çok mahçup oldum

benim nişanlımın ailesi hiçbirşey yapmadı.kız tarafı olarak biz herşeyi dört dörtlük yaptık.güya eşya alıyoruz diyip borcu bize yıktılar.ailemde sinirlendi bulaşık makinesini ödemeyecekler mesela bunu laf yapıyorlar.emin ol laf olur.nişanlına ailenin yapmadığını söyleme 7 ay var daha neler neler yapılır

evet maalesef öğrendi ve ben cok üzüldüm.. bakalım şimdi on bin borc alacaklar on bini de ben düğünden sonra takılan paralarla vericem bişekilde halletcez

evet maalesef öğrendi ve ben cok üzüldüm.. bakalım şimdi on bin borc alacaklar on bini de ben düğünden sonra takılan paralarla vericem bişekilde halletcez

ee yine size odetecekler ne anladim ben o isten, esinizin ailenizle yaptiginiz bu anlasmadan haberi varmi ???
Ben sizin yerinizde olsam yatarim ustune, sizden bu yasa kadar aldiklarina saysinlar.

ve ben harcadıgım en azından yaptırdıgım mutfagın parasını isteyince yatak odası alıyoruz ya dediler yani o paranın da üstüne yattılar ya cok kötü olcam iyice patlıcam yada sineye cekcem bilmiyorum

ee yine size odetecekler ne anladim ben o isten, esinizin ailenizle yaptiginiz bu anlasmadan haberi varmi ???
Ben sizin yerinizde olsam yatarim ustune, sizden bu yasa kadar aldiklarina saysinlar.
evet var canım ona söylemeden zaten bişey yapmam 30 bin tutuo 20 bini şimdi onlar vercek on bini düğünden sonra vercez dicekler ıonu da biz vercez

ama onlari kiz tarafinin görevi degilki saten üstüne düsüni yapiolar yatak odasini aliyorlar gerisini almak zorunda degilerki benim bildigim
evet degiller canım ama bastan alıcaz die yola cıkıldı erkek tarafı ev aldı ve erkege düşen esyaları.. şimdi böyle olunca ben vazgectiler almıolar demek zorunda kaldım

Ben olsam, bak canım benim aile. Sadece bunu yapıyor o yüzden senin ailen bunu bunu yapsın diyemem, ama aileme bu yüzden de sırt çeviremem. Ben seninle herşeye varım ister kredi çekelim ister zamanla tamamlayalım nasıl istersen ama benim durumum bu sende yanımda olursan çok sevinirim derim. Bunum için de sizi yargılayacağını sanmam

evet degiller canım ama bastan alıcaz die yola cıkıldı erkek tarafı ev aldı ve erkege düşen esyaları.. şimdi böyle olunca ben vazgectiler almıolar demek zorunda kaldım

keske hic bise demeseydin kendin calisiomsn cok sey degiler bunlar alirdin ama olan olmus artik skma canini allah görüyo gerisini bosver mahcupda olma

ailen ayrım yapıyor o zaman çocukları arasında. Sen karşı tarafa söyleme bence yapmıcaklarını çünkü ne kadar iyi olurlarsa olsunlar her şeyi onlar yaparlarsa ilerde bunlar mutlaka başına kalkılır senin ailen hiç bişey yapmadı her şeyi ben yaptım biz yaptık diye daha düğününe zaman varmış sen gerekirse yeme içme ne kadar kısabiliyosan kesenden kıs çeyizini tamamla bundan sonrada ailene sana karşı göstermedikleri fedakarlığı gösterme

Ben kiz tarafi erkek tarafi olarak bakmiyorum olaya. Kim ne alsa kardir. Ev kurmak da kolay degil en gecindirmek de.
Benim kv bana nevresim de aldi, mutfak esyasi da aldi, yatak odasini da esim aldi. Ben de halilar, perdeler, banyo vs derken. Esit harcadi denebilir iki aile de. Sonucta borcu esim kendi bitirdi ama ailesinin evinde yasarken bitirdi.
Kiz tarafinin bi ceyizle bi yatak odasiyla gelmesi de hos degil.
Sen borca gir, ode bir yandan. Kredi cekme, 40000 cok ayrica. Asiri hatta.

Nişanlınla uygun bir dille konuşup anlatırsan bir şey diyeceğini sanmıyorum canım ...
Ama nişanlım benden düşük maaş alıyor demen hata bence. Bize anlatmak için böyle dediğini, kötü niyetle söylemediğini biliyorum. Uyarmak istedim yanında yanlışlıkla söylersen çok kırılır. Bilirsin erkek gururu işte. Düzeltmesi çok zor olur, çok üzülürsün. Dikkat et olur mu?

merak etme canım cidden kötü niyetle deil size ifade için söyledim yoksa söz konusu hayatta yapmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…