çok kötüyüm

Canan1992

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2013
379
199
123
33
Slm kızlar çok kötüyüm dün abim on yedi yıla yakın ceza yedi. Bugunde eşim.. Beş yıl önce beraat etmiş. Bir barda çalışıyormus musteri parayi vermemiş bunlarda adamı dövüp parayi almışlar yani gasp. Bir yıl yatmış sonra beraat etmiş şimdi aradan 5 yıl geçti bizde yeni evli sayılarız avukat aradı ocakta mahkeme var dedi ve hersey olabilir demiş. Yani öf beraat yemiş ya Yargıtay onay vermemiş tekrar yatar mi bi cocugum var Yeni Ev aldık bi sürü borcumuz var aranızda anlayan var mı ne olur birsey söyleyin

Zor bir durum senin için, eşin kaç yıl yatarmış
Ama abin 17 yılı ne sebepten yedi ?

Allah yardımcınız olsun
Gerçekten çok zor bı durum.
Bi avukata danışşsanız onlar net bır bılgı verebılır..

Abim leeşimin bir bağı yok ayrı ayrı suçlar. Bilmiyorum ki bende soruyorum acaba ne olur diye :-(
Ayrı olduğunu anladığım için abininkinin sebebini sordum
Eşin hadi barda para mevzusundanmış ta
17 yıl dediğin ciddi birşeydir abinin ki

17 yıl ceza aldığına göre abinizin suçu baya büyük, bilmiyorum demenizde pek inandırıcı gelmedi bana.
Allah kurtarsın ve affetsin ikisinide

17 yıl ceza aldığına göre abinizin suçu baya büyük, bilmiyorum demenizde pek inandırıcı gelmedi bana.
Allah kurtarsın ve affetsin ikisinide
Ona bilmiyorum demedim ki başka söylediğine dedim abimin suçunu açmadim üzüntü üstüne üzüntü demek istedim:-(

nitelikli yağma hali olduğundan 10 yıldan 15 yıla kadar ceza alabilir
Avukatı yok mu gidin ayrıntılı konuşun

yatmış aynı suçu tekrarlamadı ise ceza almaz
infaz verirler zaten yatmış
eğer infaz süresinde polislik bi olay olursa hem infazı hem yeni cezası olur ve o zaman
hapise girer

eğer infaz süresinde polislik bi olay olursa hem infazı hem yeni cezası olur ve o zaman
hapise girer
ceza infaz edilmemiş çünkü ortada ceza yok beraat etmiş ancak temyizde yargıtay kararı bozmuş o yüzden tekrar görülecek dava dosyası

ceza infaz edilmemiş çünkü ortada ceza yok beraat etmiş ancak temyizde yargıtay kararı bozmuş o yüzden tekrar görülecek dava dosyası
ben anlamamışım ama çocuk ve pişmanlık
aynı konunun tekrar edilmemesi göz önünde bulundurur bence mahkeme

barodan bir avukat tut

ben anlamamışım ama çocuk ve pişmanlık
aynı konunun tekrar edilmemesi göz önünde bulundurur bence mahkeme

çocuğunun olması vs. çok etkileyeceğini sanmam
ama detayları bilmediğimiz için kesin bir şey de diyemeyiz
hayırlısı olsun
En iyisi avukatlarıyla konuşmaları

hapise girer
Yok aynı suç yok evlendik düzgün çalışıyor zaten hatta hiçbir suç yok

Sonuçta beraat yemiş bi keresinde. Beş yıl aradan sonra tekrar alırlar mi acaba:-(

Sonuçta beraat yemiş bi keresinde. Beş yıl aradan sonra tekrar alırlar mi acaba:-(

Beraat kararını Yargıtay bozmuş
5 yıl vs geçmesi önemli değil dava dosyasi görülecek tekrardan
Bir kaç birlikte dovmusse nitelikli yagma suçundan 10 15 yıl arası cezalandirilabilir
Yok tek başına ise basit yagma 6 10 yıl cezalandirilabilir
Kanunda böyledir
Ama hiç ceza da almayabolir
Avukatıniz varsa gidin konuşun o size anlatır böyle bekleyerek olmaz

Eşim avukatın yanına gitmiş sesi kötü geliyordu bende size yazayım dedim:'''(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…