Arkadaslar benim bebegim ilk doğdugu gunden belli cok kusan bir bebekti ne yazikki reflu olmuştu ve az yedirmektan başka cagre bulamayip bebegim artik kilo almiyordu.. reflu icin ilaclar kullandik vs vs ama hic bisey fayda etmedi burnundan bile kusmuk geliyordu az yedirerek bunun onune gectik anne sutu ile besleniyordu sonrasinda daha az emdi tabiki .. bebegim artik 10 aylik ve gunde 2 kez zorla emiyor artik okadar cok emerken boldurdukki zamaninda simd cok pismanim ve yurt disindan evlenip buraya geldim .. ordaki arkadaslarimla gorustum ve 10 ayimiza gelince birsey ogrendim keske zamaninda ogrenseydim de bende bu yontemi kullansaydim diye. Konuyu actim anneler bebeklerini emzirebilsinler diye !..
keciboynuzu unu kullaniliyormus hemde ilk dogdu gunden itibaren kullanilabilirmis ve hic bir doktor bunu bize burda soylemedi Hollanda da bunu doktorlar oneriyor !! Sutu katilastiyor sadece bebege hic bir zarari yok sadece faydasi var bebeginizi bol bol yedirin bu sayede !
keciboynuzu unu kullaniliyormus hemde ilk dogdu gunden itibaren kullanilabilirmis ve hic bir doktor bunu bize burda soylemedi Hollanda da bunu doktorlar oneriyor !! Sutu katilastiyor sadece bebege hic bir zarari yok sadece faydasi var bebeginizi bol bol yedirin bu sayede !