- 7 Mayıs 2017
- 2.052
- 2.589
- 133
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
Eltimin yaşı benden büyük ama ben büyük eltiyim ilk gelinim yani . Eltimle aram iyi gayette daha yeni evlendiler bikac kez eltim geldi bana .cy kahve içtik şimdi ben gidicemDerdim Var bölümü olduğu için burası, dert ettiniz sandım ben :) evlenecek olgunluğa erişmiş iki insan, rahatsız olsalar dile getirirler sanırım. Siz büyük eltisiniz değil mi :))
3 aylık evlisiniz diyelim . Kayinvalideniz daha ilk haftadan beri haftada iki gün en az Surekli size gelip kalıyor ve genç bir kayınvalide. Ister miydiniz ? Yada rahatsz olurmuydunuz?
İstemezdim. Yani yeni evlisin sonuçta kimse gelip o kadar kalmamalı. Eşiniz ne diyor bu duruma?
ya ben bu buyuk eltı olma olayını anlayamadım bı turluEltimin yaşı benden büyük ama ben büyük eltiyim ilk gelinim yani . Eltimle aram iyi gayette daha yeni evlendiler bikac kez eltim geldi bana .cy kahve içtik şimdi ben gidicemolumsuz bi fikrim yok kız çok tatlı samimi .sevdim . Kv den soğudum bu ara sadece .
Mallık parayla değil işte :))ya ben bu buyuk eltı olma olayını anlayamadım bı turlu
askerlık mı bu ya
benım eltım var aynı yastayız esımın abısıyle evlı
habıre bana gelınım dıyor
sen gencsın dıyor
ben buyuk evım dıyor
kaynanan yok dıye sevınme o yoksa ben varım dıyor (kayınvalıdem tatıldeyken )
kaynımla bosanmıslardı tekrar evlendıler benım dugun gunum barıstıklarını soyledıler dugunumun haftasında evlendıler ılk tanısmamız optum hayırlı olsun dıye
elını belıne koyup benden once evlendıgını sanıp havaya gırme bızım gecmısımız var dedı ben once anlamadım guldum gectım espırı yaptı sandım ama baya cıddıymıs
bu buyuk eltı olana noluyor madalya falan mı takılıyor ne kacırdım ben :)
Ben değil eltimde kaliyo bndede kaliyorda Bn rahatsz oluyorum acaba o olmuyormuki onu merak ettim
Mallık parayla değil işte :))
Ben açıkladım sormuşlar ya bencede saçma yoksa . Senin elti çok komikmis ..ya ben bu buyuk eltı olma olayını anlayamadım bı turlu
askerlık mı bu ya
benım eltım var aynı yastayız esımın abısıyle evlı
habıre bana gelınım dıyor
sen gencsın dıyor
ben buyuk evım dıyor
kaynanan yok dıye sevınme o yoksa ben varım dıyor (kayınvalıdem tatıldeyken )
kaynımla bosanmıslardı tekrar evlendıler benım dugun gunum barıstıklarını soyledıler dugunumun haftasında evlendıler ılk tanısmamız optum hayırlı olsun dıye
elını belıne koyup benden once evlendıgını sanıp havaya gırme bızım gecmısımız var dedı ben once anlamadım guldum gectım espırı yaptı sandım ama baya cıddıymıs
bu buyuk eltı olana noluyor madalya falan mı takılıyor ne kacırdım ben :)
Rahatsız olurdum kısa ve net3 aylık evlisiniz diyelim . Kayinvalideniz daha ilk haftadan beri haftada iki gün en az Surekli size gelip kalıyor ve genç bir kayınvalide. Ister miydiniz ? Yada rahatsz olurmuydunuz?
Ben yaptim bunu bi kere , gittim annemlerin evine tam bir hafta kaldim , apar topar evine donmek zorunda kalmisti kv kisisi :))
Ben anlamadım valla .eşime sordum rahatsz olmuyormuş kardeşim dedi diyor . Beraber geziyorlar benide cagiriyolar ben ıkidir gitmiyorum birinde rahatszdim bugün de cagrdilar isim vardı .Kız için çok üzüldüm. Gidip kalmak nedir aynı şehirdeyken ya.
Evde yalnız kaldı ondan böle yapioda akşam takıl gt evinde yat o zmn yani ilginç . Geldi bndede eşyalarını bırakıp gtms kazağını filan . Burası bnm de evim Surekli gelicem mi diyo artık nasılsa gıcık oldumEn güzelini yapmışsınız
1 adet anneyle yaşayacaksam evlenmem kendi annemle yaşarım zaten.
Zaten aynı şehirde yaşayıp yatılı kalanları hiç anlamıyorum. Sanki kayınvalideyle sabaha kadar partilemişiz de alkollü araç kullanmasın diye yere yatak atmışız gibi. Aile evi mi öğrenci evi mi belli değil. Yemekten sonra çayını iç, sonra kalk git evine.
O farklı şehirde çok uzakSizin bir de üvey kayınvalideniz vardı o da gidip kalıyor mu eltinde
Araları iyi olsun da sana gelmesin o zamanBen anlamadım valla .eşime sordum rahatsz olmuyormuş kardeşim dedi diyor . Beraber geziyorlar benide cagiriyolar ben ıkidir gitmiyorum birinde rahatszdim bugün de cagrdilar isim vardı .
O farklı şehirde çok uzak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?