Çok mahcup oldum.

Sana ne aldıki bu çok önemli

İlginç birşey gibi :)
Biraz ayrintili yazar misin ?

Bak simdi karton yada renkli kagit al her renk kalpler yap mesela 3 kalpten kirmizi bu heycanli gunleriniz ayiptir soylemesi hani ilk beni optugunde bu rengi hissetim yaz kirmizi kalbin icine interntten renklerin anlmina bakarak yap bunu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Anladim :)
Tesekkur ederim canim

Birisi de yazmış ama benimde aklıma şimdi geldi bir atkı örsen bir ucuna kendi isminin baş harfini bir ucuna da onun isminin baş harfini işlesen kışın boynuna doladığında sıcacık olur hem seni hatırlar gerçi yaz şimdiden kış için hediye hazırlamak komik ama

Kisa yapabilirim :).
Tesekkur ederim :)

200kus demissin, depo mu kiraliyor yoksa kendi evi mi? Depo ise orda cok eksik oluyor, elektrikli ev aletlerine bakabilirsin.
Ayrica papagan icin ne dusunur...?
Bir arkadasim kolayca bulamadigi ve elinde az sayisa olan kanarya cinsi vardi ona jest olsun diye bulup almistim cok sevinmisti. Sen de kuslarini ve sayilarini biliyorsan eksikleri tamamlayabilirsin.

Bir konundan hatirliyorum ava cikiyordu ya da baliga.
Yeni olta takimi, seramik bicak vs.

Fakat yerinde olsam yelek cok hosuma giderdi. Şoyle bol ceplisinden :) columbianinkilere bakabilirsin. Hem tatilde de kullanir

tatile beraber gitceksiniz dimi:)
beraber değilse yanında onuda götürr...
ayyy bizde kuşadasına gitmiştik biletleri görünce aklımı kaçırıyodum bu yaz kapadokyaya gidiyoruz

şimdiii sende ona dijital çerçeve al bence bir sürü resim bir arada ayy çok seviyorum öylee şarkı bile yükleniyo onlara diye biliyorum teknolojiyle karışık manevi hediye

Son düzenleme:
Evinde besliyor canim sörf onlar için ayri eve bile cikti.
Eksiğiyyoktur sanıyorum ki.
Tüm maasini onlara saydigindan

Evet canim beraber
Ben ilk ne dedim biliyor musun ?
Mutluluğun verdiği mallikla e annemgile ne diycem onlarda gelmek isterler
Siz gidin o zaman Ceylin diyo bizimki de

Evet canim beraber
Ben ilk ne dedim biliyor musun ?
Mutluluğun verdiği mallikla e annemgile ne diycem onlarda gelmek isterler
Siz gidin o zaman Ceylin diyo bizimki de

bendee ayyy çok mutluyum oleyyy yuppi diye bağırıp sevinç naraları atıyordum
sonra duurup eyvah babam dedim
ama babam hiç sorun çıkarmadı

Evinde besliyor canim sörf onlar için ayri eve bile cikti.
Eksiğiyyoktur sanıyorum ki.
Tüm maasini onlara saydigindan

Benimki de dukkan kiralamisti icine birde cekyat koymustu arkadaslariyla olan eve banyo yapmay gidiyordu sadece. Yani evet biraz catlak oluyorlar :))
Bu arada seramik bicaklar hakkaten kullanisli. Cakisini da aldim :))

Ne dedin babana, baban ne didi ?

ayyy benim yakışıklı karizmatik anlayışlı babam dedim
ne istiyosun söyle dedi:44:
babacım ben tatile gidiyorum okulla dedim
ekim ayında mı aklınıza tatil geldi dedi
ben böyle kaldım tabi
ayy offf aman dememe kalmadan aman kızım işim başımdan aşkın bana bulaşma nereye gidiyosan haber ver günde 3 defa beni ara her aradığımda aç yeter dedi

Benimki de dukkan kiralamisti icine birde cekyat koymustu arkadaslariyla olan eve banyo yapmay gidiyordu sadece. Yani evet biraz catlak oluyorlar :))
Bu arada seramik bicaklar hakkaten kullanisli. Cakisini da aldim :))

Seramik bicak ne hic bilmiyorum inan ki
Bakacagim hemen :)

Ne kadan anlayisli baban var
Bizim ki olsa kiminle neden niye
Aman keyfini bozamaz gelinde sarjini evde unuttummu tamAmdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…