- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
Bizde sadece eşim yoksa benim ailem ya da onun ailesi gelir kalır bunun dışında sadece bi planımız varsa gelir kalırlar benim eşim kendi ailesi de olsa rahat edemiyor ikimizde ailelerimizle farklı sehirlerdeyiz ve eşim liseyi de ailesinden ayrı okumuş o yüzden belki böyle3 aylık evlisiniz diyelim . Kayinvalideniz daha ilk haftadan beri haftada iki gün en az Surekli size gelip kalıyor ve genç bir kayınvalide. Ister miydiniz ? Yada rahatsz olurmuydunuz?
Evde yalnız kaldı ondan böle yapioda akşam takıl gt evinde yat o zmn yani ilginç . Geldi bndede eşyalarını bırakıp gtms kazağını filan . Burası bnm de evim Surekli gelicem mi diyo artık nasılsa gıcık oldum
Senin geçen gün açtığın konuyu hatırlıyorum çay mevzusu vardı. O konuda sana hak vermedim. Ama bu konuda haklısın insan ister istemez rahatsız olur. Bunu bilerek evlendiysen yapacak bişeyin yok. Ama eşinle konuşmayı dene3 aylık evlisiniz diyelim . Kayinvalideniz daha ilk haftadan beri haftada iki gün en az Surekli size gelip kalıyor ve genç bir kayınvalide. Ister miydiniz ? Yada rahatsz olurmuydunuz?
Inşallah düşünür de kurtuluruz maddi manevi . Hicbir geliri yok hepsini biz olsada olmasada borç içindeyiz genede veriyoruz . Sigarada içiyor herseyini Bz yapıyoruz geliri yok calismiyorda. 45 yasndaYalnızlık zor ama yapacak bir şey yok. Eli ayağı tutuyorsa yalnız kalabilir. 2 gün orada 3 gün burada, kendine de yazık size de.
Gençmiş sanırım, evlenir belki. Düşünmüyor mu?
Evlendgmde böle bi durum yoktu .bi oğlu askerde digeride evlennce yalnz kaldı ondan böyle olduSenin geçen gün açtığın konuyu hatırlıyorum çay mevzusu vardı. O konuda sana hak vermedim. Ama bu konuda haklısın insan ister istemez rahatsız olur. Bunu bilerek evlendiysen yapacak bişeyin yok. Ama eşinle konuşmayı dene
Askerden gelene kadar idare etmekten başka çaren yok. Diğeri evlendiyse diğerine de gitsin kalsın hep sende olmaz herkes sıraya koysun madem öyle. Yazık yalnızlık zor korkuyor olabilir yada uyuyamıyor aile sıcaklığını arıyor olabilir birazda o açıdan bakın. Lafı sözü yoksa sıraya sokun kardeşler arasında adaletsizlik olmasın kimsenin kalbi kırılmasınSenin geçen gün açtığın konuyu hatırlıyorum çay mevzusu vardı. O konuda sana hak vermedim. Ama bu konuda haklısın insan ister istemez rahatsız olur. Bunu bilerek evlendiysen yapacak bişeyin yok. Ama eşinle konuşmayı dene
Inşallah düşünür de kurtuluruz maddi manevi . Hicbir geliri yok hepsini biz olsada olmasada borç içindeyiz genede veriyoruz . Sigarada içiyor herseyini Bz yapıyoruz geliri yok calismiyorda. 45 yasnda
Aile sıcaklığı onlarda hiç olmamış ki kv çok gezen biridir oğlu evlenmeden önce yemek yapmıyor hicbir iş yapmıyor gecelere kadar geziyordu . Evde sofra kurulup yemek yenmiyordu bekar evi gibiydi . Değişik bi kaynamam var benim malesef. Yiyip içip gezen Surekli insanları kendine zorla baktiran biri . Evine hiç bakmayan rahat relaks. Mesela şahit oldum yorganin üstünde dolu elbise varken üstüne çekip uyuyor . Dağınık ve les gibi evi .Askerden gelene kadar idare etmekten başka çaren yok. Diğeri evlendiyse diğerine de gitsin kalsın hep sende olmaz herkes sıraya koysun madem öyle. Yazık yalnızlık zor korkuyor olabilir yada uyuyamıyor aile sıcaklığını arıyor olabilir birazda o açıdan bakın. Lafı sözü yoksa sıraya sokun kardeşler arasında adaletsizlik olmasın kimsenin kalbi kırılmasın
Dolu arkadaşı var maşallah dolu .Çok gençmiş daha. Halk eğitim kursları oluyor ya, onlara teşvik edin bence. Hem arkadaş edinir size sarmaz hem de bir beyle tanışır belki.
3 aylık evlisiniz diyelim . Kayinvalideniz daha ilk haftadan beri haftada iki gün en az Surekli size gelip kalıyor ve genç bir kayınvalide. Ister miydiniz ? Yada rahatsz olurmuydunuz?
O zaman kıskanıyor sizi rahat bırakmak istemiyor herhalde aklıma başka bir neden gelmedi. Allah yardımcınız olsun eşiniz ne diyor bu durumaAile sıcaklığı onlarda hiç olmamış ki kv çok gezen biridir oğlu evlenmeden önce yemek yapmıyor hicbir iş yapmıyor gecelere kadar geziyordu . Evde sofra kurulup yemek yenmiyordu bekar evi gibiydi . Değişik bi kaynamam var benim malesef. Yiyip içip gezen Surekli insanları kendine zorla baktiran biri . Evine hiç bakmayan rahat relaks. Mesela şahit oldum yorganin üstünde dolu elbise varken üstüne çekip uyuyor . Dağınık ve les gibi evi .
O bir iki gün kalsın nolcak diyoO zaman kıskanıyor sizi rahat bırakmak istemiyor herhalde aklıma başka bir neden gelmedi. Allah yardımcınız olsun eşiniz ne diyor bu duruma
Tamam bir iki gün kalsın da her hafta niye yani bilmiyorum. Bence sizinde anneniz bi süre haftada iki üç gün kalsın bakalım eşiniz ne tepki verecek. Bişey derse ne olcak ya kalsın bir iki gün dersin 2 gün kv iki gün annen derken eşin bıkar gerçeği o zaman görür. Sen kv yanında rahat edemediğin gibi oda annenin yanında edemeyecek en sonunda bişey derse senin annende gelmesin dersin konu kapanır.O bir iki gün kalsın nolcak diyo
Ben anlasamazdim o yuzden istemedim hic... anlasabildigim biri olsaydi idare ederdim3 aylık evlisiniz diyelim . Kayinvalideniz daha ilk haftadan beri haftada iki gün en az Surekli size gelip kalıyor ve genç bir kayınvalide. Ister miydiniz ? Yada rahatsz olurmuydunuz?
Annem gelip kalmıyor rahat edemiyormuş zorladim bi ara babam yoktu . GelmediTamam bir iki gün kalsın da her hafta niye yani bilmiyorum. Bence sizinde anneniz bi süre haftada iki üç gün kalsın bakalım eşiniz ne tepki verecek. Bişey derse ne olcak ya kalsın bir iki gün dersin 2 gün kv iki gün annen derken eşin bıkar gerçeği o zaman görür. Sen kv yanında rahat edemediğin gibi oda annenin yanında edemeyecek en sonunda bişey derse senin annende gelmesin dersin konu kapanır.
Plandan bahset bak böyle yapıcam kızının iyiliği için bi kaç hafta idare etsin. Böyle giderse boşanırsın çünkü. Nereye kadar idare edeceksin genç bide.Annem gelip kalmıyor rahat edemiyormuş zorladim bi ara babam yoktu . Gelmedi
Eşiyle ayrılırken nafaka talep etmemiş mı? O yoksa gidip sosyal hizmetlere dul maaşı için başvuru yapsın. Hiç olmazsa sigara parasını karşılar :/Inşallah düşünür de kurtuluruz maddi manevi . Hicbir geliri yok hepsini biz olsada olmasada borç içindeyiz genede veriyoruz . Sigarada içiyor herseyini Bz yapıyoruz geliri yok calismiyorda. 45 yasnda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?