Cok mesafeli duruyormusum bunu duymaktan biktim artik :(

Hic sıkma kendini bu konuda..insanlar gereksiz samimiyetlerle baslayip birbirlerine karsi hos olmayan duygularla yuz yuze bakmaya basliyor sonra..bi newi onlem aliyorsun bu dawranisinla:)
Bana da oyle soyleniyordu senin gibi axayip derecede kafaya takamya baslamistim hatta..sonrasinda bu durumu toparladim..gulumseme olayina hic girme derim bu son derece yapay duruyor cunku:)
Ama sana tawsiye bi ortama girdigin zaman ozellikle-tanimadigin insanlar warsa-onlara karsi onyargili olmadan ortak bi konu uzerine muhabbet etmeye calis soru sor..gerisi corap sokugu zaten:)

İmza:bir boga:)

Ooo bütün mesafeli yengeçler buraya toplanmış

Ben de burçlara inanmasam da pek mesafeli bir yengecim :)

Bu bir tür kişilik yapısı bence, bazı insan hemen samimi olur bizim gibi bazıları için de samimi olmak için uzun bir zaman gerekir. Olduğun gibi kabul et kendini, sürekli kendinle ilgili böyle şikayet etmezsen kendine güvenin artar, çekiciliğinde artar :)

Ayrıca bu kadar mesafeli insanın çoğunun da sevgilisi olmuştur ve senin de olacak. Sadece doğru, yani senin için uygun olan insanlar çıkmamış karşına. Onlar çıkınca bu huyunu da oldukça çekici bulacaklar merak etme

Kendimle barisik bi insanim aslinda kendimi sever begenirim de ama insanlar diyince falan, insan kendini sorguluyor bu da ozsaygisina zarar veriyor insanin.
Son zamanlarda takmaya basladim zaten normalde aklima gelmezdi.Her insanin yapisi da farkli sonucta genetik olan karakterden gelen ozellikler var bi anda degismez ki

Orasi oyle tabi en iyisi ortayi bulmak bence.
Cok canayakin herkesle hemen samimi olabilen- ozellikle erkeklerle- bi arkadasima normal bi erkek arkadasi insanlar seni ciddiye almiyor cok rahatsin falan demisti yani insanlar kendine gore konusuyor iste.

Yani surati asik olmadiktan sonra cok sorun degil aslinda :)

Sevgili konusu için kendini değiştirmene gerek yok, hatta asıl kendin olki seni sen olduğun için sevsin seven.
Herkesinde bir beğeneni vardır elbet.

Çok şekersin ya konunu okuyunca gülümsedim :) benide herkes öyle sanıyor tatlım, tanıyınca ya sen ne tatlı dillisin sıcak kanlısın diyorlar ama sırf bakışımdan çekindiği için gecikmeli tanıştığım insanlar var, erkek arkadaşımda buna dahil kendini değiştirmeye çalışma tatlım seni tanıyınca öyle olmadığını ilk andan itibaren anlarlar merak etme

kendini değiştiremezsin..herkes aynı olamazki...insanlar seni tanıdıkça nasıl biri olduğunu anlarlar...çokta takma kafana..

en iyisini yapıyorsun..bazı insanlar laubaliliği sırnaşıklığı sever..

Tanımadığın insanlara karşı öyle olman gayet normal bence.. Hele ki bir bayan olarak, bunca kendini bilmez varken insan samimi davranacağı yerde bile frenliyor kendini.. Içinden gelene samimi olursun..
Bana da hep öyle derler ama tanıyınca severler..
Böyle olman daha iyi bence. Tanımadık insanla yüz göz olunmaz ki, bırak kim ne derse desin mesafe iyidir

mesafe her zaman iyidir.bence asla kafanıza takmayın bu durumu.bana da öyle derler ilk tanıştıklarım.ama hiç zararını görmedim bu durumun.

Asıl olman gereken insanların yanında güler yüzlü olursan , eşin , ailen ve sevdiğin arkadaşların gibi , gerisi çok ta önemli değil zaten. Ciddi olmalı zaten bir kadın. Çok cıvık kadınların yanlış anlaşılmaya musait olduğunu düşünüyorum.

Yakın olmadığın insanlara mesafeli durmaktan daha doğal ne olabilir.

Bende bu şekildeyim ama hiç rahatsız olmadım sağlam adımlarla ilerleyen çok ilişkim var arkadaş komşu iş arkadaşı
Neden değişmeyi düşünüyorsunki bırak akışına herşey yolunu bulur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…