- 7 Kasım 2013
- 14.758
- 35.997
- 598
- Konu Sahibi elifff_____
-
sen normal bi insan değilsin lütfen konumdan çık ve kendine başka eğlenceler bulElif'e yazıyorum ama elbette işine gelmediği için beni görmezden geliyor. Bilmeyenler için eski konularından özet geçeyim. Eşinin Elif' e bir eğitime katılıp evde olmayacağını söylediği tarihlerde Batum' da bir oda ayırtılmış çift kişilik. Ve bunu eşi b...g.com'dan yapmış Elif'e de mesajı gelmiş. Adam %99 çaplınlığa gidecekmiş ama gidememiş. Ve Elif şu an fasılda kadın olur mu diye düşüniyor. Elif eltisine takıyor.
Hiçbirinizde acilen tedavi olmalısın demiyor hala akıl veriyorsunuz. Bu kadın normal mi sizce ?
senden daha normal olduğum kesinElif'e yazıyorum ama elbette işine gelmediği için beni görmezden geliyor. Bilmeyenler için eski konularından özet geçeyim. Eşinin Elif' e bir eğitime katılıp evde olmayacağını söylediği tarihlerde Batum' da bir oda ayırtılmış çift kişilik. Ve bunu eşi b...g.com'dan yapmış Elif'e de mesajı gelmiş. Adam %99 çaplınlığa gidecekmiş ama gidememiş. Ve Elif şu an fasılda kadın olur mu diye düşüniyor. Elif eltisine takıyor.
Hiçbirinizde acilen tedavi olmalısın demiyor hala akıl veriyorsunuz. Bu kadın normal mi sizce ?
ben konuşayımda bilmiyorum ne olur artık, bu arada eltiyi aradı diye boşanmak ne kadar mantıklı olur
birşey sorucam fasıl nasıl bir ortam bayanlarda oluyor mu
bu arada elti konusunda fikirlerinizi bekliyorum hala
o kadar haklısın ki...Kimse kimseye maasinin yarisini falan gonderemez. Zor durumda kalan akrabaya yardim yapilir tabi ama uygun miktarda ve uygun zamanlarda. Sonucta bunlar yetiskin insanlar, birikimleri olmasi lazim. Is bulana kadar birikimlerini kullanirlar, eksik yerleri de es dost idare eder bir sure. Sen ne soylesen de kocan dinlemeyecek muhtemelen. Benim tavsiyem sen de maasinin bir kismini gonderecek yakin bir akraba bul. Sana guvenmesin ve sormadan ev butcesini carcur etmemesi gerektigini anlasin. Kocan konusmayla anlayacak bir tip degil, cok uyanik. Ve bence Elif hic kavga edip yuz goz de olma. Komple umursamamazliga vur ve bunu birkac gun degil uzun sure yap. Umursamamazligi aliskanlik haline getir. Yapamam deme cabala. Her kavgada sen yipraniyorsun, kocanda bir degisiklik yok. Nereye gidiyor diye de takip edip kendini yipratma. Birak ne hali varsa gorsun. Bir yanlisini yakalarsan tek celse de bosarsin. Gencsin, isin gucun var canina mi yazik degil. Kendinin kiymetini bil biraz.
eşimin kardeşi işten çıkarıldı, o yüzdenelif kuzum ben kacirdim. eltiye niye yardim etmek istiyor esin? mevzu ne?
Elif anladığım kadarıyla eltine bu kadar büyük bir yardım gitmesin istiyorsun. Direkt olarak kocana hiçbir şey söyleme elti konusunda. Çünkü bu adam senin sinirlerini iyice bozacak bir tip. Kocanın başka kardeşi ya da annesi babası var mı? Yani yardım edecek tek kişi eşin mi?eşimin kardeşi işten çıkarıldı, o yüzden
elif bu konudaki hislerini anliyorum. ben de esimin ailesini gunahim kadar sahiplenmemekle beraber, sevmiyorum. sahsima, aileme yaptiklari cok buyuk terbiyesizlikler var. dolayisiyla da gorusmuyorum. ama esimin gorusmesine, esimin destek olmasina karisamam.eşimin kardeşi işten çıkarıldı, o yüzden
o kadar haklısın ki...
konuşmayla anlamıyorsa nasıl anlayacak peki bu adam aptal mı deli uyanıklığı batsın çok sinirlendim yaa((
Elif'e yazıyorum ama elbette işine gelmediği için beni görmezden geliyor. Bilmeyenler için eski konularından özet geçeyim. Eşinin Elif' e bir eğitime katılıp evde olmayacağını söylediği tarihlerde Batum' da bir oda ayırtılmış çift kişilik. Ve bunu eşi b...g.com'dan yapmış Elif'e de mesajı gelmiş. Adam %99 çaplınlığa gidecekmiş ama gidememiş. Ve Elif şu an fasılda kadın olur mu diye düşüniyor. Elif eltisine takıyor.
hayır yani neden sinirlerimi bozuyo anlamıyorum düşmanım mı yoksa eşim mi anlayamıyorum artık lanet olsun onun tipineElif anladığım kadarıyla eltine bu kadar büyük bir yardım gitmesin istiyorsun. Direkt olarak kocana hiçbir şey söyleme elti konusunda. Çünkü bu adam senin sinirlerini iyice bozacak bir tip. Kocanın başka kardeşi ya da annesi babası var mı? Yani yardım edecek tek kişi eşin mi?
yok ben seviyorum kardeşlerine yardım etsin tabi benim hazmedemediğim eltimle neden konuşuyo neden ona para vermeyi teklif ediyo bana yaptığı onca terbiyesizliğe rağmenelif bu konudaki hislerini anliyorum. ben de esimin ailesini gunahim kadar sahiplenmemekle beraber, sevmiyorum. sahsima, aileme yaptiklari cok buyuk terbiyesizlikler var. dolayisiyla da gorusmuyorum. ama esimin gorusmesine, esimin destek olmasina karisamam.
ancak kendimce mudahalelerim oluyor. mesela biz yurt disindayiz su an gorev geregi, esim abisine turkiye'de cok pahali olan ve sadece eczanelerde bulunan bir bakim urununu goturmek istedi. ne geregi var zaten turkiye'de var diyerek set koydum. ama desem ki "aa onlar bana sunu - bunu yapti ben bu kadar para mi verecegim onlar icin" esim saniyorum ki bir degil, 10 tane alir giderdi.
sana tas atana gul atamiyorsan da, bari dogrudan tas attigini asikar etme esine karsi.
işte bu strateji konusunda yardım istiyorum:)Elif bu isin ustesinden ancak sen gelebilirsin. Baska kimse bir sey yapamaz. Iyi dusunmen ve bu zamana kadar uyguladigindan farkli bir strateji belirlemen lazim. Yoksa cok yipranirsin daha ve kaybettigin en guzel yillarina aglarsin.
cunku elif,yok ben seviyorum kardeşlerine yardım etsin tabi benim hazmedemediğim eltimle neden konuşuyo neden ona para vermeyi teklif ediyo bana yaptığı onca terbiyesizliğe rağmen
ben buna nasıl set koyarım bilemiyorum
peki ama nereye kadar
yani konuşarak çözemeyeceksek bu durumu eşimde büyük bir anormallik var demektir
hiç fikrini sormadı mı bu maddi yardım konusunda.işte bu strateji konusunda yardım istiyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?