- 25 Aralık 2014
- 5.669
- 4.736
- 118
- Konu Sahibi environmentaleng
-
ayakkabılık mutfak dolapları tv ünitesi banyo dolabı gibi şeylernelerin eksik?
babam borca girmek istemiyoraile neden yapmıyor ?
evet maalesef öğrendi ve ben cok üzüldüm.. bakalım şimdi on bin borc alacaklar on bini de ben düğünden sonra takılan paralarla vericem bişekilde halletcezAilenizi karsilayacak durumu varsa ve yapmiyorlarsa size cok buyuk ayip ve haksizlik ediyorlar demektir. Sizin onlara yaptiklarinizi saymissiniz yani, bir 15 000 tl ye neler alinmaz dimi evinize en az 3 beyaz esya alirsiniz iyisinden. Anne yada babaniza bir soyleyin , bakalim ne diyecekler . Yani bu zamana kadar sizden hic cekinmeden yardim almislar simdi anne babalik yapma gorevi onlarda , sanirim nasilsa maasiniz var iyi kazaniyorsunuz diye ellerini ceplerine sokmuyorlar buda cok ayip hem size karsi hemde esinize karsi, ve eger esinizde biliyorsa bu detaylari cok daha ayip.
araba borcu coktan bitti canım ben ödedim zaten onubabamın arabasıydı eveteger araba babanınsa nisanlin evlenince onun borcunu odemek zorunda degil.
evet maalesef öğrendi ve ben cok üzüldüm.. bakalım şimdi on bin borc alacaklar on bini de ben düğünden sonra takılan paralarla vericem bişekilde halletcez
ve ben harcadıgım en azından yaptırdıgım mutfagın parasını isteyince yatak odası alıyoruz ya dediler yani o paranın da üstüne yattılar ya cok kötü olcam iyice patlıcam yada sineye cekcem bilmiyorumanneninde babanında maaşları var ev var araba var sen yine hala karşılıyorsun ya çocuk yapıp enayi yerine koyuyor bir çok aile hem sana yapmıyorlar çok birşey hem de hala yardım ediyorsun ne diyeyim ayıp valla
evet var canım ona söylemeden zaten bişey yapmam 30 bin tutuo 20 bini şimdi onlar vercek on bini düğünden sonra vercez dicekler ıonu da biz vercezee yine size odetecekler ne anladim ben o isten, esinizin ailenizle yaptiginiz bu anlasmadan haberi varmi ???
Ben sizin yerinizde olsam yatarim ustune, sizden bu yasa kadar aldiklarina saysinlar.
ayakkabılık mutfak dolapları tv ünitesi banyo dolabı gibi şeyler
evet degiller canım ama bastan alıcaz die yola cıkıldı erkek tarafı ev aldı ve erkege düşen esyaları.. şimdi böyle olunca ben vazgectiler almıolar demek zorunda kaldımama onlari kiz tarafinin görevi degilki saten üstüne düsüni yapiolar yatak odasini aliyorlar gerisini almak zorunda degilerki benim bildigim
evet degiller canım ama bastan alıcaz die yola cıkıldı erkek tarafı ev aldı ve erkege düşen esyaları.. şimdi böyle olunca ben vazgectiler almıolar demek zorunda kaldım
çalışıyorum evet saol canmkeske hic bise demeseydin kendin calisiomsn cok sey degiler bunlar alirdin ama olan olmus artik skma canini allah görüyo gerisini bosver mahcupda olma
Nişanlınla uygun bir dille konuşup anlatırsan bir şey diyeceğini sanmıyorum canım ...kızlar birçogunuz bilir düğün aşamasındayım.. nişanlımın ailesi ev aldı ve erkek tarafına düşen eşyaları alacaklar.. benim babam memur annemde emekli hemşire.. kardeşim evli.. buzamana kadar calıstıgım sürece bunları söylemek istemem ama elimden gelen tüm maddi yardımı bulundum aileme.. babam araba aldı yarı parasını ben verdim.. kardeşim evlendi babamın yeni bir evi var orda yasıo o evin mutfagını yaklasık 15 milyar ben yaptırdım.. ve sayamayacagım bisürü sey.. şimdi benim düğünüm olcak nişanlımın ailesi herşeyi kendi yapıyor benimkilerse sadece yatak odamı alacak.. ve su güne kadar evimin bazı eksiklerini alacaklarını söylediler tüm planımı ona göre yaptım şimdi resmen ortada kaldım.. nişanlım benden düşük maas alıo ve herşeyini bu zamana kadar ailesi karsılamıs.. ama ben herseyimi calısmaya basladıgımdan beri kendim karsıladım.. şimdi ben kredi cekmek istiyorum ama nişanlım istemio.. ama ben onun ailesine söyleyip de aaa senin ailen neden yapmıo dedirtmem asla bu sekilde mahcup olmak istemiyorum.. sizce ne yapmalıyım
merak etme canım cidden kötü niyetle deil size ifade için söyledim yoksa söz konusu hayatta yapmamNişanlınla uygun bir dille konuşup anlatırsan bir şey diyeceğini sanmıyorum canım ...
Ama nişanlım benden düşük maaş alıyor demen hata bence. Bize anlatmak için böyle dediğini, kötü niyetle söylemediğini biliyorum. Uyarmak istedim yanında yanlışlıkla söylersen çok kırılır. Bilirsin erkek gururu işte. Düzeltmesi çok zor olur, çok üzülürsün. Dikkat et olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?