cok kotuyum!

evrimFL

Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2015
281
125
kizlar sadece dua edin!bu benim icin cok onemli,keske benim derdimde gorumcem kaynanam ve hatta kocam olsaydi!
ben 5 gun once dogum yaptim ve oglum oldu!simdi yogun bakima aldilar cunki morariyordu!lutfen dua edin detaya girmek istemiyorum!ama lutfen dua edin,oglumun ve benim buna ihtiyacimiz var!

kizlar sadece dua edin!bu benim icin cok onemli,keske benim derdimde gorumcem kaynanam ve hatta kocam olsaydi!
ben 5 gun once dogum yaptim ve oglum oldu!simdi yogun bakima aldilar cunki morariyordu!lutfen dua edin detaya girmek istemiyorum!ama lutfen dua edin,oglumun ve benim buna ihtiyacimiz var!
Allah yardımcınız olsun :KK43:

Ah canım benim, allah minik meleğini korusun, en kısa sürede sağlığına kavuştursun inşallah. Rabbim burdan müjdeli haberini okumayı nasib etsin bizlere. Dualarım seninle:KK200:

Allah şifa versin bebeğini sağlıklı bir şekilde en kısa zamanda kucaklarsin inş. moralini bozma desem işe yaramaz biliyorum ama emin ol yoğun bakım hep bebek dolu ve hepsi en fazla 15 güne sapasağlam çıkıyor.Allah meleğini korusun

X