- 22 Mayıs 2012
- 732
- 360
- 83
- Konu Sahibi castleinthesnow
-
Hic sıkma kendini bu konuda..insanlar gereksiz samimiyetlerle baslayip birbirlerine karsi hos olmayan duygularla yuz yuze bakmaya basliyor sonra..bi newi onlem aliyorsun bu dawranisinla:)
Bana da oyle soyleniyordu senin gibi axayip derecede kafaya takamya baslamistim hatta..sonrasinda bu durumu toparladim..gulumseme olayina hic girme derim bu son derece yapay duruyor cunku:)
Ama sana tawsiye bi ortama girdigin zaman ozellikle-tanimadigin insanlar warsa-onlara karsi onyargili olmadan ortak bi konu uzerine muhabbet etmeye calis soru sor..gerisi corap sokugu zaten:)
İmza:bir boga:)
Ooo bütün mesafeli yengeçler buraya toplanmış
Ben de burçlara inanmasam da pek mesafeli bir yengecim :)
Bu bir tür kişilik yapısı bence, bazı insan hemen samimi olur bizim gibi bazıları için de samimi olmak için uzun bir zaman gerekir. Olduğun gibi kabul et kendini, sürekli kendinle ilgili böyle şikayet etmezsen kendine güvenin artar, çekiciliğinde artar :)
Ayrıca bu kadar mesafeli insanın çoğunun da sevgilisi olmuştur ve senin de olacak. Sadece doğru, yani senin için uygun olan insanlar çıkmamış karşına. Onlar çıkınca bu huyunu da oldukça çekici bulacaklar merak etme
Kendini olduğun gibi kabullen. Ayrıca sempatik görünmeye çalışma inan belli oluyor ve çok daha itici duruyor. O zaman kimseye samimi gelmezsin. Bende senin gibiyim, soğuk nevale diyorlar bana. :)
Ben hiç şikayetçi değilim, sürekli sırıtan bir tip olamam. Hatta çoğu arkadaşım keşke bende senin gibi olsam, bu da bir çeşit kendini koruma şekli der. Bir erkek sen sürekliyapan bir tip değilsin diye senden uzaklaşıyorsa, uzaklaşsın bence. Ama tanıyınca "sen hiç göründüğün gibi değilmişsin" derler.
Yani demem şu ki senin karakterin bu demek ki, bence rahatsız olma. Bırak kim ne derse desin. Sürekligibi dolaşacak değilsin dimi. :)
Bende öyleyim halimden de memnunum
Hatta catık kasla falan bazı insanların suratına suratına bakmak en buyuk hobim.
Mimik önemli:)İlahi: )))))
Kızınca bende kaşını çatanlardanım: D
Kimininde kızınca kaşı kalkar ya o da bi garip oluyor.
Mimik önemli:)
Bazen cok sey anlatır
Trip atma var bi de ata sporu sayılmalı
en iyisini yapıyorsun..bazı insanlar laubaliliği sırnaşıklığı sever..Kizlar bu durumu cok kafaya takiyorum artikcok mesafeli duruyormusum disari yani yakin olmadigim bicok insandan bunu duydum ciddi duruyorsun seni ilk basta soguk zannettim falan filan. o kadar sikildim ki bu durumdan cok moralim bozuluyor mesela gorustugum insanlar oldu sonra ilersi gelmedi mesela bu oldugunu dusunuyorum hani beni cok iyi tanimadiklari icin beni soguk nevale saniyorlar demek ki. Hic erkek arkadasim olmadi sebebi bu bence.yani surekli gulumsemeye calisiyorum ama karakterim bu ne yapabilirimki elimde degil hani arkadaslik iliskilerimde de oyle. Bi anda yakin olamiyorum sicak neseli davranamiyorum. Napicam bilmiyorum cok uzuluyorum gercekten insanlarin beni farkli sanmasina bunu degistirmenin yolu var mi
Yakın olmadığın insanlara mesafeli durmaktan daha doğal ne olabilir.Kizlar bu durumu cok kafaya takiyorum artikcok mesafeli duruyormusum disari yani yakin olmadigim bicok insandan bunu duydum ciddi duruyorsun seni ilk basta soguk zannettim falan filan. o kadar sikildim ki bu durumdan cok moralim bozuluyor mesela gorustugum insanlar oldu sonra ilersi gelmedi mesela bu oldugunu dusunuyorum hani beni cok iyi tanimadiklari icin beni soguk nevale saniyorlar demek ki. Hic erkek arkadasim olmadi sebebi bu bence.yani surekli gulumsemeye calisiyorum ama karakterim bu ne yapabilirimki elimde degil hani arkadaslik iliskilerimde de oyle. Bi anda yakin olamiyorum sicak neseli davranamiyorum. Napicam bilmiyorum cok uzuluyorum gercekten insanlarin beni farkli sanmasina bunu degistirmenin yolu var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?