cok kötüyüm

meinparadies

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2016
11
1
1
Merhaba arkadaslar,ben belimden omurilik boyun ve birkac bölgeden daha röntgen cekindim ve daha sonra hamile oldugumu ögrendim sevinemedim bile cok korkuyorum bebegime zarar olmusmudur bilgisi olan arkadaslar lütfen paylasin benimle birsey olurmu cok kötüyüm bilmiyordum

Merhaba arkadaslar,ben belimden omurilik boyun ve birkac bölgeden daha röntgen cekindim ve daha sonra hamile oldugumu ögrendim sevinemedim bile cok korkuyorum bebegime zarar olmusmudur bilgisi olan arkadaslar lütfen paylasin benimle birsey olurmu cok kötüyüm bilmiyordum

doktorunuz ne dedi, ne onerdi? kac haftalik iken cekilmis bu rontgenler?

Dr.unuza sorun bence insallah bi zarar gormemistir . Oyle dua edin. Ve gidin en kisa zmanda bi hekime.

Allah saglik versin
çocuga bisey olurmu bilmemde
o cediginiz yerlerle ilgili saglik sorunu varsa ustunede hamileyseniz sizi zor bi 9 ay bekliyor demekdir
genelde ogrendigimiz ana kadr yapilanlari zararsiz sayyor dr lar ama bunu biz bilemeyiz dr a sormaniz lazim

İnşallah bişey olmamıştır bu mübarek gecede senin içinde dua edicem:KK68:

Allah korumuştur inşallah
Ama doktorunuzla paylaşın mutlaka bu durumu
O size daha doğru bilgiler verir

Allah saglik versin
çocuga bisey olurmu bilmemde
o cediginiz yerlerle ilgili saglik sorunu varsa ustunede hamileyseniz sizi zor bi 9 ay bekliyor demekdir
genelde ogrendigimiz ana kadr yapilanlari zararsiz sayyor dr lar ama bunu biz bilemeyiz dr a sormaniz lazim
Amin güzel kardesim insallah bisey olmamistir keske diyorum keske daha önce bilebilseydim de cekinmeseydim

Benim bir arkadasim röntgen olmustu belinden hamile oldugunu bilmiyordu ozaman bir kac haftalikmis bebek. Birsey olmadi sag saglim kucagina aldi yavrusunu. Insallah sizde de öyle olur. Cok gecmis olsun

Benim bir arkadasim röntgen olmustu belinden hamile oldugunu bilmiyordu ozaman bir kac haftalikmis bebek. Birsey olmadi sag saglim kucagina aldi yavrusunu. Insallah sizde de öyle olur. Cok gecmis olsun
Sagol kardesim insallah bisey olmamistir benimkinede aklimdan söküp atamiyorum korku endise telas icerisindeyim caresizim

Back
X