- 17 Kasım 2014
- 1.805
- 1.684
- 83
- Konu Sahibi castleinthesnow
-
Hayir benideahatsiz ediyor. Zaten surekli gulumsemeye calisiyorum ama olmuyor demek kiDurum seni rahatsız ediyorsa biraz da sempatik olmaya çalışabilirsin bence:)
Ama yalnızca insanları susturmak için yapıyorsan bu sensin seni de seven böyle sevsin. Ama bence kesinlikle küçük bi gülümseme de olsa takınabilirsin göreceksin ufak da olsa bu değişim farkedilecektir.
Yok yengecim ama uzuluyorum ne biliyim yani ask iliskilerimi bile etkiliyor bu durumÇok tanımadığın insanlara mesafeli olmak aksine iyidr ki..neden üzülüyorsun.Bende oyleymdr ve çoğunluk bana da aynı şeyi derler..Hiç dert etmem aksine temkinli oluyorum değmeyecek insanlarla iletişime girip kendimi üzmüyorum.bide bu acıdan bak ..biraz ciddiyet iyidr.Oğlak misn yoksa
Canım ama aşık olduğun insana mesafeli olamazsn ki..Anlamadm nasıl etkiliyor ?Yok yengecim ama uzuluyorum ne biliyim yani ask iliskilerimi bile etkiliyor bu durum
İmza bir aslan .
imza bir boğa
Oglak mi dedi biri kesinlikle ciddi olmak iyidirÇok tanımadığın insanlara mesafeli olmak aksine iyidr ki..neden üzülüyorsun.Bende oyleymdr ve çoğunluk bana da aynı şeyi derler..Hiç dert etmem aksine temkinli oluyorum değmeyecek insanlarla iletişime girip kendimi üzmüyorum.bide bu acıdan bak ..biraz ciddiyet iyidr.Oğlak misn yoksa
Bana da ayni seyler cok soylenirKizlar bu durumu cok kafaya takiyorum artikcok mesafeli duruyormusum disari yani yakin olmadigim bicok insandan bunu duydum ciddi duruyorsun seni ilk basta soguk zannettim falan filan. o kadar sikildim ki bu durumdan cok moralim bozuluyor mesela gorustugum insanlar oldu sonra ilersi gelmedi mesela bu oldugunu dusunuyorum hani beni cok iyi tanimadiklari icin beni soguk nevale saniyorlar demek ki. Hic erkek arkadasim olmadi sebebi bu bence.yani surekli gulumsemeye calisiyorum ama karakterim bu ne yapabilirimki elimde degil hani arkadaslik iliskilerimde de oyle. Bi anda yakin olamiyorum sicak neseli davranamiyorum. Napicam bilmiyorum cok uzuluyorum gercekten insanlarin beni farkli sanmasina bunu degistirmenin yolu var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?