Çok kötüyüm...

Bu işler nasıl olur pek bilmiyorum ama bence darp raporu alın, oluru varsa uzaklaştırma çıkartın.

Nasıl ilk seferinde affettiniz hala anlamıyorum.
Onun annesi yalvarsin dursun, siz bir ailenize söyleyin bakalım kiyamadiklari kızları nelere maruz kalmış, biraz da onları dinleyin madem.

İlkinde affetsem yine iyi..

Amin inşallah :KK43: Bunları nasıl atlatıcam bilmiyorum :KK43:
Öncelikle kurtulduğuna şükrederek tm mı
güçlü olarak, pes etmeyerek kendi kendine yeterek
En çok kendini sewerek
Daha çok gençsin bu kadar karamsar olma bak bitti gitti ya ewli olsaydın ? Böyle düşün bide ozaman ne kadar zor olurdu senin için dimi?
İşte bu yüzden dimdik dur kimseye kendini ezdirme bunlarda geçer.

Tabi ki şu anda unutamazsın , ama zamanla geçicektir , sakın o malûm şahısın sözlerine inanıp kendini ateşe atma canım , önüne seni sevip , sana gerçekten değer veren ir insan çıkacaktır elbet Allaha emanet ol , kendine dikkat kardeşim .

Şuan asla diyorum bir daha yaklaşmam . Ama önceden de öyle diyordum sonra zaman geçince barıştım.. Bir yandan ya yine öyle yaparsam barışırsam diye korkuyorum . Gerçekten psikolojim çok bozuldu artık sağlıklı düşünemiyorum :( .
Saol sende Allaha emanet ol .

Öncelikle kurtulduğuna şükrederek tm mı
güçlü olarak, pes etmeyerek kendi kendine yeterek
En çok kendini sewerek
Daha çok gençsin bu kadar karamsar olma bak bitti gitti ya ewli olsaydın ? Böyle düşün bide ozaman ne kadar zor olurdu senin için dimi?
İşte bu yüzden dimdik dur kimseye kendini ezdirme bunlarda geçer.

Kendime bile güvenim kalmadı çok korkuyorum ya sinirim geçince barışmak istersem diye.

Eski esim ve annesini hatirlatti bu olay bana, hani diyorsunya annesi bizim barismamizi cok istedi vs.. iste benim olaydada annesi oglucugunun benimle evlenmesini cok istiyordu.. amannn ailenin icine bir girdim, camura battim resmen.. kadinin bana yapmadigi kotuluk kalmadi .. ogluda tam bi anakuzusu cikti.. bi aksam ben silahla tehdit edildim eski esim tarafindan bak silah diyorum .. annesi ben isteyken oglunu bir guzel bana karsi doldurmus.. aksam isten geldim bi baktim eski esim silahla cikti karsima.. ve en kotusude hakim bu soylediklerimi kaale bile almadi.. iki hafta boyunca kabuslarla uyandim.. simdi sonradan anladimki beni kendilerine kurban secmisler nasil olsa Jolyss herseye razi, agzini acmiyor, ama unuttuklari birsey vardi ben saf degildim, sadece gozlemliyordum herseyi ve herseyin farkindaydim.. ogluda ahlaksiz, edepsiz ve namussuzun tekiydi yani.. simdi odesin bakalim tazminati ve nafakayi .. CNM KAC KURTUL HATTA DERHAL TASIN ORADAN.. GIT SAVCILIGA BIR GUZELDE DARP RAPORU AL GEREKIRSE TAZMINAT DAVASI AC VE IZINI KAYBETTIR.. HA EGER KORKUYORSAN KI OLABILIR TEK COZUM TASINMAK UZAK BIR YERE GITMEK...

Kalk bi aynaya bak canım ve sor kendine bunu sana yapan bi insan seni seviyo olabilir mi ? Sana bunları yasatan biri için gerçekten üzülmeye değer mi ? Sevgisi bu olanın yarın bi gün olasi bi durumda nefretini kazandığında yapabileceklerini düşündün mü? Öfke kontrolü olmasa türkiye şartlarında bu yaşina gelmeden bi belaya bulasmis olurdu çoktan. Belliki gücü sana yetiyo.. Bence rapor almalisin ilerde daha kötüleri yaşanabilir.. Ailene niye söyleyemiyorsun yanına mi kalsin bu yaptığı da daha öncekiler gibi..
yok aileme söyleyemem :(

Sana neden böyle geliyor ?
adam normal değil çünkü.

senin sevgi dediğin şey,
5 sene sonra zart masada tuz eksik, zurt o adamla ne konuştun diye atılan dayaklara dönüşecek.

şimdi adam nasıl takmış seni bırakmıyor, dayağa da sana taktıgı kadar takık onuda bırakmayacak...

umarım geri dönmezsin. allah yardımcın olsun.

:KK43: Evet haklısınız ben hep düşündümki kimse beni onun gibi sevemez .. Sonuç bu ..

Eski esim ve annesini hatirlatti bu olay bana, hani diyorsunya annesi bizim barismamizi cok istedi vs.. iste benim olaydada annesi oglucugunun benimle evlenmesini cok istiyordu.. amannn ailenin icine bir girdim, camura battim resmen.. kadinin bana yapmadigi kotuluk kalmadi .. ogluda tam bi anakuzusu cikti.. bi aksam ben silahla tehdit edildim eski esim tarafindan bak silah diyorum .. annesi ben isteyken oglunu bir guzel bana karsi doldurmus.. aksam isten geldim bi baktim eski esim silahla cikti karsima.. ve en kotusude hakim bu soylediklerimi kaale bile almadi.. iki hafta boyunca kabuslarla uyandim.. simdi sonradan anladimki beni kendilerine kurban secmisler nasil olsa Jolyss herseye razi, agzini acmiyor, ama unuttuklari birsey vardi ben saf degildim, sadece gozlemliyordum herseyi ve herseyin farkindaydim.. ogluda ahlaksiz, edepsiz ve namussuzun tekiydi yani.. simdi odesin bakalim tazminati ve nafakayi .. CNM KAC KURTUL HATTA DERHAL TASIN ORADAN.. GIT SAVCILIGA BIR GUZELDE DARP RAPORU AL GEREKIRSE TAZMINAT DAVASI AC VE IZINI KAYBETTIR.. HA EGER KORKUYORSAN KI OLABILIR TEK COZUM TASINMAK UZAK BIR YERE GITMEK...

Ağzım açık okudum . Sizde çok zor şeyler yaşamışsınız belliki .Silah nedir ya. Benim ileriki seviyemde de o olurdu muhtemelen. Taşınma durumum yok ailemle yaşıyorum sadece onlar şimdilik yoklar. Ama bişey yapıcağını sanmıyorum.

Sana neden böyle geliyor ?
adam normal değil çünkü.

senin sevgi dediğin şey,
5 sene sonra zart masada tuz eksik, zurt o adamla ne konuştun diye atılan dayaklara dönüşecek.

şimdi adam nasıl takmış seni bırakmıyor, dayağa da sana taktıgı kadar takık onuda bırakmayacak...

umarım geri dönmezsin. allah yardımcın olsun.

Evet muhtemelen , kıskançlıkta var zaten.. :(

Çok etkilenmissin haklı olarak..allahın manyağı gencecik bir kıza el kaldırırken hiç insanlığından utanmamis..zaman herşeyin ilacı tatlım. Geçecek merak etme.senin için zor bir süreç belki ama aynaya baktığında kendine hep şunu söyle;ben bu hayatta beni üzen hickimse için üzülmeyecegim..üzen herkesten kurtulduğum için mutlu olacağım. .
Üzülme tamammi ?:KK200:
Çok saol :( Deniycem bunu demeyi. Hem de çok zor bir süreç ..Düşünmemeye çalışsam bile, çenem acıyor yine hatırlıyorum ağlamaya başlıyorum..

Ağzım açık okudum . Sizde çok zor şeyler yaşamışsınız belliki .Silah nedir ya. Benim ileriki seviyemde de o olurdu muhtemelen. Taşınma durumum yok ailemle yaşıyorum sadece onlar şimdilik yoklar. Ama bişey yapıcağını sanmıyorum.
Evet ben bunlari yasadim cnm, hatta babasi geldi olaydan sonra guldu kizim o kuru SIKIDIR dedi, ertesi gun evi tam terk etmeye yeltenip polise gidecekken babasi geldi evden cikamadim, bu olayi iki ay sonra polise anlattim hatta sikayette bulundum ama nafile megerse polis eski esimin tanidigiymis ve mahkemede eski esime karsi benim hic bir sikayetim gozukmuyor bu nasil adalet ? .. simdi ufak bir ses duysam silah sesi tarzi seyler urperiyorum hemen.. birde almis oldugum bilgilere gore babasi ve kendisi genc bir cocuga satirla ve bicakla saldirmis ustune ustluk cocugu bicaklayip bizi sikayet edersen seni oldururuz demisler sakamiz yok demisler.. belki ben hala evli olsaydim bunlar benim basima gelecekti Allah korusun.. ki kiz kardesi bile esim benden ayrilmaya kalktiginda babam onu silahla kovalamisti dedi.. BU YUZDEN ALLAH SANA BIRSEYLERI GOSTERIYOR CNM, GERCEK YUZUNU GOSTERIYORKI SEN TEDBIRINI ALASIN DIYE.. UZAKLAS LUTFEN... RICA EDIYORUM.. YAPMA BU EZIYETI KENDINE..

Ay sakın barışma sevgilin kontrolsüz ve psikolojisi aşırı bozuk . Gercek yüzünü gördün . İyki evli değilsin . Buna sevindim canım . Kesinlikle numaralarını engelle asla ama asla barışma lütfen . Evini de değiştir değiştirebilirsen .

Geri dönmekten mi korkuyorsun? Geride o manyak herifde ne varmis da kendine hakim olamayacak geri dönmekten korkuyorsun yahu? Sevgi mi ? Ask mi? Onlar yok o erkekcik de..
Soklar icerisinde okudum.. her seferinde sans vermen de komik acikcasi..ne bekliyorsun yani? Sevgi pitircigi mi olacakti..
Bir kere izin vermissin iki kere üc kere..artik ne yapsan degismez sana olan tavri.. ki onun degismesi icin uzun yillar gerek..doktorculuk hemsirelik oynamak istemiyorsan hayatindan sil onu

sakin geri donme yazik etme kendine barismak istedigin zaman Jolyss Jolyss anlattiklarini oku o zaman barismszsin heralde bu adam bence psikolojik olarak baya hasta
Jolyss Jolyss bu arada gecmis olsun neler yasamissin oyle

Biraz peşinizde koşsa yine barışacaksınız.

Bazı insanlar böyle hayatı reva görüyor kendine ne yazık ki...

Ne cesaret yaaa defalarca dayak yediğina adamın evine gidiyorsun
Sonrada başıman bunlar neden geldi diye sizlan
kimse kusura bakmasın genç bir kız sevgilisi bile olsa ne işi var evinde
hic mi tv izlemiyosunuz kadın cinayetleri size hic mi ders olmuyor
Bak ailem duyacak diye rapor alıps şikayet bile edemiyorsun normalmiii

ayyy sakın sakın bide geri dönmekten korkuyorum demişsin hiç mi tv izlemiyorsun sen o insanlarda severek evlendiğini sanıyor çocuğunu eşini cinnet anında katlediyor. darp raporu al ailene söyle ben korkarım böyle insanlardan ha yok söyleyemem diyosan al yinede sakla ve o kişiyle bağlantılı herşeyi yok et annesi sanki kendi oğlunu tanımıyor insan hiç güvenirmi ona sanki kendi yetiştirmedi. biran önce pskoloğa git sende toparlan bu arada cok merak ettim kaç yaşındasınız. çalışıyormusunuz?

Back
X