Çok kötüyüm...

Bende çok isterdim soğumayı ama sevgim hala aynı .. Barışmak istemiyorum değersizleştirdim kendimi iyice farkındayım
Oyle ama sen böyle dersen bunu ömür boyu cekeceksin adam aldatsa seviyorum dese yinemi affetcektin aynı şey bence dayakta farklı değil. Sen şimdi affedersen artık kimse seni kurtaramaz ondan..

Demeyin öyle affetmek istemiyorum
sen bunu kendine yedirirsen kimseye laf düşmez. acınacak bir duruma düşüyorsun farkında mısın. bu konuyu okuyan herkes acıyor. sen buna layık mısın. aciz değilsin. iki gün ağlar üçüncü gün unutursun. keşke inanabilsek şuan güçlü bir kadın olup dik durabileceğine, affetmeyeceğine. tanımıyorum ama ben bile güçsüz bir kadın görüyorum o adam o karakterle iflahını bile keser

haklısınız ..

tatlım yanlıs anlama ama bu kadar insan boşuna konuşup nasihat veriyorlar sen hala affetmek için yer arıyorsun... hala seviyorumlar falanlar filenler havada geziyor... bir musibet bin nasihata bedelmiş... sen en güzeli nasıl istiyosan öyle yaşa bakalım ne olacak :/

Yok yanlış anladınız ben sevdiğimi seviyorum barışıcama getirmek için söylemiyorum. ruh halimi belirtmek sizden yardım istemek düşüncem. Dediğiniz herşey beni etkiliyor emin olun . Zaten o yüzden konu açtım. Önceki olaylarda açmadım çünkü duymak istemedim kötü yorumlar.. Ama artık öyle değil .

Tel Bahane olmuş ve maalesef vurmuş bu sayedede gerçek kişiliğini tekraradığını gördün asla geri dönüş yapma .

Adam sana daha ilk vurdugunda birdaha gorusmemek uzere hayatindan cikaracaktin, sen bu sonu bile bile adamla gorusmeye devam etmissin annesi ve abiside kardeslerinin kusuru bildiklerini icin tabiki sana yalvarmislar onlarda az degiller yani bilmesen yanilsan evlensen resmen senin hayatina mal olabilirdi bu. Resmen seni kurban etmeye hastalikli ogullarini sana yamamaya calismislar.
Kac uzaklas birdahada ne onunla neden ortak herhangi bir arkadas tanidik neyse kimseyle gorusme, kac yasindasin bilmiyorum ama bundan sonrada akli basinda kararlar ver ve secimler yap.

Evet herşeyin üstüne bi de o psikoloji var. Yaşama sevincim kalmadı artık soğudum herşeyden
Onunla barışınca hersey güllük gulistanlik miydi peki? En ufak şeyde sana vuran insan başka şeyler için sana neler yapar kimbilir. .bu duyguyu atacak olan sensin. .hastalıklı bir insanın sorunlarını çekme çekmek zorunda da değilsin. .realist olmaya çalış canım bu kişi değişebilir mi gerçekten?

affetmek istemiyorsan annene anlat o ztn affettirmez. ve lütfen öyle bir hata yapma ve bunuda ilk adım numaranı değiştir. o ikinci kez barıştıran teyzene de anlat

umarım oyledır tatlım dedıklerımız bı kulagından girip diğerinden cıkmasın

Yüzünde morluklar var ve hala seviyorsun öyle mi . Ailesi ile görüşmeyi bırakmalısın öncelikle . Annesi özür diliyor , o özür diliyor bu özür diliyor sen barışıyorsun . Ters bir yerine vurursa görürsün sevmeyi . Sen ondan ayrılmadıkça o vurmaya devam eder alışkanlık haline getirmiş . Vuruyor gitmiyorsun vuruyor yine oradasın .Kusura bakma konu sahibi ev arkadaşına hiç kızma sen onu bile bile affediyorsun . Çocukta biliyorsa bunların ilişkileri böyle herhalde karışmayayım demiştir .

Annemin sadece varlığından haberi var ama kısa süredir haberi var. o kadar
Ben buna karsiyim işte ailen seni okumak için gönderdi yıllarca belki bir kere bile sana vurmaya kiyamadilar ama sen bir değil. İki değil kendini bu şiddetin içinde bulmuşsun yazık değil mi kendine unut ve kesinlikle arkanı bile bakma

Size çok sinirlendim öncelikle. Bile isteye yapmışsınız bunları. İnsanın hayatta böyle aşağılık insanlarla karşılaşır tabi ki ama kimse kafanıza silah dayamamış. Bu adamın 4. dayağı annesinin ağlamasını ilaç kullanmasını bahane ediyorsunuz onun yanında kalmak için bu kaderi kendiniz seçmişsiniz şuan annesi adam birleşip biraz ağlayacak sonra tekrar affedecekseniz burda dert yanmanız çok saçma.

Darp raporu al lazım olcak.. (Umarım olmaz tabii!)

Hayır değişmez sonuncuda belki değişir diye düşünmüştüm son şans vermiştim . Ama artık düşünmüyorum değişceğini kesinlikle. Bitti dönüşü yok kararlıyım artık. Sizce ben mi onu bu hale getirdim yaptıklarımla . Takıntılı bi insanım evet yok yere kızdırdığım anlar oldu. Ben mi neden oldum yani zamanla bunlara

Ailem bi yere göndermedi ailemle yaşıyorum sadece 1 haftalığına burda değiller .Evet haklısınız bakmıycam artık arkama kendide naparsa yapsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…