Abim leeşimin bir bağı yok ayrı ayrı suçlar. Bilmiyorum ki bende soruyorum acaba ne olur diye :-(Zor bir durum senin için, eşin kaç yıl yatarmış
Ama abin 17 yılı ne sebepten yedi ?
Ayrı olduğunu anladığım için abininkinin sebebini sordumAbim leeşimin bir bağı yok ayrı ayrı suçlar. Bilmiyorum ki bende soruyorum acaba ne olur diye :-(
Ona bilmiyorum demedim ki başka söylediğine dedim abimin suçunu açmadim üzüntü üstüne üzüntü demek istedim:-(17 yıl ceza aldığına göre abinizin suçu baya büyük, bilmiyorum demenizde pek inandırıcı gelmedi bana.
Allah kurtarsın ve affetsin ikisinide
ceza infaz edilmemiş çünkü ortada ceza yok beraat etmiş ancak temyizde yargıtay kararı bozmuş o yüzden tekrar görülecek dava dosyasıyatmış aynı suçu tekrarlamadı ise ceza almaz
infaz verirler zaten yatmış
eğer infaz süresinde polislik bi olay olursa hem infazı hem yeni cezası olur ve o zaman
hapise girer
ben anlamamışım ama çocuk ve pişmanlıkceza infaz edilmemiş çünkü ortada ceza yok beraat etmiş ancak temyizde yargıtay kararı bozmuş o yüzden tekrar görülecek dava dosyası
barodan bir avukat tutSlm kızlar çok kötüyüm dün abim on yedi yıla yakın ceza yedi. Bugunde eşim.. Beş yıl önce beraat etmiş. Bir barda çalışıyormus musteri parayi vermemiş bunlarda adamı dövüp parayi almışlar yani gasp. Bir yıl yatmış sonra beraat etmiş şimdi aradan 5 yıl geçti bizde yeni evli sayılarız avukat aradı ocakta mahkeme var dedi ve hersey olabilir demiş. Yani öf beraat yemiş ya Yargıtay onay vermemiş tekrar yatar mi bi cocugum var Yeni Ev aldık bi sürü borcumuz var aranızda anlayan var mı ne olur birsey söyleyin
ben anlamamışım ama çocuk ve pişmanlık
aynı konunun tekrar edilmemesi göz önünde bulundurur bence mahkeme
Yok aynı suç yok evlendik düzgün çalışıyor zaten hatta hiçbir suç yokyatmış aynı suçu tekrarlamadı ise ceza almaz
infaz verirler zaten yatmış
eğer infaz süresinde polislik bi olay olursa hem infazı hem yeni cezası olur ve o zaman
hapise girer
sen içini ferah tut avukatla bi göürşünYok aynı suç yok evlendik düzgün çalışıyor zaten hatta hiçbir suç yok
Sonuçta beraat yemiş bi keresinde. Beş yıl aradan sonra tekrar alırlar mi acaba:-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?