Çok kötüyüm

Evlisiniz siz neden mesajla hallediyorsunuz ki tartışmalarınızi
Dılşardaydık bugün ikimizde akşama kadar da biraraya gelmesek iyi olcak

Eltiyi salla gitsin. Adam kiskandirarak her şeyi yaptırıyor sana farkında mısın? Kıskansan bile belli etme derim. Zayıf noktasını da gozlemleyerek bul. Hareketlerini tavırlarıni iyi incele.
Boşveremem işte yaptığı hatayı anlamalı
O da kıskanç o konuda artık hesaplaşıcaz

Sizin eşiniz aşırı kurnaz bir adam
her seferinde üste çıkmak için sizi zayıf yerden vuruyor
bence siz de onun zayıf yönlerini bulmalisiniz
karşınızdaki normal bir insan olsaydı siz bu kadar kıskanç olmazdiniz
elti konusunda konuşmayı bence çünkü sizin inadiniza daha da kötü şeyler söyler sizi uzebilir sizi anlayacağın sanmıyorum
ayrıca yarı maaşını göndermesi de musriflik
eğer o gönderirseniz siz de o ay evin masraflarina katılmayı kendi isteğiniz bir şeyi alın ya da ailenize harcayın

evet zaten onun böyle olduğunu düşününce içim nefretle doluyo
bilmiyorum içimde tuttukça ben üzülüyorum o yüzden bu akşam konuşmayı düşünüyorum
yarı maaşını göndermesi evet saçma ama kardeşine yardım etmesi normalde o kız kim oluyo ya oturmalarda gezeceğine oturup ders çalışsaydı girseydi işe ama nerdee... bana bir zamanlar sen çalışmassan geçimimiz epey zor olur diyen adam çalışmayan eltime para verecekmiş ben bunu sinderemem gerçekten konuşcam

birşey sorucam fasıl nasıl bir ortam bayanlarda oluyor mu

bu arada elti konusunda fikirlerinizi bekliyorum hala

niye para gönderiyo eşin.
işsiz mi kaldılar.
sürekli mi gönderecek

Elif sorunca kızıyorsunuz ama Batum' u unuttunuz fasıla mı taktınız ? Gerçekten çok tuhafsınız.

bosanman icin soylemiyorum bunu ama bu kadar ayri kalmanin seni uzmesi dayanamaman bir psikolojik rahatsizlik olabilir hem psikolokla hem psikiyatriyle gorussen? gercekten ?anormal derecede uzuluyorsun nefes alamazcasina
Normal degil bu cunku sanada zarari var

bencede normal değil, neden böyleyim bilmiyorum

bişey sorabilir miyim size? siz hiç hayatınız boyunca sevdiğiniz birinin hatrı için bişey yaptınız mı?
mesela ben kardeşimin erkek arkadaşını hiç sevmememe rağmen, hatta inşallah ayrılırlar diye dua etmeme rağmen kardeşimle kavga ettiklerinde onun hatrı için çocuğu aradım ve konuştum. henüz evli değilim nişanlıyım, ama nişanlım bunu istememiş olsaydı bile yine de arardım söz konusu olan kardeşimdi çünkü.
siz neden olaya bu açıdan bakamıyorsunuz? adam kardeşinin hatrına karısını aramış iki kelime konuşmuş bunda büyütülecek ne var? ki bide soğuk duracam diye karar verip neden aradın diye sorduğunuz takdirde eşiniz tarafından soğukluğunuz yine hiç ciddiye alınmayacak durumu var. olaylara biraz daha geniş bakmaya çalışın bence, faydasını göreceksinizdir.

bu açıdan bakmayı da denedim ama eminim o sevmediğiniz kişi size kötü bişey yapmamıştır yada söylememiştir. Ne zaman biraraya gelsek beni üzmeye çalışan birinden bahsediyorum ben. Şunu da söyliyim ben aramasamda yine biraraya geldiğimizde geçmiş olsun birşeye ihtiyacın olursa hiç çekinme derdim kötü biri değilim ben. Eşim sorunca x (eltim) ile konuştun mu diye bende sinir oldum, yani ben çocukmuyum ki bunu bana hatırlatıyosun yada o senin için çok mu değerli biri ki onun yüzünden beni kırmayı göze alıyosun, arayıp aramamak bana kalmalı
sormak istiyorum yani niye o senin için bu kadar önemli diye

siz daha önce de eltiyi aradı diye boşanma aşamasına gelmediniz mi? ama sonra döndünüz eve değil mi?
boşanamıyorsanız bu durumu kabullenin, yoksa sadece size eziyet olacak bu olanlar. eminim eşinizin umurunda bile değildir şuan ve kavga etseniz dahi umurunda olmayacaktır.

ben konuşayımda bilmiyorum ne olur artık, bu arada eltiyi aradı diye boşanmak ne kadar mantıklı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…