çok kötüyüm :(((

miss bd

Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2015
6
1
6
  1. Kızlar çok kötüyüm ya üye oldum biraz desteğe ihtiyacım var.. kısaca bundan 20 yıl önce lise 1 deyken bir süre çıkmış olduğum biri vardı..evlerimiz yakın olduğu için yıllar içinde arada karşılaşıyoduk ama ben hiç konuşmuyodum umrumda değildi..ama bi kaç ay önce bişey oldu birden onu düşünmeye başladım niye bilmiyorum belki çok yanlızım ondan olabilir. ve bir ay önce karşılaştık ilk kez ona baktım gülümsedim cesaret verdim yanıma geldi konuştuk biraz numaramı istedi bende verdim..o günden beri görüştük sürekli istanbul dışındaydı ama telefonda görüştük daha dün sabah geldi ve yüz yüze akşam görüştük saatlerce birlikteydik güzeldi bi sorun olmadı..ama şunu söyliyim bu süre içinde çokda tartıştık..çünkü evlenip boşanmış kötü bi evlilik yaşamış onun söylediğine göre...ve benimle ilgili her detayı hatırlıyo 20 yıl öncesine ait..bu süre içinde beni görmek istemiş bulmak istemiş ama ulaşamamış falan filan. ama ben diyorumki neden görüşmek istiyosun benimle sonuçta ben artık kimseyle öylesine vakit geçirmek istemiyorum bana dediki anı yaşayalım biz evlenemeyiz çünkü benim ailem kapalı birini ister sen öyle değilsin dedi bana bu yüzden tartıştık ama sonra dediki bana biraz zaman ver sonra bütün olumsuzlukları konuşalım dedi bende devam ettim böyle diyince bugüne kadar..bugün akşam da görüşcektik sabah konuştuk öğlen yine aradı beni saçma bişeyden kavga ettik ama benimle çok rahat konuştu olmuyosa bitsin gibi şeyler bende çok sinirlendim bi sürü kötü şey söyledim ve kapattım..aramadı o da..ben yine bir sürü kötü şeyler yazdım cevapda vermedi..ama çok üzgünüm nasıl böyle davranabilir madem o kadar yıl beni unutmadın şimdi ne bu?? benmi bu kadar yüz verdim bilmiyorum kızlar..ama sonuç yine sarsılan benim güvenim yine üzülen benim...napıcam bilmiyorum ya Allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın

O kadar yıl seni unutmamış değil sen ona gülümseyerek cesaret vermişsin o yüzden yanına yanaşmış.. Ailesi öyle demişse bence hiç zorlamaya gerek yok. Değişmezler bu saatten sonra. Sen onun boşanmış olduğunu sorun etmiyorsun ama o gelip sana annem böyle istiyor diyor. Tuhaf.

beni unutmamış evet birilerine sormuş bulmaya çalışmış ama ulaşamamış..arada karlışıyoduk ama benden dolayı cesaret edememiş yanıma gelmeye.. en son karşılaştığımızda bende konuşmak istediğimi belli ettim geldi ve görüşmeye başladık..ama evet doğru haklısın değişmez bunlar

Bir erkek bir kadını unutmuyosa eğer başka bir kadın ile evlenmez..

işte bunlar gibiler evlenir çünkü kendi kararları yok ki ailesi kimi uygun görürse o
Neden boşanmış o zaman? Ben inanmıyorum 20 yılda aşk sevgi falan kalmaz yani.. Sert konuşuyir gibi görünebilirim ama normak yapım bu, objektif olarak söylemek isterim.
Çok fazla bir tecrübem yok ama etrafımdaki erkekleri iyi gözlemledim. Evet aile bir yere kadar karışır, ama bu raddeye gelmez. Senden şuan umudu var madem önceden de olabilirdi.
Ha ya da çok cesaretsizse hiççç bulaşmamak lazım, ailesine karşı rezil rusva eder seni. Cesareti olmayan erkekten korkmak lazım..

eşiyle anlaşamıyomuş çok konuda en sonunda ayrılmak zorunda kalmış..ya tabiki 20 yılda aşk kalmaz onunda benimde hayatıma başkaları girdi tabiki..benim hiç umrumda bile değildi 2 ay öncesine kadarda..ama bi şans veriyim dedim sadece denedim tanımak istedim daha yakından ama bu şekilde konuşunca tabi güvenemedim kafamda soru işaretleri oldu hep..bu yüzdende tartıştık bi kaç kez bugüne kadar. ama bugün tavırlarına çok kızdım ve bu noktaya geldik..güvenmemem gerektiğini biliyorum ona

Lisede çiktigin çocukla yeniden... Seni unutamadığı falan yok. Denk gelmiş konuşmuş gezmiş vs. Birşey bekleme..ani yaşayalım demiş sana..daha açık nasıl söylesin..malesef..

En kısa zamanda netleştir bence.. Eğer zaman verir ve bu konuyu uzun süre açmazsan, o geçen zaman sonunda bu konuyu açtığında "ben sana baştan söylemiştim" e döner iş..

En kısa zamanda netleştir bence.. Eğer zaman verir ve bu konuyu uzun süre açmazsan, o geçen zaman sonunda bu konuyu açtığında "ben sana baştan söylemiştim" e döner iş..
görüşmüyoruz kaç gündür şu an için bitti..en iyiside bu galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…