Çok kötüyüm...

Oncelikle cok gecmis olsun, sevgiden ve kiyamamaktan 3 kez affetmissin bu bule hata artik lutfen tekrardan affetme ne olursa olsun. Senin canindan onemli degil sonucta

Evet haklısınız ben hep düşündümki kimse beni onun gibi sevemez .. Sonuç bu ..

Konuyu okuyan sizin durumunuzdaki başka kızlar için yazmadan edemedim.

Bir oğlan annesinin daha ortada resmiyet yokken oğlundan ayrılırsınız diye ağlaması, bir araya gelin diye yalvarması normal değildir, kendisi ya da oğlu ruhsal ve bedensel olarak sağlıklıysa sorunların taraflar arasında çözüleceğini, çözülemezse de tarafların birbirine uygun olmadığını bilir ve müdahil olmaz neticede evlilik, çocuk vs yok.

Olayı anlatırken sürekli erkek arkadaşınızın pişmanlığını vurgulamış ve her affedişinizi kendi hatanız değil de onun müthiş sevgisiymiş gibi yansıtmışsınız ama seven erkek böyle ilkel hareketler sonrasında telafi için maymunluklar yapmak yerine en baştan kendini bu hallere düşürmez çünkü bırakın sevdiği kadına vurarak bedensel olarak incitmeyi sözle dahi onun ruhunu yaralasa kaybedeceğinden korkar, tedavi ve ilaç kullanma kisvesi altında dahi bunlara müsamaha beklemez.

Sonuç olarak siz analı oğullu abartılı ve suni tepkileri değer görme ve sizden vazgeçememe olarak yorumlamışsınız ama asıl sizin gitmeye niyetiniz yokmuş çünkü yaşadıklarınızın her satırında "beni ikna etti" anlamına gelmeyen gönüllü bir şiddete razı oluş var.

Yani siz resmen sevgi ve ilgi açlığı yaşamış, bu duyguları da sizi zerre umursamayan, psikolojik manada sorunlu, acıma duygusundan yoksun bu insanlarda bulmaya çalışmışsınız.

Yani mesele bu kişilerden kurtulmak değil, sizin ilgi ve sevgi zaafınız çünkü sağlıklı bir öz benlik algısı olan kimse kendisine bunların yapılmasına tekrar tekrar izin vermez.

Yüzündeki morluklar geçmeden polisr git zaten polisler darp raporu alir şikayettcıol hapisin ne oldunu anlayinca bi daha sana deil hiç bi kadına vuramaz pis mahlukat bile
hic üzülme sokağa çıkmak için de utanma polise git mutlaka şikayet et

Akidem'in dediğin gibi bi müddet tek gezme nolur noolmaz haberlerde neler izliyoruz Allah korusun.
Hatta yanına yanaştığı an git şikayet et imkanın Warsa seni bulamayacağı bi yere taşın.
Niye kaçıyo ki gitsin şikayet etsin hapise girsin pislik

Akidem'in dediğin gibi bi müddet tek gezme nolur noolmaz haberlerde neler izliyoruz Allah korusun.
Hatta yanına yanaştığı an git şikayet et imkanın Warsa seni bulamayacağı bi yere taşın.

Ev arkadaşına da çok sinirliyim zaten onun orda öylece duruşu da gözümün önünden gitmiyor Bir kerede değil kaç kere yalvardım yardım et kurtar beni diye
nese olmuş bitmiş yeni bir gün artık psikopatsız. sen yinede kendine dikkat et yaralarında geçsin oh miss

Peki bunları ailen biliyor mu ? Bu insanın varlığından annenin haberi vsr mi ? Yada bazı geceler onda kaldığından? Onun annesi ile tanistigindan haberleri vsr mi ? Çok merak ediyorum . Bu olayda ailenin yeri neresi?

düşündüm darp raporu alıp şikayet etmeyi o an sinirle ama ailemin öğrenmesinden korktum
Hic korkma sen reşit bi insansın ailen herhalde gidip dana vurana sahip çıkmaxa tabiki senin yanında olur annen baban seni ne zorluklarla büyüttu seni bu yaşa dayak yesin diye mi getirdi ders calisirken kavga çıktı beni nu hale getirdi dersin ailene git polise seni bu duruma getiren cezasini çeksinki ni daha başka bi kadına yapmasın sana yaptini morlukların geçmeden polide git

Bu adamla evlenecek kiza yazik valla bu 1 sene ye kadar evlendiği karisını öldürür..

2 yıl her şey yolundaydı da sonra mı şiddete meyilli oldu o çok ilginç geldi bana.
Bu arada tabi ki affetmemelisin. Ortada can güvenliği gibi ciddi bir mesele var!

Sen niye ağliyosunki git polise birazda o ağlasın sana canina seni buyaşa getrilen emeklere yazik senin o gul yüzünü mosmor etsin diyemi getidi annen baban bu yaşa lütfen gitpolise hiç olmazsa şimayet edersen hapisten korkar da bi daha hiç bi kadına vuramaz o pislik eğer polise gitmezsen o pislik daha çok kadınların canını yakcak şu an bitek kendini deil butün kadınlar için bunu yapman bi borc senin üstünde bi insanlik görevi sen kendini kyrtardın ama öyle bi zaman olurki başka bi kadın kendiyi kurtaramaz bunun gibi pisliklerin yüzünden ne kadar kadın öldüğünu istersen netten araştır onun için bu adamı şikayet etmen senin insanlik gorevin bu senin üstünde duran bütün şiddet yüzünden ölen kadinlara borcun yoksa senin peşini bırakmaz vicdanın bitek kendini deil bütün kadınlar için yap bunu sana yalvarıyorum git şikayet et polise

Allahım böylelerinden koru yarabbi

Bu durum geçici ama emin ol..bi süre sonra zor olsada canından canda gitse alisacaksin..Çünkü sürekli en ufak birsey de sana şiddet uygulayan bunuda ilaç bahanesiyle savunan biriyle olman ne kadar doğru. .başka bir şey olsa belki çözülür diycem ama şiddet kadın affettikce ses etmedikçe artıyor ...

Şuan ben psikolojik olarak çökmüş durumdayım zaten Annesiyle ilgili öyle mi düşünüyosunuz. Ben vicdan azabı duyduğu için destek olmaya çalışıyor diye düşünmüştüm.
Ben öyle düşünüyorum.Tabi günahınıda almak istemem.Olayların bu raddeye gelmesindede payı var.Oğlu ilk sana el kaldırdığı zaman yalvarıp yakarması seni sömürmek istemesinden başka hiçbirşey değil ve çok bencilce bir tutum sadece oğlunu düşünmüş seni düşünseydi denge problemi yaşayan oğluna kefil olmazdı.Bunları bir kenara bırakalım desek neden daha hala arıyor anlamış değilim.Seni durmadan arayıp VAKİT KAYBEDECEĞİNE oğlunu arasın fırça atsın kızsın...Seni rahatsız ediyo çünkü vakit kaybettiğini düşünmüyo alttan alttan işliyor ve bir müddet sonra arabuluculuğa tekrar son hız devam edecek.diye düşünüyorum.Birde şahsen ben o olayların içimdeki anne olsam 2.kez seni aramaya yüzüm olmazdı demekki bu hanımefendinin bir umudu var ve sen beklentilere cevap verdiğin sürece o umutları hiç bitmeyecek taki evlenene kadar.Evlenirsende kv konumunda olan bayan yüzüne bile bakmayacak .

Yani ben anlamıyorum ,bir vurmuş affetmişsiniz,2.sinde affetmişsiniz,3.sün de affetmişsiniz.
Kendinize nasıl yapabiliyorsunuz bunu,ayrılmanız çok iyi olmuş.
Gerçekten üzülüyorum ya,yaptırmayın bunu kendinize
Hem sana elini kaldıran,canını acıtmak isteyen adam seni sever mi hiç?Öfke problemi olsa dahi sana vurmaya ,sinirlenmeye kıyamaz sevdiği için

Çok geçmiş olsun. Bence psikiyatriste değil psikoloğa gidin. İlaç almanız gerekirse psikolog psikiyatriste yönlendirir zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…