Cok merak ediyorum

Derdim Var bölümü olduğu için burası, dert ettiniz sandım ben :) evlenecek olgunluğa erişmiş iki insan, rahatsız olsalar dile getirirler sanırım. Siz büyük eltisiniz değil mi :))
Eltimin yaşı benden büyük ama ben büyük eltiyim ilk gelinim yani . Eltimle aram iyi gayette daha yeni evlendiler bikac kez eltim geldi bana .cy kahve içtik şimdi ben gidicem olumsuz bi fikrim yok kız çok tatlı samimi .sevdim . Kv den soğudum bu ara sadece .

3 aylık evlisiniz diyelim . Kayinvalideniz daha ilk haftadan beri haftada iki gün en az Surekli size gelip kalıyor ve genç bir kayınvalide. Ister miydiniz ? Yada rahatsz olurmuydunuz?

İstemezdim. Yani yeni evlisin sonuçta kimse gelip o kadar kalmamalı. Eşiniz ne diyor bu duruma?

ya ben bu buyuk eltı olma olayını anlayamadım bı turlu
askerlık mı bu ya
benım eltım var aynı yastayız esımın abısıyle evlı
habıre bana gelınım dıyor
sen gencsın dıyor
ben buyuk evım dıyor
kaynanan yok dıye sevınme o yoksa ben varım dıyor (kayınvalıdem tatıldeyken )
kaynımla bosanmıslardı tekrar evlendıler benım dugun gunum barıstıklarını soyledıler dugunumun haftasında evlendıler ılk tanısmamız optum hayırlı olsun dıye
elını belıne koyup benden once evlendıgını sanıp havaya gırme bızım gecmısımız var dedı ben once anlamadım guldum gectım espırı yaptı sandım ama baya cıddıymıs

bu buyuk eltı olana noluyor madalya falan mı takılıyor ne kacırdım ben :)

Mallık parayla değil işte :))

Ben açıkladım sormuşlar ya bencede saçma yoksa . Senin elti çok komikmis ..

Sizin bir de üvey kayınvalideniz vardı o da gidip kalıyor mu eltinde

Ben yaptim bunu bi kere , gittim annemlerin evine tam bir hafta kaldim , apar topar evine donmek zorunda kalmisti kv kisisi :))

En güzelini yapmışsınız
1 adet anneyle yaşayacaksam evlenmem kendi annemle yaşarım zaten.

Zaten aynı şehirde yaşayıp yatılı kalanları hiç anlamıyorum. Sanki kayınvalideyle sabaha kadar partilemişiz de alkollü araç kullanmasın diye yere yatak atmışız gibi. Aile evi mi öğrenci evi mi belli değil. Yemekten sonra çayını iç, sonra kalk git evine.

Sizce olmaz mı rahatsız. Kim olsa olur. Daha eşinle aynı evde yaşamaya alışmaya çalışıyorsun. Ev işlerine, evliliğe vs. Neden bi rahat bırakmıyorlar ki çiftleri.

Evde yalnız kaldı ondan böle yapioda akşam takıl gt evinde yat o zmn yani ilginç . Geldi bndede eşyalarını bırakıp gtms kazağını filan . Burası bnm de evim Surekli gelicem mi diyo artık nasılsa gıcık oldum

Haftada iki gün de bende rahatsız olmazdim.Eltin de benim gibi düşünüyorsa belki dogruyu söylemiştir .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…