Çok kötüyüm...

canım kızdırsan bile sana vurmaya ne hakkı var ? Hatayı kendinde arama sakın..O kalkmıs sana vuruyor ve diyorsun ben mi çok üstüne gittim diye.. yapma böyle hepsinde mi sen suclusun takıntılısın sana kıyabilen canını yakan onun hiç mi suçu yok..

Bir yapan hep yapıyor maalesef bence bir tokatla on arasında fark yok .asla geri donme bence seninle evlenip malı gibi gormeye ba§layinca siddetin dozuda artacaktir.

Canının hiç mi kıymeti yok ? Bu kadar mı kıymetsizsin Allah aşkına bir kendine gel. Baban ve annenin en kıymetlisiyken kendine bu değerimi reva görüyorsun, buna aşk mı diyorsun. Saplantılı bir aşk affet affet bir daha kine komalık eder. Ayyy çok sinirlendim bu nasıl bir zihniyet, yok kadın böyle dedi ,yok adam şöyle dedi. Annen ne dicek onu düşündün mü kurbanlık koyun musun ? Kendini hiç mi sevmiyorsun ? Yapma Allah aşkına bu kadar gözü kör olma, bu kadar değersiz olma ,bu kadar kendinden vazgeçme aşk nedir ya ! Bırak kadınlık onurunu gururunu bir tarafa, hayvana bile insan kötü muamele yapmaz. Sen bu adamla evlen, gazetelerde 3 sayfa haberi olursun. Çok sinirlendim sana !

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba. Dün gittim psikiyatriste. İlaç yazmadı. Psikoloğa yönlendirdi. Perşembe günü onunla görüşücem.. Barışmaktan korkuyorum diyodum fakat artık kesinlikle öyle düşünmüyorum. Asla o insanla işim yok . Kafayı yicem düşünmekten . Gözümün önünden o anlar gitmiyor Nasıl atlatıcam bilmiyorum çıldırmak üzereyim Ve duyuyorum o insan hem hatalıyım diyip bi yandan da ama o şöyle yaptı ama o böyle yaptı beni bu hale o getirdi . Ben onun için şunu yaptım bunu yaptım derdinde.. Yani hala kendini aklama derdinde. Bu beni daha da çıldırtıyor. Bir insan da hiç mi vicdan olmaz olmaz hiç mi utanma olmaz nasıl hala bunları diyebiliyor aklım almıyor bu beni daha da üzüyor. Oturdum ağlıyorum herşey aklıma geldikçe

Canim sakin ol..bak ne güzel herseyin farkındasin ve onun da ne olduğunu gördün sanırım tek derdi hala kendini haklı çıkarmak baksana. .başa cikamazsin onunla..inşallah atlatirsin bu durumu..

Insallah bir daha barışmazsın farkında mısın sürekli şiddetin boyutu artmış birdahakine öldürülmüş olabilirsin..

o nası ev arkadaşı öyle, ev hayvanı mübarek

ama öyle demeyinn beyfendi bir de o ev arkadaşını da savunuyor. O öyle bir çocuk değilmiş. Şoka girmiş yavrucak ve korkmuş o da . Ya ben kız halimle tanımadığım insan olsa bile korku falan düşünmem ya karşımdaki insan bana yalvarıcak ölüyorum kurtar beni dicek bende korkup bakıcam

Dövmek için hep bahanesi var ve olacal yarında yemek tuzlu, banyo pis
gözünün üstünde kaş var diye dövecek hayat zaten zor bas tekmeyi poposuna , kızlarımızı böyleler için doğurmuyoruz bildiğin
defolu erkek , sende kurban seçilmiş olacaksın

Aynen öyle bir de ben bu adamla evlilik hayalleri kuruyordum. Bütün geleceğimde o vardı benim için . Allahın sevgili kuluymuşum diyorum artık

Ablacım bir değil iki değil asla diyip niye affeddiyorsun .
Olan olmuş çoook geçmiş olsun başka me denir ki bilemedim çok ağır bir travma ama yinede şükür evlenmemişsin flört evresinde kestirip atmak daha kolay olur o yüZden kapında bile yatsa asla ardına bile bakmadan kaç kurtar kendini.
Naçizane fikrim, sevgiler..

Saolun . O düşündüki ben naparsam yapiyim bu kız beni bırakmaz.. Bu olaydan iki saat önce bana demiştiki sen ben olmasam intihar edersin dedi yarı şaka bi şekilde.. Bende alla allah niye öyle bişey yapıyomuşum o ne özgüven öyle dedim. Ama sinir oldum bu lafa o ara işim vardı uzatmadım Sonra sonuç..

Özgüven patlaması .
Normal bir insan değil bence çok derin sorunları var narsist gibi ama boşver yaşamana bak hatta gözüne soka soka yaşa çok mutlu yaşa kafasını taşlara kayalara çarpsın

Özgüven patlaması .
Normal bir insan değil bence çok derin sorunları var narsist gibi ama boşver yaşamana bak hatta gözüne soka soka yaşa çok mutlu yaşa kafasını taşlara kayalara çarpsın

Bencede sorunları var hala yaptığını örtmek için o da şunu yaptı bunu yaptı demesi bile bunu gösteriyor.. Şuan berbat haldeyim . Olanları atamıyorum kafamdan ağlayıp duruyorum ölceğimi hissettim resmen.. Ama elbet bunları da atlatıcam sadece biraz zamana ihtiyacım var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…