Çocuk Hastalıkları Cok kusan bebek

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Denis61

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2017
6
0
36
32
Arkadaslar benim bebegim ilk doğdugu gunden belli cok kusan bir bebekti ne yazikki reflu olmuştu ve az yedirmektan başka cagre bulamayip bebegim artik kilo almiyordu.. reflu icin ilaclar kullandik vs vs ama hic bisey fayda etmedi burnundan bile kusmuk geliyordu az yedirerek bunun onune gectik anne sutu ile besleniyordu sonrasinda daha az emdi tabiki .. bebegim artik 10 aylik ve gunde 2 kez zorla emiyor artik okadar cok emerken boldurdukki zamaninda simd cok pismanim ve yurt disindan evlenip buraya geldim .. ordaki arkadaslarimla gorustum ve 10 ayimiza gelince birsey ogrendim keske zamaninda ogrenseydim de bende bu yontemi kullansaydim diye. Konuyu actim anneler bebeklerini emzirebilsinler diye !..
keciboynuzu unu kullaniliyormus hemde ilk dogdu gunden itibaren kullanilabilirmis ve hic bir doktor bunu bize burda soylemedi Hollanda da bunu doktorlar oneriyor !! Sutu katilastiyor sadece bebege hic bir zarari yok sadece faydasi var bebeginizi bol bol yedirin bu sayede !

Canm benmde ole reflu bebegim 6 aylik benimde ayni durum ben emzrmyrm mamada olablyr mu kizin kilo aldmi smdi iyimi

Merhaba , , benim oglum allaha sukur cok iyi .. biz kullanamadik ama kuzenim kullaniyor suan ve bebegi cok guzel kilo aliyor.. evet mama ile de kullaniliyor .. ve cok saglikli bisey bebeginiz her yemekten sonra kusuyorsa kesinlikle yapin ve sirt ustu bebeginizi hic yatirmayinki cabuk gecsin reflu ve hic derken kesinlikle sirt ustu yatirmayin cok kollayin bunu ! Ben az yedirerek ve sirt ustu hic yatirmadan 1 ayda halletiik ama bebegim artik ilk zamanlardakimkadar istahli degil 2750 gr ile dunyaya geldi 2 aylik iken 8 kiloya ulasmistik 10 ayligiz ve 10 kiloda takili kaldik

Sagol cnm bilgi verdgn icn inan kac gundur buna kafa yoruyrm napcm dye bakyrm ins benm kizda kilo alır reflusu gcer ins zor ya cidden ya bnmki 6 aylk ins yakalr cnm

Sagol cnm bilgi verdgn icn inan kac gundur buna kafa yoruyrm napcm dye bakyrm ins benm kizda kilo alır reflusu gcer ins zor ya cidden ya bnmki 6 aylk ins yakalr cnm
Kizini kollarsan aiet ustu yatirmayip mamasini katilastirirsan reflu ilaci kullanmana
Bile gerek kalmaz o reflu ilaclari hic iyi bisey degil miyde minesine zarar veriyor ne yaziki o yuzden hollandada verilmiyor mamaya keciboynuzu ununu nu deneyin bak gor nasil katilasiyor 120 ml de 1 kasik ile basla katiligi az geliyorsa eklersiniz

Benim bebeğimde de aynı sorun var şuan 19 günlük ve burnundan ağzından kusuyor özellikle çok emdiginde az emince de doymuyor kuzum sırt üstü yatirmiyorm demissnzya yan mi yatiruyordunz hep 2800 ile dünyaya geldi hastaneden 2650 ile çıktk şimdi 3200 güncel kilosu eğer kilo almazsa doktor bizede ilaç diyecek büyük ihtimal ben emziriyorm keçiboynuzu tozunu nasıl kullanmaliym doktoruna gidince sorayım bende bı ilaç istemiyorm çünkü küçücük midesi

Bizimkide
bizimkide 2800 dogdu .. beyaz keci boynuzu tozu var ondan kullanmaniz lazim ama sutten sure degisiyor yani denemeniz lazim bi cay kasigi bazen tam oluyor bazen cok kati yapiyor onu .. burdaki dr larin bundan hbaeri bile yok sordum .. yurtdisinda nutricia bunu kendi satiyor ulkemiz ne yazikki cok geride herseyiyle .. 2800 dogan bebegim allaha sukur 2 ayinda 8.250 gr oldu ve sonrasinda dis cikma evreleri vs derken 10 kilodayiz 1 yasimiza giricez .. rabbim saglik versin bebeginizi biraz daha dik ve yan yatirin ben sirt ustu koydurtmazdim bule koydugumuz an direk kusardi annem de derdiki sirt ustu koymadi kusunca anlardim oda derdi cidden sirt ustu yatinca kusuruyormus bu hoyle 4 ay devam etti cok kolladim sirt ustu koyulmamasi icin ve sonucc daha kusmmuyor allaha sukurler olsun 4 ay boyunca altinda yastikla surekli sagin ve soluna yatti hic duz yatamadi ama artik yatiyor ve kusmuyor ve yastilari bebeklere gore kiloluydu ve uzundu

Nasıl verecegiz yazar misiniz emziriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…