Evet mantıklı düşünüldüğü zaman gercekten haklısınız ama ne bileyim gözümde çok büyük bi zaman gibi geliyor.Biz 6 ay yaptık askerliği 4 gün sonra yanimda olacak inşallah...benimki geldi izne ama emin ol gel gitler insanı çok yoruyor...gelmemesi daha iyi bence 10 ay fazla ama sık dişini biraz geçecek emin ol...
İnşallahh içime biraz da olsa su serptinizYeterki sağlık olsun geçer gider neler geçmiyorki heleki ▪ sayılı gün su gibi gecer
Biz kesin birbirimizi bıçaklardıkBaskıcı bi ailem yok yani gezerim giyerim hiç sorun degil sadece evin tek kızı olmam 3 abimden sonra o yüzden başıma bişey gelmelerinden korkuyolar :) çok korumacılar hatta diyorum Allahım daha fazla abim olsaydı
aynen bizim bide 10 aylık bebeğimiz vardı uzaktıda 6 ay görmedim bende görmek istemedim zaten ayrılmak heleki kızım için oldukça zordu bide kayınvalidemle kaldım 6 ay ölünmüyo olup gidiyo....
Canım ya bende ilk gittiği zamanlar çok kötüydüm...sanki hiç bitmeyecek gibi geliyordu ama su gibi geçti işte...az ağlamadım buralarda bende...ama geçti gitti işte...darısı başına olsun kardeşim...Allah yardımcınız olsun tez zamanda kavuştursun İnşallah...mutlu huzurlu bir hayat nasip etsin...Evet mantıklı düşünüldüğü zaman gercekten haklısınız ama ne bileyim gözümde çok büyük bi zaman gibi geliyor.
Bana ne diyeceksin canım 2 çocuk kayınvalide kayın ne ararsan var mübarek...Senin epey zor geçmiştir o zaman. Hele kv ile düşünemiyorum
Sağlıkla huzurla büyüsün kuzu
Amiiiinn canım benimm Allah razı olsun. Hepimizin inşallah.. Beni rahatlattınızCanım ya bende ilk gittiği zamanlar çok kötüydüm...sanki hiç bitmeyecek gibi geliyordu ama su gibi geçti işte...az ağlamadım buralarda bende...ama geçti gitti işte...darısı başına olsun kardeşim...Allah yardımcınız olsun tez zamanda kavuştursun İnşallah...mutlu huzurlu bir hayat nasip etsin...
Bana ne diyeceksin canım 2 çocuk kayınvalide kayın ne ararsan var mübarek...
25 yaşında canım genç yani o da ben 22 yaşındayım eşim 23...zor bir süreçti ama bitti şimdi gelsin evi ayiracağız direk...askerlik engellemişti bizi ama o da bitti şükür...Vuhuuu
Allah sabır versin hemde büyük sabır versin canım.
Kayın kaç yaşında
Senin epey zor geçmiştir o zaman. Hele kv ile düşünemiyorum
Sağlıkla huzurla büyüsün kuzu
25 yaşında canım genç yani o da ben 22 yaşındayım eşim 23...zor bir süreçti ama bitti şimdi gelsin evi ayiracağız direk...askerlik engellemişti bizi ama o da bitti şükür...
Aynen o günlermi eşimin küsmelerine tavırlarına vs razıydım yeterki kv olmasındı sonrada aramız bidaha düzelmedi zaten kvyle nefret ettim.....çok tşk sağolun ilk d.günü kutlayamadık babayla ama geçen gün ilk defa hepberaberdik bide kızlar babaya daha düşkün ...
Sözlüm askerde önceki konulardan bilirsiniz belki. Biraz önce aradı ve askerlik bitene kadar izin kullanmicagını söyledi, bi an önce erken gelip hayallerimize devam etmek istedigini söyledi. Beni çok sevdigini biliyorum. Ama on ay .. On ay görmeden nasıl durucam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?