Çok mahcup oldum.

Evinde besliyor canim sörf onlar için ayri eve bile cikti.
Eksiğiyyoktur sanıyorum ki.
Tüm maasini onlara saydigindan
Tesekkur ederim :)

Valla ben fikir verdim ama arada kaynadı ondan tekrar yazıyorum :) eğer fanatik bir taraftarsa kombine bilet alabilirsin çok sevinir :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

adam spor severmi ne tür bi kişilik bilsek ne kullanır ona göre diyecez spor giyiniyor muhabbet kuşu var bilgiler bunlar ama sürpriz böle totosu tavan yapsın dersen mesela bi branda yaptır ben yaptırdım çok sevinmişdi sözde öle göz önünde olmayı dikkat çekmeyide sevmez özgüveni tavan yapmışdı iş yerinin kapısına sabahın köründe kuzenimle kardeşimle asmışdık ahh ahh evlenmeden önceki günlerim aklıma geldi birde benimkisi motosiklet hastasıdır Kızılderili lere aşırı düşkünlüğü vardır bununla ilgili bi spor kıyafet alsam bayılır bunun gibi bişilermi yapsan hem sürpriz hem hediye bu arada karadenizin neresine gidiyosun

Gormemisim canim kusura bakma lütfen :)
Futbolla alakasi yoktur :)

Tüh fikir boşa gitti :) mesela kuşlarla ilgili fuarlar falan oluyor onları takip edip fuara bilet alabilirsin. Yani bence kalıcı bir şey değil de en fazla ilgi duyduğu alana yönelebilirsin :)

Gormemisim canim kusura bakma lütfen :)
Futbolla alakasi yoktur :)

Ceylin bu adam avcilikla ilgileniyor diye kodlamisim nedense.
Seramik bicak da ordan aklima geldi. Ama minik victorinox swiss caki da meraklisina zippo cakmak etkisi yapar diyeyim
Outdoor malzemelere bakabilirsin aslinda.
Dagcilikla ilgileniyorsa hele... o terletmez ruzgarliklar ya da kis ve baharda vs thermal polar ceketleri uniforma gibi hergun kullanmaya basliyor insan:))

Eger belgelerle vs isi olan biriyse hakiki deri postaci tipi evrak cantasi alabilirsin.

Sen bu cocugun antika, koleksiyon, doga, muzik, spor, film, kitap, fotograf meraklarini yazsan biz birseyler buluruz aslinda.

Mesela kus gozlemciligi yapiyorsa kaliteli bir durbun olabilir.
Veya gokyuzune merakliysa cok ozellikli olmayan bir teleskop.

En guzel hediye ona sadik kalman , istedigi gibi bir sevgili/es olmandir diye dusunuyorum. Maneviyati cok yuksek :)

Valla bilmiyorum.onerildi ama ben sey yapmistim.. once gittim su baya eski olan ilk cikanlardan bi tv aldim daha sonra bazi mekanizmalar var icine o mekanizmalardan yerlestirdim.. eski tvnin dugmesine bastimi bizom resimlerimiz gozukuyordu o tvde..

Bilmem anlatabildim mi:))

Ayy bu fikre bayıldım :) Kuş meraklılarına özel forumlara birer konu açsanıza belki, seni seviyorum diyen bir muhabbet kuşu bulabilirsiniz oralardan satın almalık. Kuş seven insanlar deli gibi seviyorlar nedense, o yüzden mutlaka hoşuna gider, siz hediye ettiğiniz için daha da kıymetli olur.

Onun adina agac dikyirebiliyorsun.. bunu yapan sirketler var. Agacin adi onun ismi oluyor.. kalici o gittilten sonra bile dinyada kalacak maneviyati vok yukdek bir hediye bence. Sertifika da veriyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…