksın .
Yani şimdi ben de derim ev değişme imkanınız yok mu, sabret , çabala vs vs .
Git vallahi bak teşekkür edeceksin sonra.

O ilaçlar kısaca iplememeyi öğretiyor .
Konuşurken öfkelenmediğin için hani olur ya,
Ya ben bu lafı niye konuşma esnasın da söylemedim diye yeriz kendimizi işte o lafları o an rahatça söyleyebiliyorsun .
haklısın bi dönem gitmiştim zaten ama verdiği ilaçlar inanılmaz kilo yaptı sonra da mecburiyetten bıraktım. şimdi de oğlum yalnızlık hissetmesin diye bi kardeşi olsun istiyoruz şu durumda ilaç kullanmam doğru olmaz galiba :/ gerçi bu durumda olacak bebek ne kadar sağlıklı olur onu bende bilmiyorum ama yaşım ilerliyor...

haklısın bi dönem gitmiştim zaten ama verdiği ilaçlar inanılmaz kilo yaptı sonra da mecburiyetten bıraktım. şimdi de oğlum yalnızlık hissetmesin diye bi kardeşi olsun istiyoruz şu durumda ilaç kullanmam doğru olmaz galiba :/ gerçi bu durumda olacak bebek ne kadar sağlıklı olur onu bende bilmiyorum ama yaşım ilerliyor...
Çocuk düşünüyorsanız kullanamazsın tabi ki.
E o zaman tersini uygula sen de pişkin ol .
Git her gün evlerine , orda ye iç , kayınvalideni kastediyorum .
Erit buzları , yani ne diye çekeceksin ki kendini.
Olan sana oluyor onlar keyif yapıyor , azıcık değişin rolleri eltinle .
Nasıl oluyor bakalım .

Durumunuza çok üzüldüm. Annemi hatırlattı bana. Kafanıza takmayın, onlar sizi dışlıyorsa siz hiç muhatap olmayın. Aile gibisi yoktur tabiki, fakat sizin aileniz esiniz ve çocuğunuz. Çocuğumu sevmiyorlar diyorsunuz, inanın onun en çok sizin sevginize ihtiyacı var. Başkalarına kızıp acısını evladinizindan çıkarmayın.

Çocuk düşünüyorsanız kullanamazsın tabi ki.
E o zaman tersini uygula sen de pişkin ol .
Git her gün evlerine , orda ye iç , kayınvalideni kastediyorum .
Erit buzları , yani ne diye çekeceksin ki kendini.
Olan sana oluyor onlar keyif yapıyor , azıcık değişin rolleri eltinle .
Nasıl oluyor bakalım .
bi dönem öyle de davrandım ama birbirlerinin arkalarından konusup yüzlerine nasıl pişkince güldüklerini görünce, eltimle bi aradaylen beni yok saydıklarını hissedince geri çektiim kendimi.

belki aynı binada olmasak bu kadar üzülmeyeceğim, ama hergün yüzyüze geliyoruz bişekilde. hiç olmadı iki günde bir eltim kayınvalideme geliyor oğlumla yaşıt oğlu da bize.. küçücük çocuğun zaten kabahatı yok gelsin tabii en az oğlum kadar ilgileniyorum onunla da gelince. ama annesi olacak gerizekalı hem benimle konusmuyor hem çocuk 4-5 saat bende kalıyor açmı tok mu umrunda değil çoğu zaman ben yedirip içirip terli mi değil mi bakıyorum, hatta bazen o kadar abartıyolarki kayınvalidemlere gelince çocuk yukardayken bana söyleme gereği bile duymadan hep birlikte gezmeye gidiyorlar. çocuk bende kimseden haberim yok, bunalıyorum artık... hem konusmuyorlar hem kullanıyorlar.

cok ayip bu yaptiklari sen Allaha sigin hic bir zalimlik haksizlik yikamasin seni
kesinlikle bi ugras bul al cocugunu eltin geldiginde gezmeye yada carsiya git bakici deilsin sen
esin ne diyor bu duruma

Durumunuza çok üzüldüm. Annemi hatırlattı bana. Kafanıza takmayın, onlar sizi dışlıyorsa siz hiç muhatap olmayın. Aile gibisi yoktur tabiki, fakat sizin aileniz esiniz ve çocuğunuz. Çocuğumu sevmiyorlar diyorsunuz, inanın onun en çok sizin sevginize ihtiyacı var. Başkalarına kızıp acısını evladinizindan çıkarmayın.
evet o da farkında artık herşeyin, küçücük haliyle benim üzüldüğümün farkında bişeyler yapmaya çalışıyor mutlu etmek için, o kadar hassas ki; bende tam aksine kötü davranıyorum ona. elimde olmadan, sonrası pişmanlık ama değişemiyorum.

canım benim, senin ve annen içinde çok üzüldüm Allah yardımcınız olsun. şimdilik buradan taşınma olasılığımız yok ev aldık ama 8 yıla yakın borcu var, onu ödeyebilmemiz için burada kalmamız gerekiyor. kendimden çok oğluma üzülüyorum, hiç istemediler sevmiyorlar oğlumu insanları görünce o kadar iyi rol yapıyorlar ki... Allah ıslah etsin..
Hic istemediler mi torun olmasini ? Ne ilginc. Niye istemeye gelmisler o zaman seni?

cok ayip bu yaptiklari sen Allaha sigin hic bir zalimlik haksizlik yikamasin seni
kesinlikle bi ugras bul al cocugunu eltin geldiginde gezmeye yada carsiya git bakici deilsin sen
esin ne diyor bu duruma
o da hak veriyor, ama bişey söylemez ki onlara. oğlumla oynamak için çocuk istiyordur çıkmayı diyo.

Hic istemediler mi torun olmasini ? Ne ilginc. Niye istemeye gelmisler o zaman seni?
eşimle severek evlendik biz, ama ailesi beni istememişlerdi başlarda, eşime eltimin ablasını isteyecekmiş kayınvalidem ama eşim istememiş bu arada eltimin ailesinin durumu çok iyi, benim kayınvalidem de maddiyata çok düşkün o sebepten ki; ailemin durumu çok iyi olmayınca başından beri beni ezme içgüdüsüyle hareket ediyor, sürekli beğenmeme durumu var, oğluma hamile kalınca eltim benim oğlum daha çok sevilecek demişti insanlara dedği gibi de oldu, oğlumla aralarında 9 ay var, ama onunki için yapılamayacak hiç bişey yok, bu kıskançlık değil asla, ama küçücük çocukları ayırıyorlar göz göre göre.

evet o da farkında artık herşeyin, küçücük haliyle benim üzüldüğümün farkında bişeyler yapmaya çalışıyor mutlu etmek için, o kadar hassas ki; bende tam aksine kötü davranıyorum ona. elimde olmadan, sonrası pişmanlık ama değişemiyorum.

Kıyamam kuzum :KK43: Gözlerim doldu. Allah aşkına cocugunuzu bu meseleden uzak tutun. Gerekiyorsa psikolojik destek alin. Hem kendiniz hem çocuğunuz için. Değişirsiniz, en değerli varlığınızı ne için kimler için hirpaladiginizi bir dusunun..

Kıyamam kuzum :KK43: Gözlerim doldu. Allah aşkına cocugunuzu bu meseleden uzak tutun. Gerekiyorsa psikolojik destek alin. Hem kendiniz hem çocuğunuz için. Değişirsiniz, en değerli varlığınızı ne için kimler için hirpaladiginizi bir dusunun..
o kadar haklısın ki; yüzüne bakmadıkları oğlumu onlar için üzüyorum. bende destek almak istiyorum ama ilaç kullanamam şu durumda o yüzden gitmiyorum doktora. yoksa tam bi çöküntü yaşıyorum bu ara.

bi dönem öyle de davrandım ama birbirlerinin arkalarından konusup yüzlerine nasıl pişkince güldüklerini görünce, eltimle bi aradaylen beni yok saydıklarını hissedince geri çektiim kendimi.
Acıyorsun kendine farkında mısın ?
Sen de iki yüzlü ol , zaman zaman ben de iki yüzlü olmak durumun da oluyorum .
Biliyorum karşımdakinin beni sevmediğini ,ben de ona bayılmıyorum ama ne diye o zevki tattırayım ona.
Bak sanabir konuda öğrendiğim farkındalığımı söyleyeyim .
Birbirinin arkasından konuşup sonra canım cicim olmayan kişi çok azdır.
Ve hepimiz biraz böyleyizdir kendimize itiraf edebilirsek.
Ya yeri geliyor anam ablamı çekiştiriyor yahu bana .
Sen deee neymiş birbirlerinin arkasından dedikodu yapıp sonra canım cicim oluyorlarmış .Onlar ne yaparsa yapsınlar sen keyfine baksana.
E sen de yap , dedikodu yap demiyorum tabi ki , sevmiyorsan da seviyormuş gibi yap. Hem kendini geri çekiyorsun sonra dışlıyorlar diyorsun , davranışları doğru olmayabilir ama bu konu da kendini geri çekmekle sen hatalısın , gerekirse yüzlerine söyle ama böyle arafta kalma.
Sen istediğin şekle kalıba girsinler istiyorsun , çok beklersin çooook .

Acıyorsun kendine farkında mısın ?
Sen de iki yüzlü ol , zaman zaman ben de iki yüzlü olmak durumun da oluyorum .
Biliyorum karşımdakinin beni sevmediğini ,ben de ona bayılmıyorum ama ne diye o zevki tattırayım ona.
Bak sanabir konuda öğrendiğim farkındalığımı söyleyeyim .
Birbirinin arkasından konuşup sonra canım cicim olmayan kişi çok azdır.
Ve hepimiz biraz böyleyizdir kendimize itiraf edebilirsek.
Ya yeri geliyor anam ablamı çekiştiriyor yahu bana .
Sen deee neymiş birbirlerinin arkasından dedikodu yapıp sonra canım cicim oluyorlarmış .Onlar ne yaparsa yapsınlar sen keyfine baksana.
E sen de yap , dedikodu yap demiyorum tabi ki , sevmiyorsan da seviyormuş gibi yap. Hem kendini geri çekiyorsun sonra dışlıyorlar diyorsun , davranışları doğru olmayabilir ama bu konu da kendini geri çekmekle sen hatalısın , gerekirse yüzlerine söyle ama böyle arafta kalma.
Sen istediğin şekle kalıba girsinler istiyorsun , çok beklersin çooook .
canım ben olamıyorum öyle, bu zamana kadar kimseyi ne seviyormuş gibi yaptım ne sevmiyormuş gibi.. hayatta doğru bir tane vardır. insanlarla sırf aramı iyi tutmak için yaranmak için yapamamki ben ikiyüzlülük, birini ya seversin ya sevmezsin.. ortası yok ki bunun.

yapmayin lutfen yorumlari ve sizin cvplarinizi okuyorum tamam haklisiniz kotuluk yapiyolar ama siz de kendinizi eziyosunuz oglunuzun ne sucu var ki
bazi insanlari gormeyin mutlulugunuzdan caliyosunuz siz onlari gormedikce takmadikca hersey degisir ama once kendinizi bi degisturin yanliz degilsiniz cok guzel bi oglunuz var sukredin lutfen

eşimle severek evlendik biz, ama ailesi beni istememişlerdi başlarda, eşime eltimin ablasını isteyecekmiş kayınvalidem ama eşim istememiş bu arada eltimin ailesinin durumu çok iyi, benim kayınvalidem de maddiyata çok düşkün o sebepten ki; ailemin durumu çok iyi olmayınca başından beri beni ezme içgüdüsüyle hareket ediyor, sürekli beğenmeme durumu var, oğluma hamile kalınca eltim benim oğlum daha çok sevilecek demişti insanlara dedği gibi de oldu, oğlumla aralarında 9 ay var, ama onunki için yapılamayacak hiç bişey yok, bu kıskançlık değil asla, ama küçücük çocukları ayırıyorlar göz göre göre.
Sana inanmiyorum ya, bir silkelenip kendine gelir misin lutfen? Sen o igrenc insanlara istediklerini veriyorsun farkinda misin? Bu insanlar kotu ya, bildigin kotu. Sen onlara muhtac filan degilsin. Cocugunu hangi insanlar icin kiriyorsun farkinda misin? Duzelmeye calisiyorum ama yapamiyorum diye bir sey yok. Kendine bir hayat kuracaksin. Cocugunu ve esini mutlu edeceksin ve sen de mutlu olacaksin. Esin bir sey diyemiyorsa bekleme, bosuna neden diyemiyor diye de uzulme. Hayatini bu insanlar icin mi mahvedeceksin? Inanamiyorum sana. Inadina yasaman, mutlu olman, yuvana sarilman gerekiyor senin. O igrenc insanlarin sana ve cocuguna yakin olmasini istememelisin.

Cok sinirlendim sana gercekten. Iyi olmak senin elinde, o pisliklere firsat verme. Mutlu olacaksin, gorevin bu olsun. Cik gez, cocugunu gezdir. Arkadaslarin da ailen gibi olabilir. Benim de kocamin ailesiyle hic irtibatim yok. O kadar berbat insanlar ki Allah'im ne .ok olduklarini bana erkenden gosterdi, kurtardi onlardan beni diyorum. Lutfen yuvana saril. Eltin kayinvalidene geldiginde cocugunu al parka cik. Seni kullanmalarina izin verme. Sana senden baska kimseden fayda yok, bunu bil.

Back
X