Çok mahcup oldum.

Yok yok anladim vallahi :)
Onunkileri nerden bulucam ki iyice:44:
Benimkilerde pek tipsiz

Ay Cezmi yarildim gulmekten
Ne de ugrasmissin bosuna
Bizim sonumuz boyle olmasa bari.
O piknik olayini affettirmek için yapiyo bunlarda

bak seninki affettirmek için çabalıyor, benim rahmetli affettirmemeye uğraşmak için beni terk etti

sizin sonunuz böyle olmaz canım, seninkinde insanlık alametleri var benm koca kafada hiç yoktu

Canım benim yaaboşver rahmetli E'yi.

boşverdim zaten true cugum, sadece hediye deyince aklıma geliyor, ben o kadar uğraştım, onun eli boştu ve beni bıraktı çok komik degil mi

Cancazımm
Hiç bişi alma olum sen ona en büyük hediyesin kendine bir kurdele sar tatile giderkene hediye et

İnsan alametleri
Yerim seni

Sana bir fikir vericem ben yapmistim kendi dusuncem her renkte kalpler yaptm mesela kirmizi heycanli gunlerniz sari mutlu gibi kalplerin icine bugun bana bnunu yasattin bu rebgi hissettim yazdim sonra defter yaptim defterin sayfalari acildikca seni seviyorum cikiyodu askerdeyken bunu ona gonderdim goren herkez bayilmisti :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
merhaba
yanlış anlamadımsa sevgiliniz kuşları seviyor 200 kuşu var dediniz galiba. bazı muhabbet kuşları konuşabiliyor onlardan bulup kuşa kendi adınıza onu sevdiğinizi söylemeyi öğretip sevgilinize hediye edin. belki çok zaman alabilir :)))

Tatil boyunca bol bol fotoğraf çekinin. Ve dönünce o fotoğraflardan kalp şeklinde duvar kağıdı yapan yerler var öyle birşey yaptırabilirsin
Odasına asar ve maneviyatı da büyük hem

İlginç birşey gibi :)
Biraz ayrintili yazar misin ?

Ah keşke olsa çok güzel olur canim ama çok zor ya o :)
Benimde muhabbet kuşumvarda onu asöyleyemez ki ne yazik ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…