Sana inanmiyorum ya, bir silkelenip kendine gelir misin lutfen? Sen o igrenc insanlara istediklerini veriyorsun farkinda misin? Bu insanlar kotu ya, bildigin kotu. Sen onlara muhtac filan degilsin. Cocugunu hangi insanlar icin kiriyorsun farkinda misin? Duzelmeye calisiyorum ama yapamiyorum diye bir sey yok. Kendine bir hayat kuracaksin. Cocugunu ve esini mutlu edeceksin ve sen de mutlu olacaksin. Esin bir sey diyemiyorsa bekleme, bosuna neden diyemiyor diye de uzulme. Hayatini bu insanlar icin mi mahvedeceksin? Inanamiyorum sana. Inadina yasaman, mutlu olman, yuvana sarilman gerekiyor senin. O igrenc insanlarin sana ve cocuguna yakin olmasini istememelisin.
Cok sinirlendim sana gercekten. Iyi olmak senin elinde, o pisliklere firsat verme. Mutlu olacaksin, gorevin bu olsun. Cik gez, cocugunu gezdir. Arkadaslarin da ailen gibi olabilir. Benim de kocamin ailesiyle hic irtibatim yok. O kadar berbat insanlar ki Allah'im ne .ok olduklarini bana erkenden gosterdi, kurtardi onlardan beni diyorum. Lutfen yuvana saril. Eltin kayinvalidene geldiginde cocugunu al parka cik. Seni kullanmalarina izin verme. Sana senden baska kimseden fayda yok, bunu bil.