- 17 Şubat 2016
- 23
- 4
- 1
- 39
- Konu Sahibi hazelilayda
-
Esim de oyle dedi en guvenlisi bu dkh kullanmami da istemedi kendisi. Bugun ayin 17si ama ertesi gun.hapi.icin gec kaldm sanırım.Bana kalirsa en guvenli korunma yontemi prezervatif. Kullanim klavuzuna gore takinca yirtilmada olmuyor. Bisey olmasindan korkuyorsan ertesi gun hapida alabilirsiniz ayrica yontem cok yani
Esim de oyle dedi en guvenlisi bu dkh kullanmami da istemedi kendisi. Bugun ayin 17si ama ertesi gun.hapi.icin gec kaldm sanırım.
Anliyorum cok tesekkur ederim. Riskli.gunlerde bile usulune uygun kullanimda korkmamak lazim o zaman :)Senelerdir prezervatifle korunuyorum hamilelige engel hastaligim vs de yok hamilede kalmadim. Esiniz dogru demis senelerce hergun ilac kullanmayi dogru bulmuyorum bende
Öyle bir şey yok. Adı üzerinde doğum kontrol yöntemi. Engelleme değil. Eğer anatomik bir rahatsızlığınız yoksa seks yapmamak dışında her koşulda çok düşük de olsa bir ihtimal vardır.Anliyorum cok tesekkur ederim. Riskli.gunlerde bile usulune uygun kullanimda korkmamak lazim o zaman :)
Evet kesinlikle hormonlarimizla oynamak cok sakincali. Ah bide su riskli gunler korkutmasa bende %100prezervatif derimSenelerdir prezervatifle korunuyorum hamilelige engel hastaligim vs de yok hamilede kalmadim. Esiniz dogru demis senelerce hergun ilac kullanmayi dogru bulmuyorum bende
Öyle bir şey yok. Adı üzerinde doğum kontrol yöntemi. Engelleme değil. Eğer anatomik bir rahatsızlığınız yoksa seks yapmamak dışında her koşulda çok düşük de olsa bir ihtimal vardır.
Dedim ya riskli.gun olmasi.korkuttuKorunmussun iste neden korkuyon anlamadim. O kadar kolay degil hamile kalmalar falan.
Doğum kontrol hapını niçin düşünmüyorsunuz?Evet onu bliyorum hicbir yontem yuzde yuz degil ama dogru zaman gelene kadar iste
Acikcasi hormanal dengemle oynamak istemiyorum esim.hele hic istemiyor yanasmiyor dkhna.Doğum kontrol hapını niçin düşünmüyorsunuz?
Cok tesekkur ederim zaten baska da yapacak birseyim yokPrezervatifle korunurken, yırtılmadığı delik olmadığı halde, buna rağmen ilişkiden sonra her seferinde vajinal duş aldığı halde hamile kalan arkadaşım var. Ama bu demek değil ki şıp diye hamile kalacaksın. Allah dilerse her türlü oluyor bunlar sadece bir önlem ve hiçbir önlem %100 koruma sağlamıyor. Bunları düşünerek hem içini rahat tutacaksın hem de tevekkül edeceksin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?