- 5 Şubat 2015
- 8.379
- 24.176
- 398
- Konu Sahibi hazelilayda
-
Aslında doğum kontrol hapları doğru kullanıldığı sürece çok güvenlidir ve istisnai durumlar haricinde doğum kontrol haplarının hakkında söylenenler abartıdan ibarettir.Acikcasi hormanal dengemle oynamak istemiyorum esim.hele hic istemiyor yanasmiyor dkhna.
Spiral olayini da dogum sonrasinda onerdiler. Dkhni bi doktorla konusup deneyebilirim aslinda. Cok tesekkr ederimAslında doğum kontrol hapları doğru kullanıldığı sürece çok güvenlidir ve istisnai durumlar haricinde doğum kontrol haplarının hakkında söylenenler abartıdan ibarettir.
Elbette yine de karar sizin. Ben kendi deneyimimden yola çıkarak bir tavsiye vermek istedim. Bir de spirali araştırabilirsiniz.
Ben rahim içi araçlara pek sevimli bakmasam da şahsen kondomdan daha pratik ve daha işlevsel olduğunu düşünüyorum.
Meslegimde dha cok yeniyim kolejde öğretmenim ve önümüzdeki seneye anlasma imzaladim kariyerim bitecek resmen.esimle konstgumda 2 sene sonra falan.diorduk yeni evliyim zaten ve hic boyle riskli güne denk gelmemisti. Nedense bu sefer cok tedirginim
Aslında doktorlar spiralin doğumdan önce takılmasında da bir sakınca görmüyorlar çoğunlukla. Bir hekime danıştınız mı?Spiral olayini da dogum sonrasinda onerdiler. Dkhni bi doktorla konusup deneyebilirim aslinda. Cok tesekkr ederim
Hamile iseniz ne olacak?
Hayir hic konuşmadım en kisa zamanda gidip gorusmeliyimAslında doktorlar spiralin doğumdan önce takılmasında da bir sakınca görmüyorlar çoğunlukla. Bir hekime danıştınız mı?
Bence bir hekime başvurun, onunla kendinize en uygun korunma yöntemini bulabilirsiniz.
Bir hekime danışın, kendinizde önceden internette korunma yolları konusunda bir araştırma yapabilirsiniz, böylece sizin de bilginiz olur.Hayir hic konuşmadım en kisa zamanda gidip gorusmeliyim
Cok tesekkur ederimmm bugun inanilmaz rahatlattiniz beni hersey icin sagolun değerli tavsiyelerinizi en kisa zamanda hayata gecirecegimBir hekime danışın, kendinizde önceden internette korunma yolları konusunda bir araştırma yapabilirsiniz, böylece sizin de bilginiz olur.
Bir de genç bir kadın olarak düzenli jinekolojik muayenenizi ihmal etmeyin, sizi pek çok riske karşı koruyacaktır.
Rica ederim :)Cok tesekkur ederimmm bugun inanilmaz rahatlattiniz beni hersey icin sagolun değerli tavsiyelerinizi en kisa zamanda hayata gecirecegim
Birsey olmamisdir.
Nissanlimisiniz,evli mi?
Onun icin gec kaldm birazErtesi gün hapı alsaydin
madem korundun ne diye endiseleniyorsunMeslegimde dha cok yeniyim kolejde öğretmenim ve önümüzdeki seneye anlasma imzaladim kariyerim bitecek resmen.esimle konstgumda 2 sene sonra falan.diorduk yeni evliyim zaten ve hic boyle riskli güne denk gelmemisti. Nedense bu sefer cok tedirginim
Yavaş kız sakinkondom yirtik olmasi lazim hamile kalmaniz icin... bukadar cahil cinsel bilincsiz bayanlar nasil evleniyor hayret ediyorum acikcasi
Yavaş kız sakin
olamiyorum:) Kondomla korunuyor hamılemıyım dıyor. güleyım mı aglıyayım mi.Yavaş kız sakin
Ama cidden böyle hamile kalan çok var tanıdığım, o da bi şey mi spiralle, hatta tüplerini bağlatıp hamile kalan var Allah ın işi. yeni evliyken ben de sürekli test yapıyordum artıkın alıştım ablasıol
olamiyorum:) Kondomla korunuyor hamılemıyım dıyor. güleyım mı aglıyayım mi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?