- 28 Mart 2013
- 12.835
- 17.406
- 498
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
-
On numara bir hediyearaba................
yani hedıye araba
Koleksiyonu ypkta 200 çift kusur muhabbet kuşu var.:44:Her hangi bir koleksiyonu var mı?
bende saat dusunurdum klasik evet ama ic kismina ozel bi not yazdirirdim.bu konunun takipcisiyim.yaratici fikirleri bende bekliyorum :)
yoo sen değil, onun hedıyesıOn numara bir hediye
Paran olunca dusunmeliyim
Koleksiyonu ypkta 200 çift kusur muhabbet kuşu var.:44:
Olabilir ama duvar saatinde daha hoş olabilir sanki, tesekkur ederim :)
Kizlar Merhaba.
Aslında güzel bir dert bu .
Birşey düşünün 2-3 senedir hayalini kurduğunuz birşey.
Ama bir turlu gerceklestiremediniz bunu.
Gerek maddiyat gerek planlar uymadi
Ve bu şeyi sevgiliniz hediye ediyor size.
Öyle bir mahcupluk benim ki.
Ne kadar istediğimi anlatıyorum sık sık bunu.
Ama asla ondan istemedim, o bunu bana verdi..
Karsiliginda bir hediye vermek istiyorum ama ne.
Vermezsem cidden mahcup olacagim
Yillardir hayalini kuruyorum ve o benim oldu simdi
Maneviyatı yuksek bbirşeyddüşünüyorum ama bulamiyorum.
Hadi bir el atin hatunlar
AgahaHe canim bak çömleklere, çömlek iyidir
Bizim ki onu yakar kesinMeselaaa seyde aklima geldi gerci tarzini bilmek lazim birazda.
Ben mesela puzzle cok severim ama sevgilim diz diz gina gelir hicte sevmiyo halbuki okadar guzel birsey:))
Ama bir gun aklimda var yani resmimizden kocaman puzzle yaptiricam dokcem onune parcalari hadi buyur diz dicem
Sirf eziyetlik :)) eglencelide olur yani nebilim guzel vakit gecirir insan sevdigiyle :)
Bizim karikatürü beğendiysen bir araştır canım hatta üç boyutluları var çok daha hoş..Tatil, hep gitmek istediğim yerlere
Sizin karikatür çok tatliydi :)
Öylebbirşey olabilir :)
Senin sevgilin sana fotoğraf makinesi almali demek ki :)Prof fotoğraf makinesi mi hediye etti?
Aa yazmışsınO hediye bunu her türlü sollar
Bilemedim ama manevi yönden bi'şey olmalı bence çok mutlu olduğunu hissettirecek bi'şey.
Teknolojiyi hic sevmez benim kiHa bir de ihtiyacı varsa tablet alabilirsin cnm öptüm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
yoo sen değil, onun hedıyesıhepımız o kısma takıldık cunku
yoo sen değil, onun hedıyesıhepımız o kısma takıldık cunku
mutlu tatıller o zaman :)Tatil hediye etti canim :)
Öyle istiyordum ki Karadenizde gitmeyi nasip olmamisti hic ama
Bizim karikatürü beğendiysen bir araştır canım hatta üç boyutluları var çok daha hoş..
Hem kalıcı hem eğlenceli hem romantik..
Ellerinle ona aşk dolu bir slayt hazırlasan?
Bence en anlamlı hediye..
Saatlerce emek vermiş olacaksın.
Aranız kötüyken, seni üzdüğünde izleyip izleyip yeniden aşk dolacak:)
Agaha
Çömlek orijinal bir fikir
Bizim ki onu yakar kesin
Rahmetli....ceylinim ben benm rahmetliye yıldönümümüzde şöyle bir hediye hazırlamıştım..
önce güzel bi kutu aldım, en alta galatasaraylı çakmak koydum, sonra eski mesajlaşmalarımız whatsap konuşamalarımızın en güzel, aşk dolu bölümlerini renkli sayfalara çıktı aldım, onları boyutlarına göre kesit kutuya attım.en üste de çift anahtarlıklar var onlardan alıp koydum, ( içine de bizim evimiz oldugumuzda kendime düşen payı alırım senden, yazdım ) sonra da içimden geçenleri bir mektuba yazdım ve o kutuyu verdim ona
gerçi bu hediyeden 1 saat sonra ayrıldık ama bu tamamen adamın öküzlüğündendieğer manevi bişey olsun diyorsan böyle bişeyler de düşünebilirsin bebegim
Ay Cezmi yarildim gulmektenceylinim ben benm rahmetliye yıldönümümüzde şöyle bir hediye hazırlamıştım..
önce güzel bi kutu aldım, en alta galatasaraylı çakmak koydum, sonra eski mesajlaşmalarımız whatsap konuşamalarımızın en güzel, aşk dolu bölümlerini renkli sayfalara çıktı aldım, onları boyutlarına göre kesit kutuya attım.en üste de çift anahtarlıklar var onlardan alıp koydum, ( içine de bizim evimiz oldugumuzda kendime düşen payı alırım senden, yazdım ) sonra da içimden geçenleri bir mektuba yazdım ve o kutuyu verdim ona
gerçi bu hediyeden 1 saat sonra ayrıldık ama bu tamamen adamın öküzlüğündendieğer manevi bişey olsun diyorsan böyle bişeyler de düşünebilirsin bebegim
riza ederim :) yalniz bahsettigim gorunur yerde degil. alt kismina.kolundan cikarip baktiginda gorebilecegi bisey :)On numara bir hediye
Paran olunca dusunmeliyim
Koleksiyonu ypkta 200 çift kusur muhabbet kuşu var.:44:
Olabilir ama duvar saatinde daha hoş olabilir sanki, tesekkur ederim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?